• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

9C3CC4B2-37E7-4FC4-9216-F5A414CC6DEB.webp

Dizimin dibinden ayrılmaz:)

Yarın öğlen salcaz onu anam nasıl da alıştım la:(

Kızarım:sinirli:

34 :)

O zaman yemeyin:KK11:

Hı iyi tamam peki git onu tut. Üz beni. Sevme beni küs bana . Ben de yiyim de obez olayım : (

Yok o bende de oluyor bebeeem

Ama olduğu kadar diyip zorluyorum. Sürtünüyor benim kabuk bağladığı olmuştu.

Bakma ya bakma:sinirli:

Ay geri gitti. Ben bunu sadece sana ulaşmak için açtım dedi. Karışık site dedi anlayamadı :KK70: uyucakmış :KK70:
He bi de smileyleri de beğenmedi :KK70:
Aaa cidden mi normal yani, yapıyım o zaman yav gitsin şu göbek çok gıcık duruyor.

Ayyy dan diye daldım bu arada :deli:
Eşim indirime girmiş bir mağazadan kendine bir şeyler almış, çocuklara alacaktı güya , oğlum size de alıcam güzel şeyler var dedi. Annenize yok o kilo versin dedi odun ya:KK34: yaaa niye benim verdiğim kiloyu bu adam farketmedi ki niye böyle yapıyor , onu taktığımdan değil cidden onun için kilo vermiyorum zaten de. Hiç benim kiloma laf etmezdi derdi ne bunun.
Oğlum da babaaa anneme almıyorsan bize de alma dedi :KK200:
Odunlugu tutmustur takma bugün benimkide tam bir öküz

Hoş geldiniz :KK200:
Smear konusunda çok haklısın hep niyetim var. En son 7 yıl önce alındı düşün. Ben sağlık konusunda kendimi çok ihmal ediyorum cidden. Hala dişe gidicem. Niye böyle yapıyorum bilmiyorum. Eşim de hadi gidelim senin gideceğin yok hiç demez bir kere düşünse ölür :KK43:

Kuzum ihmal edilir mi?
Smear basit bi tarama testi rahim ağzı kanseri için :KK67: :KK67::KK67:
Meme ultrasonu da yaptir:KK67::KK67:
Artık yaşlanıyoruz genç gostersekte:KK62:
Yılda 1 kez yaptiracaksin alt tarafi:KK62:
Ayyy dan diye daldım bu arada :deli:
Eşim indirime girmiş bir mağazadan kendine bir şeyler almış, çocuklara alacaktı güya , oğlum size de alıcam güzel şeyler var dedi. Annenize yok o kilo versin dedi odun ya:KK34: yaaa niye benim verdiğim kiloyu bu adam farketmedi ki niye böyle yapıyor , onu taktığımdan değil cidden onun için kilo vermiyorum zaten de. Hiç benim kiloma laf etmezdi derdi ne bunun.
Oğlum da babaaa anneme almıyorsan bize de alma dedi :KK200:

Oyyy oğlusa bak nasıl savunuyor, okuzlugu tutmuştur kocanın :KK62:
Eki Görüntüle 2133055

Dizimin dibinden ayrılmaz:)

Yarın öğlen salcaz onu anam nasıl da alıştım la:KK43:
Oyyy şapşik çok tatlı ya:KK37:

Aaa cidden mi normal yani, yapıyım o zaman yav gitsin şu göbek çok gıcık duruyor.
Oluyor kuzum benim bi ara çoook çkiyordum mekik yara olmuştu kabuk bağlamasına da fırsat yoktu kanıyordu. Ama çektim hep. Sonra kabul bağladı falan. Sonra işte altına batraniye falan koyunca bidaha olmadı

kızlar aklınızda olsun kesinlikle amalgam dolgu yaptırmayın. yaptırınca söktürmek de ayrı sorun. o kadar sakıncalıymış ki :KK43:
Bu siyah olanlar degilmi seneler evvel yapilmisti bana gecen düsmüs.dra gidecegim gidemedim daha.amalgam dolguyu okuyunca bayagi sakincasi varönceden söylemek lazim sanirim degil mi

Hoş geldiniz :KK200:

Kuzum ihmal edilir mi?
Smear basit bi tarama testi rahim ağzı kanseri için :KK67: :KK67::KK67:
Meme ultrasonu da yaptir:KK67::KK67:
Artık yaşlanıyoruz genç gostersekte:KK62:
Yılda 1 kez yaptiracaksin alt tarafi:KK62:

Oyyy oğlusa bak nasıl savunuyor, okuzlugu tutmuştur kocanın :KK62:

Oyyy şapşik çok tatlı ya:KK37:
Haklısın önümüzde ki hafta cesaretimi toplayıp gideyim inşaallah

Oluyor kuzum benim bi ara çoook çkiyordum mekik yara olmuştu kabuk bağlamasına da fırsat yoktu kanıyordu. Ama çektim hep. Sonra kabul bağladı falan. Sonra işte altına batraniye falan koyunca bidaha olmadı
Aynen ya yara oluyor ama bende battaniye serdiģim halde oluyor. Ama yaparım ko napıyım gıcık oluyorum göbeğime

Merhaba! Hanımlar Bugünki Menüm
Sabah :yeşil elma ile ve bol suiçtim
Kahvaltım :az yağda 3 yemek kaşığı Melemen 5zeytin bol yeşillik biber bir dilim kepek ekmeği
Ara:Türk kahvesi 5 kayısı gün kurusu
Ara:bir yeşil elma
Akşam yemeği:közlenmiş patlıcan ile yapılan yemek domatesli filan bir tabak bir bardak ayran ile bol su içtim 3olur yatana kadar bugün spor yapmadım ama çok yoğundum (Birde malum gündeyim ilk günü ondan dolayı rahatım Yok )bide genel olarak sormak istiyorum şişlik sizde oluyormu tartıda fark oluyormu malipina malipina

Back
X