• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Waytimmmmmmmmm pattis ten daha çok gidiyous ben de çok araştırdım. .kabak.mi hurma mi yapsam diye kabak daha çok gidiyor sonucu söylerim :KK45::KK45::KK45:
Bide onu deneyim ne olacak sanki ama ben kahvaltısız 3 öğün kabak yoğurt yiyeceğim spor ödem yaptı da bugün sporu yuruyede çevirip yarında lessie yapacağım

m4jdRP.webp

Bonus Bonus geçen günki romantik çilekli suyun aklıma geldi

Laan :KK70: pempe diyorum canınmı çekiyo de hele :)) sabah 9 da hazırladım bakim nasıl olmuş senin için son halini çekicem.
Çilekleri doğrayınca aramosını rengini baya veriyo
Yarın ben de yapayım diye diye canımı çektirdin:deli:

Canım zaten marketlere gelenler kaliteli olmuyor iyi etmişsin. Ben bakıyım bir alırsa eşim, kötü çıkarsa iade ederim.
Geçen gün halin ordaki mısır çarşısından aldım da aşırı tatlı öyle böyle değil. Her defasında iki tane çıkarıyorum birinin şekeri boğazımı yakıyor. 2. hoop geri. Bi de adam dedi abla diyet için mi alıyorsun. Diyette olanlar şunu deniyor dedi ama ona bakmadım. Şekeri azaltılmış hurma da mı varmış

WC ye dün çıktım ama kuzum benim derdim uykusuzluk yani vücudun leptin salgıladığı saatlerde ben ayaktayım hem gündüz uyuma gece uyuma sisiyorum kilo değil ama öyle böyle siskinligim var anlatamam uyumam lazım ama da mümkün değil
Yaa bu nasıl iş benim eltim yiyor ama sırf uykusuz kaldı diye kilo veriyor. 4 ay oldu doğum yapalı yine bir sürü kilo vermiş :KK34: dün dedim sen gıcık olunan kesimdensin biliyon dimi:KK70: gülüyor

Okuldan yeni geldim, hatunlar parkta simit gömdü ben de yık cınım sağol ben diyetteyim dedim:confused: samimi olduğum arkadaş da yemez o diyet yapıyor omuzların çöktü yeter diyet diyet dedi:confused: biri de diyor ki ama her şeyden mahrum kalarak yapmak sağlıklı degil. Bende ben zaten sağlıksız şeylerden mahrum kalıyorum, sağlıklı besleniyorum simit sağlıksız didim:21:

Geçen gün halin ordaki mısır çarşısından aldım da aşırı tatlı öyle böyle değil. Her defasında iki tane çıkarıyorum birinin şekeri boğazımı yakıyor. 2. hoop geri. Bi de adam dedi abla diyet için mi alıyorsun. Diyette olanlar şunu deniyor dedi ama ona bakmadım. Şekeri azaltılmış hurma da mı varmış
Kuzum pilates setini dedim ben hurmayı değil :deli:

Şekerli suda bekletiyorlarmış bazı hurmaları bende yeni öğrendim :olamaz:
Eşim alıyor bana. Aldıkları çok tatlı değil kuru kuru neyse ki.
Halin orda mısır çarşısı mı var benim hiç haberim yok :KK70: güya sivaslı olan benim:KK70: şıracı halinden alıyor sanırım eşim

Son düzenleme:
Kuzum pilates setini dedik ben hırkayı değil :deli:

Şekerli suda bekletiyorlarmış bazı hurmaları bende yeni öğrendim :olamaz:
Eşim alıyor bana. Aldıkları çok tatlı değil kuru kuru neyse ki.
Halin orda mısır çarşısı mı var benim hiç haberim yok :KK70: güya sivaslı olan benim:KK70: şıracı halinden alıyor sanırım eşim
Benim de şıracı halinden haberim yok:KK70:
Güçlerimizi birleştirelim bence:KK70:
Ay ne bilim kabak hurma detokslar havada uçuşunca araya kaynayım dedim:KK70:

Back
X