Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa'daOoohhhh mis. Sen nerde yaşıyordun lunya?
Çok yorgunum lunyam kafam çatlıyo resmen...diyet yolunda çok şükür.sen nasılsın?Aynuramm nasılsın
Ahahhaha spor ne durumda az paylaş bakalım bu hafta iğde spor yapmadı pek yaşadınızsizin grupta iğdeyi düşündükçe gözüm kararıyo,tansiyonlarım düşüyo,ben naptığımı biliyomuyum![]()
o zaman dansHaftaya sana gelirsem o hayrise rakip olurum ki üzme sen kendini kıyamam ben sana
İlk başladığımız tarih 8 ocak 2010 , evlendiğimiz tarih 8 Nisan 2017 vay be zaman nasıl çabuk geçmişHangi tarih canimn bizimnde 26 haziranda 8 yil bitecek saka gibi
Hahaha rocky müzikleri jillian bacına da yakışır en çok onda acı çekiyorum
Eveeeeeetttt var
Mantarlı omlet zeytin ceviz domates maydanozrsmen acım su an..
Servisin en sonunda zıplaya zıplaya gidiyorum karin yağlarım eriyordur zaar![]()
Yoğunluktan giremedim çok şükür dün bittiEki Görüntüle 2133233 bu vesile ile kontrollerimizde yapalım yarına hazırlık olsun demi ama
karpuzlarım keleklerimvar mı eksik gedik
malahit eğer sporların yoksa sana çok küscem
ama sporun varda yoğunluktan bildiremediysen küsmem
hippotalamus galiba hesabını dondurdu
vorones hadi az daha bas gaza
Floweroflife
Pamukseker19
Konyakk bide ben, kızlar biz az topukları yağlamalıyız
Esra_4378 seninde sesin çıkmıyo bugünlerde nerdesin komşu huuu
hepfit
tevafuk55 @pempisler size söyleyecek tek sözüm
![]()
![]()
Yoğunluktan giremedim çok şükür dün bitti
Cuma 30 dk normal yürüyüş
Cts 1 saat normal yürüyüş
Pzr 45 dk normal yürüyüş
pzt 1 saat normal yürüyüş
Salı 40 dk normal yürüyüş
Çar 1 saat normal yürüyüş
Valla spor yapmakiçin değil de kütüphane uzak okul ev arası derken böyle oldu bundan sonra iyice arttıracamsporların akmasada damlamış,hiçyoktan iyidir,nasıl sevindim bilemezsin
bugünde yürüyüşünü mutlaka yap emi
ohh bee![]()
Ben daha yeni kendime geldim hiç iyi mortilik yapamadım sana çokk üzgünüm
Çok teşekkür ederim canım hemen alıcamKizlar haftaya persembe 12 nisanda a101e tarti gelecekmismalahit senin yoktu tartin canım haberin olsun
2,3 çok iyi vaytım o miuya inanma ayak yapıyordur kesinİğde eksi pazartesiden bu güne 2.3 az demi ya ben bu miu nasıl yenecegim yaaa
Yarın tartıdan önce 3 mil leslie yap. Bu akşam da ödem giderici bi çay iç. Öyle tartıl kuzumBir günlük detoksmu yapsam napsam
Bu gun reglda oldm ne zaman gider sisi????
aynen canım ayrıldım ordan çıkarttılar
bende kariyerden yeni iş buldum 1.5 ay oldu başaldım ama or alıştım
hiç bir hakkımıda alamadım malesef ki
bende tam snein menüleirne bakacaktım
iki ögün candır ya
iki ögün yiyip kilo veremeyen görmedim
igdem aslında krebi, pogaçası çok güzel oluyor dene istersne seversin , bol dereotu kat
sizin grupta iğdeyi düşündükçe gözüm kararıyo,tansiyonlarım düşüyo,ben naptığımı biliyomuyum![]()
Aynen vayt karşı takımlarda olalım. Dişli bir rakip istiyorum ben de kaç zamandırHaftaya sana gelirsem o hayrise rakip olurum ki üzme sen kendini kıyamam ben sana
ÇOK ÜZÜLDÜM
Diye diye bu hafta spor yapamadım ha
Eki Görüntüle 2133233 bu vesile ile kontrollerimizde yapalım yarına hazırlık olsun demi ama
karpuzlarım keleklerimvar mı eksik gedik
malahit eğer sporların yoksa sana çok küscem
ama sporun varda yoğunluktan bildiremediysen küsmem
hippotalamus galiba hesabını dondurdu
vorones hadi az daha bas gaza
Floweroflife
Pamukseker19
Konyakk bide ben, kızlar biz az topukları yağlamalıyız
Esra_4378 seninde sesin çıkmıyo bugünlerde nerdesin komşu huuu
hepfit
tevafuk55 @pempisler size söyleyecek tek sözüm
![]()