- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 33
Canım dün de 45 dk tempolu yürüyüş bugün de yaparım zaten ekleyebilirsinYedim yedim
Ekledim canlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün de 45 dk tempolu yürüyüş bugün de yaparım zaten ekleyebilirsinYedim yedim
Ekledim canlar![]()
Ewtmatematik61 bende gördüm.bikac hafta önce yagı ölcen dijital tartı geldide alamadan bitti ama bu ondan degil malasefff
Olsun canım @tevafuk55 vardır bundada bi hayır..seni büyüten varlığa evladını emanet edebilmek nasıl bir nasip.. ne güzel dini yaa
Afiyet olsun fit miummm benimm
@MiuLego
Ayyy yablar..basenler...göbek![]()
Eflall okclerimiz cok yakin.Bend e yarin tekrar alip jilliana başlıyorum inşallah27 mayıs 2017
Göğüs:101
Bel:87
Göbek:100
Kalça :108
Basen:106
Sağ bacak:62
Sol bacak:62
Sağ kol:35
Sol kol:35
Sağ baldır:37
Sol baldır:37
27 temmuz 2017
Göğüs:101
Bel:85
Göbek:98
Kalça :106
Basen:103
Sağ bacak:61
Sol bacak:61
Sağ kol:33
Sol kol:33
Sağ baldır:37
Sol baldır:37
28 kasım 2017
Göğüs:99
Bel:83
Göbek:94
Kalça :102
Basen:99
Sağ bacak:58
Sol bacak:58
Sağ kol:32
Sol kol:32
Sağ baldır:36
Sol baldır:36
5 nisan 2018
Göğüs:93
Bel:77
Göbek:87
Kalça :98
Basen:93
Sağ bacak:56
Sol bacak:56
Sağ kol:30
Sol kol:30
Sağ baldır:35
Sol baldır:35
Senin için bulmam mı ben ahu gözlümÜşenmemiş bulmuşsun
Tamam canım bugün iş çıkışı bi bakayım evdekini de misafire iteleyeyim yok yenmiyor sanki şerbetli tatlı yiyormuşum gibi
Bugün cozutma sakın... Yarına güzel bişeler görürüz o zaman. Moralin neden bozuldu? Geçmiş olsun bi de diş için
Cidden mi senin daha azdır canım bence. Ölçü al da yaz merak ettim yarın.Eflall okclerimiz cok yakin.Bend e yarin tekrar alip jilliana başlıyorum inşallah
Ne de meraklısınız beni yemeye
O yaylar bende de gevşedi begümuykuluyum masumm
geldi bahar ayları gevşedi uyku yayları
her sabah 5 teböle uyanıyorum sonrada işe gelince
onun harici çok şükür iyiyim
sen nasılsın?
Tüpçü FikretGünaydıın rüyamda açık büfe yemeğe davetliydik
Tabağıma pilav doldurmuşları dökecek çöp aradım
Çok lezzetli cıslar vardı yemek istedim yiyemedim. Bi de düğün dernek filmindeki tüpçü fikretle flört ediyodum yaa![]()
![]()
aslında sen ankarada oturuyorsun değil mi orda çok oluyor güvercin pazarları ama araştırmak lazım gören kimse salmaz onu dışarı çünkü evcillesmis artiktamammm
bulamadık kız ah bir bulsaydık ama bulamadık![]()
uykuluyum masumm
geldi bahar ayları gevşedi uyku yayları
her sabah 5 teböle uyanıyorum sonrada işe gelince
onun harici çok şükür iyiyim
sen nasılsın?
Kilom sabit canım bu aralar baya uzaklaştım diyet işinden dengelemeye çalışıyorum ama kafamdan baya attım bu aralar bu kadar cabuk etkisi var mı bilmiyorum ama zaten bilinçli olarak da uzaklaşmaya çalışıyorum
Günaydın kızlar
Ayy ev interneti arizaliymis cepten giriyorum. Amanin ne zor..
Acele etme oda ericek![]()
Verdi mi ilaç. D vitamini çok önemli. Benim kilo vermene engel oluyordu, seni etkilememis neyse kiD vitaminim 9.6 cikmis![]()
Aaa hakkaten yakınmış ilginç sen daha zayıfsın ama20 martta almstim gogus 93 bel 75 kalca 95 bacak 54tu
Kız nesfit güzel kilo verdiriyor bi kerenesfite laf ettirmem
![]()
Su mısır gevregini yiyince daha çok acikan bi benmiyim yahuBen de diyete baslamadan once hep misir gevregi sutle kahvalti yapardim.hem kolayima gelirdi hem tok tutardi.ozellikle okula giderken kurtariciydi benim için