gecelerde senle olalım kıbrıs gecelerine ne hacetHee ben de seni çok özlüyomkavuşucaz bi gün elbet
Gel gel maaş kıbrıs gecelerine yetmez ama gel sen hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecelerde senle olalım kıbrıs gecelerine ne hacetHee ben de seni çok özlüyomkavuşucaz bi gün elbet
Gel gel maaş kıbrıs gecelerine yetmez ama gel sen hemen![]()
Oturmaya başlar2 ayda oturur mu??
İnş kaptanım... inan belki çaktırmıyorum ama sınav stresi vizeler kurum uygulamalı ödevleri beni mahvetti.. acaip stres doluyumtamam dengelemen önemli.. hergün hergün yeme.. bugün mesela o poğaça için spor yapmalısın biliyorsun.. zaten sen kilo korumayı beceren bir insansın
Tatlim zaten evcil olmaya müsait bir hayvan gülersin aslında besleyen biri olsa verseniz çok güzel olur@tuzsuz_ruh kuzum bir şey soracağım.. biz yarın güvercini salacağız da.. ya bu evde öyle uzun mesafeli uçmuyor.. kısa kısa uçuyor.. evde diye mi böyle acaba? dışarıda güzel güzel uçar değil mi? kendi yemek yemeyi ve su içmeyi öğrendi hiç sorun yok.. sadece bu uçma konusu kafama takıldı.. bir de bu evcil oldu baya.. dışarda da insanlardan falan korkmaz kaçmazsa diye bi tırsıyorum. ne diyorsun?
Tamam cnm elimden geleni yapıcam saol..Oturmaya başlar![]()
Ayy gözlerüm yaşardı miu menü vermişş
Sabah (saatni hatırlayamıyorum 9:30-10:00 civarı heralde)
2 yumurtadan omlet (yeşil biber ve keten tohumlu)
1 köz kırmızı biber
maydonoz
1 ceviz 4 badem
bol zeytin peynir
domates-salatalık
kiraz sapı çayı
ara 16:30
1 incir 1 ceviz
sade nescafe
akşam 17:45
1 tabak zeytinyağlı türlü
biraz yoğurtlu semiz otu
su: şimdilik 1.5 lt (3 e tamamlarım)
spor henüz yok leslie yapacağım
cuma günü yeneceğim mortim @Whiteblacklife
can malim esmer güzelim menü yorumcummalipina
ortim kmdi la @masumm muydu
veeee bonus kişisi @Storm- denk gelemiyoz çok özlediğim![]()
tamammmİnş kaptanım... inan belki çaktırmıyorum ama sınav stresi vizeler kurum uygulamalı ödevleri beni mahvetti.. acaip stres doluyumkonuları yetiştirsem şu vizeleri bi atlatsam terkar spora yoğunlaşıcam
Bide bugün 17de de kapattım günü...
bulamadık kız ah bir bulsaydık ama bulamadıkTatlim zaten evcil olmaya müsait bir hayvan gülersin aslında besleyen biri olsa verseniz çok güzel olur
Kuşuda kendine benzetmişula şu mesajı yazana kadar canım çıktı güvercin klavyeye atlayıp duruyor kıskandı galiba![]()
kuzum unutmuşum kahvaltıda greyfurt varAyy gözlerüm yaşardı miu menü vermişş
Pazartesiden vermeye başlicaktın nie vermedin
Neyse
Kahvaltına bayıldım tam karatay kahvaltısı olmuş
Ara öğün kararında yenmiş meyveler
Akşam da süper semiz otu da wcye çok iyi gelir
Türlünün pattislerini yemedin inşallah
Suyu üçe tamamlarsın inanıyırum sporunu zaten yapıcaksın malum wayt gibi bi rakibin var oturmak olmaz
Menüne bayıldım kuzuşum![]()
Kuşuda kendine benzetmiş![]()
![]()
Tamam kuzucum afiyet olsun sen pattis yemezsin zaten biliyom. Kızların menüleri çoğunluğu temiz özellikle akşamlar hep ıspanak kabak ve pro. Spor da yapıyolar ben bu haftadan umutluyum çokkuzum unutmuşum kahvaltıda greyfurt var
türlü dediğim de aslında kabak yemeği.. ama 1 patlıcan vardı bozuluyordu onu da kattım.. patlıcan ve kabak yani başka bişey yok.. ha pattis olsa asla yemezdim o ayrı :)
tamam yapıcam spor doğru mortim fena geliyor
seni yerim![]()
aaa bak bunu duyduğum harika olduuuu yaşasınnnnnnnnnTamam kuzucum afiyet olsun sen pattis yemezsin zaten biliyom. Kızların menüleri çoğunluğu temiz özellikle akşamlar hep ıspanak kabak ve pro. Spor da yapıyolar ben bu haftadan umutluyum çok![]()
O kuş waytın güvercini olmasın yemeklerini sabote etmiş resmenyemek yerken kıskandı mali..
azcık semizotu yedim ya.. aslında bir tabaktı o.. kendisi sağolsun uçup salata tabağının içine konduöyle kıskanç benden beter
![]()
O kuş waytın güvercini olmasın yemeklerini sabote etmiş resmen![]()
![]()
Yok yok güzel menüleri beni yumuşak buldular ama aslında yumuşak yorum yapmıyorum menüleri güzel farkında değilleraaa bak bunu duyduğum harika olduuuu yaşasınnnnnnnnn
o zaman ödemlerin çoğu indi gitti ve eksiler geldi bile demek ki
menüler güzelse gerisi önemli değil zaten![]()
Yok yok güzel menüleri beni yumuşak buldular ama aslında yumuşak yorum yapmıyorum menüleri güzel farkında değiller![]()
Bilmiyorum ki onerdigin video var miahahaha nasılsa öğrenecek adam sürpriz yapma kız kalbine inecek
nereden yapacaksın pilates berna?
Menumu verince gorursunneler yedin![]()