• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben çok düzenli olurum doğum yaptım ya mesela doğum sonrası regl tarihim bile tam bir yıl sonra aynı gün oldu iki doğum sonrası da:KK57: ikisinde de tam üçüncü ay regl oldum. Hamilemiyim diye strese girmediğim sürece günü şaşmaz diyeyim.
Üç aylık iğne olunca düzensizlik olmuştu o da yine her ay aynı periyodda lakin ara kanama oluyordu çok oluyordu vs.
Velhasıl bunları şunun için yazdım üç aydır iki gün oluyor sonra yok ki ben 10 gün yoğun olurdum. Niye böyle bilmiyorum doktora git diyeceksin de işte o malum muayeneden nefret ediyorum :KK43:
Ay ben de nefret ediyorum eflal ama çok önemli :( senede 1 smear aldırmak muayene olmak lazım, ihmal etme kuzum :( haaa şu da olabilir mevsim gecişi herkeste bi adet düzeni değişikliği var.

Dondurulmuş gıdaya hayırEn Büyük KK

:KK60:

O zaman bedenin diyor ki sana mekik çek eflal

:KK11::63:

GERİZEKALILAR!

En sinir oldupum tipler ya.
Ya benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orası :KK42:ben mi beceremiyorum acep

Ay ben de nefret ediyorum eflal ama çok önemli :KK43: senede 1 smear aldırmak muayene olmak lazım, ihmal etme kuzum :KK43: haaa şu da olabilir mevsim gecişi herkeste bi adet düzeni değişikliği var.
Smear konusunda çok haklısın hep niyetim var. En son 7 yıl önce alındı düşün. Ben sağlık konusunda kendimi çok ihmal ediyorum cidden. Hala dişe gidicem. Niye böyle yapıyorum bilmiyorum. Eşim de hadi gidelim senin gideceğin yok hiç demez bir kere düşünse ölür :(

Canım bende kist sorunu oluyor zaten , büyük oğluma kıstım varken hamile kaldım sonra o kist patladı yumurtalığıma yapıştı, sezeryan olmasam bilinmeyecekti doktor doğum esnasında temizledi biyopsi göndermişti.
Sağ tarafta oluyor hep . Orda aynı ağrılar varda ayyyy doktora gitmek istemiyorum ya :KK43:
Git ihmal etme, ben de kist patlaması yüzünden hastanede yattım.
Essekten düşenin halini essekten düşen anlarmış:( çok sınır bozucu ama ihmal etme

Ayyy dan diye daldım bu arada :deli:
Eşim indirime girmiş bir mağazadan kendine bir şeyler almış, çocuklara alacaktı güya , oğlum size de alıcam güzel şeyler var dedi. Annenize yok o kilo versin dedi odun ya:KK34: yaaa niye benim verdiğim kiloyu bu adam farketmedi ki niye böyle yapıyor , onu taktığımdan değil cidden onun için kilo vermiyorum zaten de. Hiç benim kiloma laf etmezdi derdi ne bunun.
Oğlum da babaaa anneme almıyorsan bize de alma dedi :KK200:

Ilacsız bir tane alayım diyecemde sopa yerim bu sefer bugün hakettim zaten miu kızar.:sus:
Kızarım:sinirli:
Ablam :KK53: kaç yaşında ki E elif elf ?
34 :)
Başka türlüsü yok ki, ancak Japonya’ya gitmek lazım orda bile olduğunu zannetmiyorum
O zaman yemeyin:KK11:
Sabah yataktan zor kalkarım şimdiden bütün kaslarım ağrıyor :ruh: sporu abarttım sanırım :KK53:

Nerdeyse vayti tutuyorum diyecem...
Sonra bi gülme geliyor tovbeee :KK53:

Küsüm:KK42:
Hı iyi tamam peki git onu tut. Üz beni. Sevme beni küs bana . Ben de yiyim de obez olayım : (
Ya benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orası :KK42:ben mi beceremiyorum acep
Yok o bende de oluyor bebeeem

Ama olduğu kadar diyip zorluyorum. Sürtünüyor benim kabuk bağladığı olmuştu.
Tadına bakıcam :KK62:
Bakma ya bakma:sinirli:
hoşgeldiniz miunun ablası :rapci:

Yas kaç bu arada abla dedim ama :olamaz:

Ay geri gitti. Ben bunu sadece sana ulaşmak için açtım dedi. Karışık site dedi anlayamadı :D uyucakmış :D
He bi de smileyleri de beğenmedi :D

Back
X