• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

belki bugün uyursun be

hayıııır
incir çok kalorili incir ile olmaz.. patates detoksu yapabilirsin ama

offff :KK43:

patates full karbon ama yaa hem nasıl oluyor ki. insanda peklik yapmaz mı o?
kontrol ettim bir hurma 42, bir kuru incir 50 kcal. 3 yerine 2 incir yiyerek yapılabilir sanki ?

gayet iyi kuzum.. interval çalışmaları her zaman iyidir çok kalori yaktırır:super:

4 km hiit tamam ;)

bu hafta toplam aşağı yukarı 22-23 km yürüdüm gayet güzel diyorum.
artık agırlık egzersizlerine de başlicam ufaktan. bir de pilates lastikleri de alayım. çok özendim bi çok arkadaş yapıyor sanırım..

Yedim yarım tavuk ızgara yedim salata ve yogurt... hastaneden geldim tsh baktir yorum kadının dersin bitmez adet düzensizliği için gittim bakalım. Ne çıkacak tsh :confused::confused:
iyi çıkar inşallah kuzu.kontrol iyidir.benim de baktırmam lazım bi ara.
menün nerde:sinirli::sinirli:

Yaaa benim karnım git gide büyüyor deli olucam :KK43: küçülmesi gerekirken iyice çıktı :110:
Allah Allah regl mi var onun şişkinliği mi?
patates full karbon ama yaa hem nasıl oluyor ki. insanda peklik yapmaz mı o?
kontrol ettim bir hurma 42, bir kuru incir 50 kcal. 3 yerine 2 incir yiyerek yapılabilir sanki ?
Valla patatesi bilmiyorum ama yapan herkes memnun. Mesela ben de muz süt yaparım hep o da karbon ama verdiriyor.

Hurma nın besleyiciliği çok iyidir o yüzden hurma detoksu mantıklı bence. Hani bir insan sadece hurma yiyerek bilmem kaç gün geçirebilir falan derler. Ama incir için aynj şey geçerli değil. Bence yapma şeri

yanlardan eridikce ortadaki göbik kısmı belli oluyordur eflalcim sıkma canını oda erir :KK66:
Aaa ondan mı ki aklıma da geldi bugün Her yerim eridiği için mi göbek böyle görünüyor dedim. En iyisi ben sabah unutmayıp ölçü alayım bugün unuttum alacaktım.

4 km hiit tamam :KK66:

bu hafta toplam aşağı yukarı 22-23 km yürüdüm gayet güzel diyorum.
artık agırlık egzersizlerine de başlicam ufaktan. bir de pilates lastikleri de alayım. çok özendim bi çok arkadaş yapıyor sanırım..
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:Haikasın beee
Al al plates lastiği candır
Tamammmmsksshalsjsjsjs :D
Kız hirsimdan dudagimi kemirmeye başlamışım farkedince sakız çiğnemeye başladım :KK34:
Kime hırslandın sen:anne:

Tamam bi kere kaçırdın diye diyeti boşlayacak değilsin.hiç olmamış gibi at kafandan o anı. kaldığın yerden devam. Dediğim gibi eve faydalı atıştırmalıklar al. Ataklara birebirdir. Tuzsuz çekirdek de olur bak onla da güzel stres atılır ama tuzsuz olucak bi de aşırıya kaçmadan yicen. Tuzlusu ödem yapar
Iyiki varsin iyiki benim mortimsin:KK68:

Valla patatesi bilmiyorum ama yapan herkes memnun. Mesela ben de muz süt yaparım hep o da karbon ama verdiriyor.

Hurma nın besleyiciliği çok iyidir o yüzden hurma detoksu mantıklı bence. Hani bir insan sadece hurma yiyerek bilmem kaç gün geçirebilir falan derler. Ama incir için aynj şey geçerli değil. Bence yapma şeri
Yok canım ya yeni bitti hatta ovulasyon dönemi. Sanırsın hamileyim gün gün büyüyor, yeni bir şey degil son bir aydır dikkatimi çekiyor. Kötü şeyler bile düşündüm karnım da bir şey mi var diye

Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu :dondurma:

tamam kaptanım. zaten duramam her halde tüm gün yogurt ve incirle. hurma ile de duramam sanki. bilmiyorum duramam gibime geliyor. reglim yakın paso yiyesim var.. bi kaç gün kala normale dönerim inşallah. yarın da çok sıkı tutmam lazım. bu hafta hiç eksi göremedim :( herkesin pms vardır benim hem pms de hem ovulasyonda ödemim oluyor. herkes haftada 2 kilo verir ben ayda 2 kilo versem öpüp başıma koyarım. bahtsız bedevi şeri :kızgın:

Back
X