• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOTE ="hepfit post: 55544206, member: 651984"]Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu :dondurma:[/QUOTE]

aaa iyiymiş.. yapsam mı ki. bak şimdi kafam karıştı. çok eksi görmek istiyorum. 500 e de razıyım :mad:

Yok canım ya yeni bitti hatta ovulasyon dönemi. Sanırsın hamileyim gün gün büyüyor, yeni bir şey degil son bir aydır dikkatimi çekiyor. Kötü şeyler bile düşündüm karnım da bir şey mi var diye
Kız ben de ovulasyondayim benim de davul gibi ama ben de pko var ağrılı oluyor yumurtlama :(

Aaa ondan mı ki aklıma da geldi bugün Her yerim eridiği için mi göbek böyle görünüyor dedim. En iyisi ben sabah unutmayıp ölçü alayım bugün unuttum alacaktım.

e heralde ondan. benim şu kiloda bile oluyor sende daha da belli olur.
göbiş ortasındaki kilo en son gider. önce yanlar gidiyo. en azından bende öyle

bak hala gülüyo :işsiz::işsiz:
Yok ya ne gülmesi :D :D
Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu :dondurma:
Oo çok iyi. Kedibochi Kedibochi kuzum bak
tamam kaptanım. zaten duramam her halde tüm gün yogurt ve incirle. hurma ile de duramam sanki. bilmiyorum duramam gibime geliyor. reglim yakın paso yiyesim var.. bi kaç gün kala normale dönerim inşallah. yarın da çok sıkı tutmam lazım. bu hafta hiç eksi göremedim :KK43: herkesin pms vardır benim hem pms de hem ovulasyonda ödemim oluyor. herkes haftada 2 kilo verir ben ayda 2 kilo versem öpüp başıma koyarım. bahtsız bedevi şeri :kızgın:
Ay şeri herkesin bünyesi farklı işte. Olsun gitsin de yavaş gitsin. Senin yolunda taşlar var işte regl ovulasyon falan ama dikkat edince illaki gidiyor. Sabret :KK200:

Kuzum leslie den daha hafif bildiğim spor sadece düz yürüyüş.. başka tavsiye edemem yok çünkü.. iyileş de sen bi önce..

Ne demek motivasyonuu nasıl sağlıcam.. sen değil misin tertemiz menülerle harika eksilerle gelen.. dön bir kendine geçmişine bak pamuk yeterli yahu:KK60:
Saol canim.iyiki burada sizlerleyim.:KK51:

e heralde ondan. benim şu kiloda bile oluyor sende daha da belli olur.
göbiş ortasındaki kilo en son gider. önce yanlar gidiyo. en azından bende öyle
Mantıklı geldi canım dediğin. Spora yüklendim iki haftadır demek ki diğer bölgeler sıkılaşıyor.

[QUOTE ="hepfit post: 55544206, member: 651984"]Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu :dondurma:

aaa iyiymiş.. yapsam mı ki. bak şimdi kafam karıştı. çok eksi görmek istiyorum. 500 e de razıyım :mad:
Valla ben genelde kabizimdir ama incir süt :rolleyes: gaz women mi dedi biri:rolleyes::KK70:

Yansın geceler pelinu eceler :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay onu demeyecektim kız

Yansın yağlaaaaar bol kalori yakmalar:KK73:

Uyuyana kadar 1.5 lt daha iç fulya hadi gayret. Su olmadan olmaz

Pamuk ayağın rahatsız ama bunu kendine bunalım yapma yahu.. iyileşene kadar sen aksayıversin işler senşn canından kıymetli mi sanki aaaaaa
Haklisin miu ama bi anda kaybettim kendimi hersey üzerime geldi sanki.bundan sonra canimin kıymetini bilcem:KK36:

sen bi de kuru fasulye yediğimde gör:KK45:
Hayıııırrrr istemiyoruuuummm:D
Hiç birinde sıkıntı yok. Hala yeni bitti ama üç aydır çok az oluyorum ondan mı bilmiyorum, kist olabilir aklıma o geliyor
Tövbe de kız:KK11:
hadi kaçtım ben accık kıvırtayım:21:
Hadi terle gel:KK53:
@MiuLego nasıl unutursun ortiligimi:KK12:

Sana küstüm :KK42:
Canım ortim sen benim daimi ortimsin artık asla aklımdan çıkarmıcam aslaaaaa
Benim kafa gidik ya ondan öyle oldu:KK42:

Sev beni bele nolur:KK42:

11CCD53A-1727-4DEA-B84A-A7D8DFA5FF17.webp

Back
X