• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabalar eski topigim ben geldim hatirlayanlariniz olabilir:) En son yanlış hatırlamıyorsam burda 6 kilo vermiştim ama araya kış girince tekrar aldım kiloları ve geldim :) beni yine aranıza alir misiniz? :)
Canım merhaba beni hatırladın mı ocak annerilerinden?

ayy iğde b12 in gerçekten çok düşüyomuş
her gün düzenli hap alsana
Begüşüm hap da midemi yakıyor biliyorsun midem sıkıntılı. Gerçi maşallah diyeyim karatay ve sabahları yediğim kestane balı sağolsun eski şikayetlerim hiç kalmadı... Ama biliyorum o hapı alınca yine kaynayacak midem. Ki genelde iğne veriyor doktorlar direkt. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Et yemiyordum eskiden ondan dyorlardı. Eee et de yiyorum 2 senedir... Ona rağmen yükselmiyor. En son bi doktor emilim bozukluğu olabilir test mest dedi de onu da yaptırmadım (unuttum). Sonuçta ömür boyu b12 iğne olmam lazımmış
Bütün değerlerim çok iyi aralıklarda bi bu nalete çözüm bulamadım daha

Esim tahlilleri gostermis.d vitamini icin damla vermis ekmege damlatip yesin demis.e ben ekmek yemiyom ki dedim :KK70:
B12 icin de 15 tane igne vermis 6 ay sonra da kontrole gelsin demis.unutmazsam giderim :KK70:
Sakın ihmal etme canım ve damlada önce ampul iç derim, damla çok yavaş yükseltiyor. Aile hekimimiz kendi bile içiyor. Haftada bir ampul en azından iki tane iç. B12 de çok çok önemli bunların eksikliği uzun vadeli sıkıntılara sebep olur ihmal etme artık :KK15:

Kuzum evde ne yapiyosan sen de onu ye kendini kasma.yaptigin sporla yakarsin zaten paketli gidaya cis cosa da az biraz dikkat etsen zaten gider kilolar.diyeti hayatinin merkezine koyma stres yapma mutsuz olma:KK200:

Her gun 1 yumurtanin beyazini yiyorum hatta bazen 2.süt iciyorum en.az 1 bardak oluyo.evde oldugu surece etimi hep yiyorum disarda yersem de hep kirmizi et yerim zaten tavuk yemem.niye boyle dusuk cikti anlamadim acikcasi.cok da fark yok alt limit 126ymis benimki 110.
Kuuzm alt sını 126 ama en az 300-400 olsun diyor doktorlar. Sınırın az üstünde olunca hap veriyorlar. Altında olunca direkt iğne yazıyorlar. Yumurtanın sarısını neden yemiyorsun?

Sakın ihmal etme canım ve damlada önce ampul iç derim, damla çok yavaş yükseltiyor. Aile hekimimiz kendi bile içiyor. Haftada bir ampul en azından iki tane iç. B12 de çok çok önemli bunların eksikliği uzun vadeli sıkıntılara sebep olur ihmal etme artık :KK15:
Doktor vermis damlayi canım
Kuuzm alt sını 126 ama en az 300-400 olsun diyor doktorlar. Sınırın az üstünde olunca hap veriyorlar. Altında olunca direkt iğne yazıyorlar. Yumurtanın sarısını neden yemiyorsun?
Sevmiyorum damagima fln yapisiyo diye.ben yumurta hic yemezdim cocuklugumdan beri zaten.bikac senedir alistirdim kendimi haslanmisin beyazini yiyebiliyorum.omlet fln da yemem mesela bogk geliyo yumurtadan.sarisinda daha mi cok b12 var

Sevmiyorum damagima fln yapisiyo diye.ben yumurta hic yemezdim cocuklugumdan beri zaten.bikac senedir alistirdim kendimi haslanmisin beyazini yiyebiliyorum.omlet fln da yemem mesela bogk geliyo yumurtadan.sarisinda daha mi cok b12 var
Evet yumurta sarısında bolca b12 var. Diğer b grubu vitaminler de var. Onu ne yapıp edip yemen lazım. Ve d vitamini düşünce b12 emilimini de engelliyor bunlar bir bütün aslında

asla yetersiz olduğunu düşünme,biz makine değiliz insanız ve yoğun bi tempomuz var,herşeye hergün yetmemiz mümkün değil,birde mükemmeliyetçilikten vageçmeliyiz,illa o gün o an olcak diye bişey olmamalı,biraz rahat olabilmeliyiz inan bana o zaman işler daha rahat ilerliyor ama buda yapı meselesi işte ama aşılmayacak bişeyde değil

sen zaten hedefe çok yakınsın kendini bu kadar strese koyacak durumun yok
en önemlisi ruh sağlığı onu düzene koy sonra kalan kilolarda gider
ama baktın ibre yukarı çıkıyor o zaman önlem almalısın
Sağol canım iyi geldi yazdıkların :KK15: mükemmelliyetçiligi artık hayatımın her alanından çıkarmaya başladım ciddi ilerleme kaydetmeye basladım özelikle ev işleri konusunda çok daha rahatım :KK200:şimdi en önemlisi çocuklarım konusunda başarmam. Sonra ilişkiler va. Kademe kademe inşaallah. Çünkü beni yıpratan dert sahibi yapan tam olarak bu huyum . Olmuyorsa olmuyor olduğu kadar demeyi öğrendiğim gün bende çevremde mutlu olacak diye düşünüyorum.
Diyet konusunda da öyleyim vermek istiyorum kilo olmadıķca arada bozdukça kendime öfkeleniyorum ben bunu nasıl başaramamış diye.

Canım çocuk cerrahi veya çocuk gastroenterolojiye götürün . Malum aynı sorunu yaşıyoruz bizde. Bizimkinin poposunda çatlak hemoroid oluşmuş zorlanmaktan.
Canım sizede geçmiş olsun çok saol gastroentroloji araştırma hastanelerindemi oluyor o_O

Evet yumurta sarısında bolca b12 var. Diğer b grubu vitaminler de var. Onu ne yapıp edip yemen lazım. Ve d vitamini düşünce b12 emilimini de engelliyor bunlar bir bütün aslında
Anladim canım yemeye calisirim bundan sonra o zaman.sabah beyazini ben yiyodum sarisini ogluma yediriyodum direk.2 tane haslarim artik sabahlari.

Kuzum evde ne yapiyosan sen de onu ye kendini kasma.yaptigin sporla yakarsin zaten paketli gidaya cis cosa da az biraz dikkat etsen zaten gider kilolar.diyeti hayatinin merkezine koyma stres yapma mutsuz olma:KK200:
Öyle yapayım dimi. Çok yoruldum gerçekten.

Biliyorum kuzum doktorun verdiğini naçizane tavsiye edeyim dedim :KK15:

Aa bak mantıklı küçük oğlumun da d vitamini ağır eksik B12 de düşmüştü iğne kullandı.

Canım sizede geçmiş olsun çok saol gastroentroloji araştırma hastanelerindemi oluyor o_O
Bizim devlet hastanesinde var canım. Sizin orda da vardır belki. Giderse aklında olsun alerjiye de bakıyormuş. Ben unuttum söylemeyi kontrole gidince diyicem alerji testi yapalım demişti çocuk doktorumuz çünkü. Kabızlık alerjik de olabiliyormuş. Çeken bilir çok zor Allah yardımcınız olsun.

Ben kalkıyım da 500 ip daha atlıyım. Eliptiği de sabah yapmaya çalışıcam bundan sonra. Gün içinde zor oluyor.
Yansın yağlar. Plank da çok iyi harbi

Back
X