Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh missBugün ilk defa bbq makinesini denedik, elimizde 6 kiloluk pişmiş et var, bana yaradı bu iş,gelsin bol prolu öğünler
Ben de bilmiyorum ne haldeyim..Yok kuzu nerdee menü vermediğim günler berbatama 55 e kadar yolu var. 53-55 arasında kalsam yeter bana
şuan fenayım
![]()
Kuzum seni bilmiyorum ama ben belden ve memitodan eridimBen de bilmiyorum ne haldeyim..
İki gün çırpınışlardayım yediklerim kilo olmadan eriteyim diye
Ya bir de hiç inçe değilim ben, kastan mı verdim acaba kiloyu?
Yulaf yani.. bende kavızlık yapıyor.. bazen şaşılacak yiyecekler şaşılacak sonuçlar veriyorbir bakayım canım. sabah zeytinyağda kuru incir yiyorum şimdilik.
hangi kepeği canım anlamadım.
evet ev yoğurdu yapıyoruz. deneyeyim canım.
Az sonra geliyürüm bulaşığı yıkıyim yanınızdayım
Az biraz ilacım kalmış limonlu soda yapim size ikramım olsun![]()
Benim de öyle memito var da bel gitti, sırt gitti, göğüs kafesinde kemikler çıktı basen hala 94 çok çirkin, bacaklar da kalın..Kuzum seni bilmiyorum ama ben belden ve memitodan eridimbacaklar hala kalın ama şuan tezim daha önemli
![]()
Zaten artık hoca da bıktı benden bayadır uzatıyorumBenim de öyle memito var da bel gitti, sırt gitti, göğüs kafesinde kemikler çıktı basen hala 94 çok çirkin, bacaklar da kalın..
Sporu aksatmamak lazım
Tez önemli tabi, biraz ara iyi gelir onu bitirince zaten kafan rahatlar daha kolay verirsin
Yaparsın sen canım, hemen motive ol, bitince 48 kilo gelecek diye telkin et kendiniZaten artık hoca da bıktı benden bayadır uzatıyorumadam resmen bitir artık diye isyan etti
![]()
Yulaf yani.. bende kavızlık yapıyor.. bazen şaşılacak yiyecekler şaşılacak sonuçlar veriyor
Bir de incir yerine kayısı kurusu olsa?
Hıı anladım, işe yaradı mı?yulaf kepeğini çok sık yemiyorum canım. kuru kayısı da yerim de bu bir kürmüş. o nedenle yaptım. bir kavanoza kuru incirleri doğradım. sonra kavanozun ağzına kadar sızma zeytinyağı doldurdum. her sabah kalkınca evden çıkmadan yiyorum.
biraz etkiledi. bakalım düzenli kullanımda nasıl olacakHıı anladım, işe yaradı mı?