Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlene dinlemsıkışma oluyordu o oldu mu?
aynen vicdanen insan yapamaz yapmamalı böyle bir şey yaOha hiç öyle düşünmedim saf mıyım neyim, öyledir demek ki ama ne kadar ayıp yarın gelmiyorum demek, hiç mi sevmedi bu çocukları hiç mi aklına gelmedi bu kadın me yapacak diye..
Me yapacaksın tevo?
senin kilon benden az yüzden daha çok olcak kiYok şu an kurtarmiyor ya
Dinlene dinlem
Ne yaptım, çok çarptı ama uyuşma olmadı bu sefer.
Seni nasıl yensem diye düşünüyorum spor yaptım sabah ki tartiya göre hareket edeceğim inşallah güzel bı rakam girurummmnabıyon![]()
Seni nasıl yensem diye düşünüyorum spor yaptım sabah ki tartiya göre hareket edeceğim inşallah güzel bı rakam girurummm![]()
Takım için amin diğeri için hadi oradannnEki Görüntüle 2132966
inş cuma parti kıyafetlerimle kutlama yaparım.
hem takım derecesiyle
hem deeeeeeeeeee vaytı yenmek şeysiyle
inş Allahım
Aaa çok kötü olmuş canımne olcak şimdi
Oha bir günde çıkılır mı ya ayıp, bugün mü buldu işi hiç sanmam, bir ihbar süresi olur nezaketen de olsa çok ayıp etmiş.
Bence yalan söylüyor olabilir bir günde kim iş bulup çıkıyor diğer işten?
Bir derdi mi var acaba?
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok özür ayyyyyyyyyyyy
ne kadar ayıp ya
hani 1-2 haftaya da demiyor direk yarın diyor.. dşüncesizlik ama bu ya![]()
nankör yaaa resmen fitne fesatmis.kim bilir ne zamandir is ariyodu.hic seni dusunmemis rezil kadin.huzur bulamasin gittigi yerde.
Kuzum bi günde bulmamistir zaten.baska is zaten.bakiyodur ama kesinlesmeyince tevoya da soylememistir cunku tevo kadinin cikma niyetini ogrenirse belki baska birini bulacakti..sinsilik yapmis resmen kucucuk.cocugu da dusunmemis aptal.Allahindan bulsun huzur bulmasin o iste.
Geçen hafta burada acılan bir tekstil atölyesine baş vurmuş ama cevapları .net değil diye bana söylememiş.. Dün aramışlar ve bana bugün söyledi. Çok memnundum bir sıkıntım yoktu dedi ora asgari ücret diye kabul etmek zorunda kaldım bi daha öyle iş bulamam diye dedi.Derdi neymiş bı anda bırakıyorum demek ne demek ya
ya çok güzel ya3 nisan menüsü
Uyanınca : Limonlu zencefilli şu
Kahvaltı (8.30) : Mantarlı yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 1 etimek
Öğlen (13.00): 1 kase ayran çorbası (Sivas) , 2 kaşık kabak sandal içi
Ara (16.00) : 1 incir, 3 hurma
Akşam (18.30) : Yoğurtlu kabak sandal
Su: 3 litre
Spor : 50 dk eliptik, 10 dk hit cardio, 200 ip, plank, wall sit
@MiuLegomalipina
@masumm
Kabak sandal : Kabakları ikiye bölüp içlerini oyup diri kalacak şekilde haşlıyoruz. İç harcı için tavuk göğsünü robotta çekip, kavurduğumuz soğana bibere ekliyoruz (karnıyarık içi gibi ) salça da ekleyip kavuruyoruz. Kabakları içine koyup salçalı su ile pişiriyoruz tencerede (fırında da olur ) üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Yapmak isteyenler için yazdım
Eki Görüntüle 2132537
Miu bak
oy kuzum inşallah iyi gelirOy kalkayım da koşayım, astım kriziyle uğraşıyorum, temiz havada çok zorlamadan spor iyi gelir umarım ciğerlerime, tıkanırsam yürürüm zaten
Takım için amin diğeri için hadi oradannn
madem başvuruyor sana da söyleyecek.. diyecek ki olur da kabul edilirsem diye sen de birilerini düşünmeye başla istersen tevafuk diyecek.. böyle olur mu ya bir de kötü ayrılmayaım diyor.. e dik alasını kendi yapıyor zaten..Geçen hafta burada acılan bir tekstil atölyesine baş vurmuş ama cevapları .net değil diye bana söylememiş.. Dün aramışlar ve bana bugün söyledi. Çok memnundum bir sıkıntım yoktu dedi ora asgari ücret diye kabul etmek zorunda kaldım bi daha öyle iş bulamam diye dedi.
Bende her şeyin bir adanınlardır dedim insan önce basvurdugu anda haber verir benim oglum parkta bile yabancılar var diye oynamıyor şimdi yeni birine nasıl alışacak dedim. Haklısın falan dedi ama ağ.. a s..tı yaptığıyla..
Kötü ayrılmayalım falan dedi bana bende bu yaptigin yenilir yutulur değil dedim.
Belki de yapmam kabak almayı unuttum da marketten iki tane kabağın var sadece oda küçük dereotum da yok bu hafta hiç detoks yapmadım bol spor yaptım sadece yarın yine kahvaltı akşama kabak yaparım yarın tartıyi bı göreyim de 56 şuan çok uzakben de yapıcam ki spor
benim neyim eksik
sen yarın detoks diyon hem
ben detks bile yapamadım![]()
Oha hiç öyle düşünmedim saf mıyım neyim, öyledir demek ki ama ne kadar ayıp yarın gelmiyorum demek, hiç mi sevmedi bu çocukları hiç mi aklına gelmedi bu kadın me yapacak diye..
Me yapacaksın tevo?
Yaptı valla öyle dumduk..aynen vicdanen insan yapamaz yapmamalı böyle bir şey ya
senin detoksa değil de güzel bir uykuya ihtiyacın var.. uyku işi halloldu mu eksi işi her türlü hallolmuş olacakBelki de yapmam kabak almayı unuttum da marketten iki tane kabağın var sadece oda küçük dereotum da yok bu hafta hiç detoks yapmadım bol spor yaptım sadece yarın yine kahvaltı akşama kabak yaparım yarın tartıyi bı göreyim de 56 şuan çok uzak
çok iyi anlıyorum seni.. babalar genelde huysuzluk yapar.. e bu durumda da senin için hiç rahat etmeyecek.. başka aklında bildiğin tanıdğın kimse yok mu tefo bakıcı olablecek?Yaptı valla öyle dumduk..
Çocukları çok sevdim seni de arkadaş olarak gördüm dedi. Iyi ki görmüşsün görmesen kim bilir nasıl olurdu sonumuz dedim..
Annemi aradim ama annemin de bahçesi var idare edecem dedi ama kesin sorun olacak cunku tam bahçe isi zamanlarıannem bana yansıtmasa da babam canini sıkar.. Yok geç geldin falan diye..
Etiketin bildirimi gelmemiş ya şans eseri gördümgörmüşken yorumliyim hemen
Sabah ve öğle kahvaltı yapmışsın çok güzel olmuş kuzum
Akşam da bakla yumurta çok güzel bakla ödem yapmıyosa sıkıntı yok
Suyun güzel ideal, yürüyüşünü de yaptığında süper olur kuzum aman ihmal etme
Çok güzel menü afiyet olsun![]()