- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
nehiride senide kayısı reçeli yapıcamiğdeli nehirli kayısı reçelide dadundan yenmez hee
ayy yürek mi yedim ne bir an kendimi masum gibi hissettim biri beni durdursun ayol
Nare83
Niye kız benim gibi hissettin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nehiride senide kayısı reçeli yapıcamiğdeli nehirli kayısı reçelide dadundan yenmez hee
ayy yürek mi yedim ne bir an kendimi masum gibi hissettim biri beni durdursun ayol
Nare83
Ben çok iyi anlıyorum eflalim, nasıl iyi hissedersen öyle yap kuzumHanımlar biliyorum çok yazdım böyle şeyler ama cidden diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem diye düşünmek beni çok strese sokuyor ciddi ciddi hem de
Bundan sonra menü vermeden sadece spora son günlerde gördüğünüz gibi abanarak adeta canıma okuyarak devam edicem, kaslarım acıyınca hoşuma gitmeye başladı , özellikle dün ki 500 ip sonrası karın kaslarım epey yandı, bugün de atladım sabah 500 , akşam da Allah nasip ederse 500 olacak. Günde 1000 hedefim.
Eliptik zaten her gün yapıyorum artık.
Menü vermeyip onu bunu yiyecek diye düşünmeyin paketli gıda cıs yememeye özen göstericem ama gerçekten oğlumla ilgili olan konulara yoğunlaşmak istiyorum, anne olarak ben bir şeyleri yanlış yapıyorum, çocuklarımın mutluluğuna odaklanmak istiyorum. Diyet aklımda olunca hayatım da ki her şeyi ona endeksliyorum ,gergin mutsuz oluyorum, çok sıkıldım
Anlatabildim mi bilmiyorum ne diyorsunuz?
Eflalcm evrenden torpilim var kitabnı okurmsn. İyi geleceğini düşünüyorm. E kitap hali de var indreblrsnSağol canım iyi geldi yazdıklarınmükemmelliyetçiligi artık hayatımın her alanından çıkarmaya başladım ciddi ilerleme kaydetmeye basladım özelikle ev işleri konusunda çok daha rahatım
şimdi en önemlisi çocuklarım konusunda başarmam. Sonra ilişkiler va. Kademe kademe inşaallah. Çünkü beni yıpratan dert sahibi yapan tam olarak bu huyum . Olmuyorsa olmuyor olduğu kadar demeyi öğrendiğim gün bende çevremde mutlu olacak diye düşünüyorum.
Diyet konusunda da öyleyim vermek istiyorum kilo olmadıķca arada bozdukça kendime öfkeleniyorum ben bunu nasıl başaramamış diye.
Allah kavustursun canım@MiuLego miuuuu yanaklarini kemirdiğim hatunn
Nasılsınız bebisler,esim 4 gunlugune izne gelmisti geri gitti hatay sınırına zor oldu alisip ayrilmak ama saglik olsun iyi geldi bu 4 guno yuzden giremedim 4 5 gundur ama burdayim yine artikin
Amin gülom tesekkur ederimAllah kavustursun canım
Kıskanmadım ki yürürüm ki bende iyilesincePamukseker19 nerdesin mortim spor yapıyosun heralde
Ben yaptım bak şimdiden 57 dk oldu daha eve dönüşte de yürüycem![]()
Aksam menüme 2 yumurta ekledimMenumi verim bnde erkenden
Sabah
1 kase tarçınlı hurmali yoğurt
Ara
1 bardak süt
3 hurna
Yesilcay
Aksam
Lorlu salata
Ayran
Su 2.5 olur kesin inşaAllah
Spor
4 mil leslie = 180
Eksim cok az o yuzden boyle yaptm bu gün
malipina
Esra_4378 @nehirnil111
Saol cnm pazartesi gününe randevu alıyım olmadı . Alerji testide yaptıralım olmadı çünkü gerçekten çok zor ya neden oluyor anlamadım gittiBizim devlet hastanesinde var canım. Sizin orda da vardır belki. Giderse aklında olsun alerjiye de bakıyormuş. Ben unuttum söylemeyi kontrole gidince diyicem alerji testi yapalım demişti çocuk doktorumuz çünkü. Kabızlık alerjik de olabiliyormuş. Çeken bilir çok zor Allah yardımcınız olsun.
Adetten dır kuzum bende regl boyu hic doymuyorum sürekli biseyler yiyesim geliyorYa bende bi şişkinlik var göbeğim pörtlüyo yaa adete dört gün var ondan mı acaba doymuyorum da yediğimden iştahım açık hep sürekli bişeyler yiyesim var![]()