• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@tuzsuz_ruh kuzum bir şey soracağım.. biz yarın güvercini salacağız da.. ya bu evde öyle uzun mesafeli uçmuyor.. kısa kısa uçuyor.. evde diye mi böyle acaba? dışarıda güzel güzel uçar değil mi? kendi yemek yemeyi ve su içmeyi öğrendi hiç sorun yok.. sadece bu uçma konusu kafama takıldı.. bir de bu evcil oldu baya.. dışarda da insanlardan falan korkmaz kaçmazsa diye bi tırsıyorum. ne diyorsun?

tamam dengelemen önemli.. hergün hergün yeme.. bugün mesela o poğaça için spor yapmalısın biliyorsun.. zaten sen kilo korumayı beceren bir insansın
İnş kaptanım... inan belki çaktırmıyorum ama sınav stresi vizeler kurum uygulamalı ödevleri beni mahvetti.. acaip stres doluyum :KK43: konuları yetiştirsem şu vizeleri bi atlatsam terkar spora yoğunlaşıcam :KK66:

Bide bugün 17de de kapattım günü...

@tuzsuz_ruh kuzum bir şey soracağım.. biz yarın güvercini salacağız da.. ya bu evde öyle uzun mesafeli uçmuyor.. kısa kısa uçuyor.. evde diye mi böyle acaba? dışarıda güzel güzel uçar değil mi? kendi yemek yemeyi ve su içmeyi öğrendi hiç sorun yok.. sadece bu uçma konusu kafama takıldı.. bir de bu evcil oldu baya.. dışarda da insanlardan falan korkmaz kaçmazsa diye bi tırsıyorum. ne diyorsun?
Tatlim zaten evcil olmaya müsait bir hayvan gülersin aslında besleyen biri olsa verseniz çok güzel olur

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Sabah (saatni hatırlayamıyorum 9:30-10:00 civarı heralde)

2 yumurtadan omlet (yeşil biber ve keten tohumlu)
1 köz kırmızı biber
maydonoz
1 ceviz 4 badem
bol zeytin peynir
domates-salatalık
kiraz sapı çayı

ara 16:30
1 incir 1 ceviz
sade nescafe

akşam 17:45
1 tabak zeytinyağlı türlü
biraz yoğurtlu semiz otu

su: şimdilik 1.5 lt (3 e tamamlarım)
spor henüz yok leslie yapacağım

cuma günü yeneceğim mortim @Whiteblacklife :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
can malim esmer güzelim menü yorumcum malipina malipina :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK36:
ortim kmdi la @masumm muydu :KK53::confused:

veeee bonus kişisi @Storm- denk gelemiyoz çok özlediğim:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Ayy gözlerüm yaşardı miu menü vermişş:rolleyes::rolleyes:
Pazartesiden vermeye başlicaktın nie vermedin:KK67::KK67:
Neyse
Kahvaltına bayıldım tam karatay kahvaltısı olmuş
Ara öğün kararında yenmiş meyveler:cool:
Akşam da süper semiz otu da wcye çok iyi gelir
Türlünün pattislerini yemedin inşallah:tokat:
Suyu üçe tamamlarsın inanıyırum sporunu zaten yapıcaksın malum wayt gibi bi rakibin var oturmak olmaz:KK45:
Menüne bayıldım kuzuşum:KK60::KK60::KK60:

İnş kaptanım... inan belki çaktırmıyorum ama sınav stresi vizeler kurum uygulamalı ödevleri beni mahvetti.. acaip stres doluyum :KK43: konuları yetiştirsem şu vizeleri bi atlatsam terkar spora yoğunlaşıcam :KK66:

Bide bugün 17de de kapattım günü...
tamammm
Tatlim zaten evcil olmaya müsait bir hayvan gülersin aslında besleyen biri olsa verseniz çok güzel olur
bulamadık kız ah bir bulsaydık ama bulamadık :(

Ayy gözlerüm yaşardı miu menü vermişş:rolleyes::rolleyes:
Pazartesiden vermeye başlicaktın nie vermedin:KK67::KK67:
Neyse
Kahvaltına bayıldım tam karatay kahvaltısı olmuş
Ara öğün kararında yenmiş meyveler:cool:
Akşam da süper semiz otu da wcye çok iyi gelir
Türlünün pattislerini yemedin inşallah:tokat:
Suyu üçe tamamlarsın inanıyırum sporunu zaten yapıcaksın malum wayt gibi bi rakibin var oturmak olmaz:KK45:
Menüne bayıldım kuzuşum:KK60::KK60::KK60:
kuzum unutmuşum kahvaltıda greyfurt var

türlü dediğim de aslında kabak yemeği.. ama 1 patlıcan vardı bozuluyordu onu da kattım.. patlıcan ve kabak yani başka bişey yok.. ha pattis olsa asla yemezdim o ayrı :)

tamam yapıcam spor doğru mortim fena geliyor:bicak:

seni yerim:KK74:

kuzum unutmuşum kahvaltıda greyfurt var

türlü dediğim de aslında kabak yemeği.. ama 1 patlıcan vardı bozuluyordu onu da kattım.. patlıcan ve kabak yani başka bişey yok.. ha pattis olsa asla yemezdim o ayrı :)

tamam yapıcam spor doğru mortim fena geliyor:bicak:

seni yerim:KK74:
Tamam kuzucum afiyet olsun sen pattis yemezsin zaten biliyom. Kızların menüleri çoğunluğu temiz özellikle akşamlar hep ıspanak kabak ve pro. Spor da yapıyolar ben bu haftadan umutluyum çok:KK5:

Tamam kuzucum afiyet olsun sen pattis yemezsin zaten biliyom. Kızların menüleri çoğunluğu temiz özellikle akşamlar hep ıspanak kabak ve pro. Spor da yapıyolar ben bu haftadan umutluyum çok:KK5:
aaa bak bunu duyduğum harika olduuuu yaşasınnnnnnnnn

o zaman ödemlerin çoğu indi gitti ve eksiler geldi bile demek ki

menüler güzelse gerisi önemli değil zaten :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

aaa bak bunu duyduğum harika olduuuu yaşasınnnnnnnnn

o zaman ödemlerin çoğu indi gitti ve eksiler geldi bile demek ki

menüler güzelse gerisi önemli değil zaten :halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Yok yok güzel menüleri beni yumuşak buldular ama aslında yumuşak yorum yapmıyorum menüleri güzel farkında değiller:KK45::KK45:

Menü vereyim
Sabah(öğlen desek yeridir)(13.30)
2 tavada yumurta
1 k.k Beyaz peynir
1 avuç maydanoz
8 zeytin
3 ceviz

Ara(17.00)
6 adet yengeç surimi
(Surimi beyaz balıkların haşlama eti ve yumurta beyazı ile yapılan bir Japon atıştırmalığı, sıfır karbonhidrat bol protein içerir ve çok az kalorilidir)

Akşam(20.00)
3 dilim fırında et
Salata
2 kaşık yoğurt

Gece sapıtmamak için
1 bardak badem sütü
Spor koşuya çıkacağım uleee
Su bolca
@MiuLego hepfit hepfit malipina malipina Nevreste Nevreste

ahahaha nasılsa öğrenecek adam sürpriz yapma kız kalbine inecek :KK70:

nereden yapacaksın pilates berna?
Bilmiyorum ki onerdigin video var mi
Menumu verince gorursun :(

Carsamba menusu olmadi yaa.dovme beni tamam mi cidden ozlemistim.cis degildi belki ama olmasa da olurdu.Regl etkisiyle doymuyorum resmen.

Bu arada hala cis denecek bisey yemedim..

Back
X