• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünki menüm:
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla yoğurtlu çılbır
bol yeşillik
az peynir
6 badem
10 zeytin
domtis-biber-salatalık
1 çay kaşığı tahin

Öğlen(13:00)
bakla yemeği
yoğurt

Akşam(17:30)
Yoğurtlu kabak
sebze çorbası (1 kepçe)
yoğurt
Salata

Su: 3 lt
Spor:
1000 ip atlama: 200
40 dk yürüyüş: 100
Toplam: 300 point
malipina malipina nehirnil111 nehirnil111
Hazır cuvara molasına çıkmışken yorumliyim
Ayy çılbır yemmiiş :deli:
Süper kahvaltı
Öğlen bakla yoğurt bayılurum gazlı gazlı :D
Akşam da dehşetül vahşet:halay:
Su manyak güzel
Spor allah allah diyor ule:KK49::KK49:
Ba yıll dımm:dondurma::dondurma:

Aha waytım menü verdi :halay:
Kahvaltı güzel kuzum 2 yunurta yemişin 1 tb ekmek yesen olurdu
Karpuz çıktı mı yav daha mevsimi değil:bicak:
Akşamın mis gibin kabak ohh
Su harika
Sporuda anasını ağlat kuzum yen o miu dombilisini:KK71::KK71::KK71:
2 dilimi mecbur yiyorum kuzum yoksa WC iptal oluyor bende karpuz eşimin arkadaşı memleketten getirmiş çok tatlıyı valla bayıldım

Hazır cuvara molasına çıkmışken yorumliyim
Ayy çılbır yemmiiş :deli:
Süper kahvaltı
Öğlen bakla yoğurt bayılurum gazlı gazlı :KK70:
Akşam da dehşetül vahşet:halay:
Su manyak güzel
Spor allah allah diyor ule:KK49::KK49:
Ba yıll dımm:dondurma::dondurma:
Ay sonunda maliye beğendirdim menümü stres oldum dün ya. Ne yesem ne yesem dye düşünmekten:KK70:

Maşallah canım sporların harika ya seni kayısılar da görmeyi çok isterim :rolleyes: @MiuLego nolaaarrr :KK8::KK70::KK60:
Nehirim benim bugün ve yarın sporum olmayacak sanırım. Dün yaparken çok yorgun hissettim kendimi. 30 dk da bölgesel çalışacaktım baktım çok isteksizim halim yok. Bıraktım... İnşallah Cumartesi toparlanıp düzenli bildirim yaparım

Çok lezizsin ne yapayım
Screenshot_2018-02-24-16-40-16.webp

Yeme beni

Almayın siz beni spor gruplarına hih alın beni dedim demi:deli:ben :rolleyes:
Kaptan almıyor ben napam :confused::rolleyes:Düden razıyım ben :KK8:
Nehirim benim bugün ve yarın sporum olmayacak sanırım. Dün yaparken çok yorgun hissettim kendimi. 30 dk da bölgesel çalışacaktım baktım çok isteksizim halim yok. Bıraktım... İnşallah Cumartesi toparlanıp düzenli bildirim yaparım
Bu hafta enerjin yerinde değildi iğdem haftaya daha da iyi olursun inşallah toparla kendini sağlığına kavuşda :KK60:
en-son-da-seni-yicem.webp
:KK8::rolleyes:

Canım benim çoğu odemdi zaten tabi ödemin girmesi için de dikkat etmek diyet yapmak spor yapmak şart bu eksi pazartesi den bu güne 6 sonra su dışında kahve dahil içmem ben bu altın kuralım her gün ip atlama lessie yürüyüş yaptım kuzum sabahları dolu dolu yumurta ekmek TB zeytin peynir yedim akşamları hafif tavuk salata yoğurt salata sebze yemeği yedim öğle de kahve içtim iki tane okadar
Öğle yemeği uokmu waytım yani..kahve deeken türk kahvesi mi..bide bu karataymı oluyo..cuma günü 1.5 kg ödem cıktıya benden o yüzden böle soruyom canm kusuruma bakma Whiteblacklife Whiteblacklife

Öğle yemeği uokmu waytım yani..kahve deeken türk kahvesi mi..bide bu karataymı oluyo..cuma günü 1.5 kg ödem cıktıya benden o yüzden böle soruyom canm kusuruma bakma Whiteblacklife Whiteblacklife
Karatay gibi ama karatayda ekmek yok paketli gıda tuketmiyorum Karatay gibi leptine dikkat ediyorum ağza tek lokma atmıyorum 2 öğün yapıyor en az 6 saatte yakın leptin çalıştırıyorum bol su içiyorum 3 litre diyorum ama emzirdigin için bı tık daha fazla oluyor türk kahve canım sadece 1 kalori ve WC ye meta hızlandırmaya yariyor

Back
X