• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlar biliyorum çok yazdım böyle şeyler ama cidden diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem diye düşünmek beni çok strese sokuyor ciddi ciddi hem de :KK43:
Bundan sonra menü vermeden sadece spora son günlerde gördüğünüz gibi abanarak adeta canıma okuyarak devam edicem, kaslarım acıyınca hoşuma gitmeye başladı , özellikle dün ki 500 ip sonrası karın kaslarım epey yandı, bugün de atladım sabah 500 , akşam da Allah nasip ederse 500 olacak. Günde 1000 hedefim.
Eliptik zaten her gün yapıyorum artık.
Menü vermeyip onu bunu yiyecek diye düşünmeyin paketli gıda cıs yememeye özen göstericem ama gerçekten oğlumla ilgili olan konulara yoğunlaşmak istiyorum, anne olarak ben bir şeyleri yanlış yapıyorum, çocuklarımın mutluluğuna odaklanmak istiyorum. Diyet aklımda olunca hayatım da ki her şeyi ona endeksliyorum ,gergin mutsuz oluyorum, çok sıkıldım :KK43:
Anlatabildim mi bilmiyorum ne diyorsunuz?
Ben çok iyi anlıyorum eflalim, nasıl iyi hissedersen öyle yap kuzum
:KK14:

Bende de b vitamini eksikliği var, 2 senedir hap kullanıyorum her gün,menüleri biliyorsunuz kırmızı et dolu yine de 300 olmuş en fazla, çok şaşırdım ilaca devam dediler
:deli:
Vejeteryan olduğum dönemden kalma sorun keşke o dönem hiç olmasaydı aptal kafam neyse geçmişe yapacak birşey yok
:kahve:

Sağol canım iyi geldi yazdıkların :KK15: mükemmelliyetçiligi artık hayatımın her alanından çıkarmaya başladım ciddi ilerleme kaydetmeye basladım özelikle ev işleri konusunda çok daha rahatım :KK200:şimdi en önemlisi çocuklarım konusunda başarmam. Sonra ilişkiler va. Kademe kademe inşaallah. Çünkü beni yıpratan dert sahibi yapan tam olarak bu huyum . Olmuyorsa olmuyor olduğu kadar demeyi öğrendiğim gün bende çevremde mutlu olacak diye düşünüyorum.
Diyet konusunda da öyleyim vermek istiyorum kilo olmadıķca arada bozdukça kendime öfkeleniyorum ben bunu nasıl başaramamış diye.
Eflalcm evrenden torpilim var kitabnı okurmsn. İyi geleceğini düşünüyorm. E kitap hali de var indreblrsn

Sabah 2 TK yağ+1 incir
Kahvaltı
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Domates salatalık

Ara
2 kare bitter
Kahve

Oglen
1 kase domates çorbası
2 minik biber dolması(dolma bir tane yeseydim iyiydi )
Yoğurt
15_20 kaysi çekirdeği

2.5 lt su
1 lt yakın zencefilli limonlu su

@MiuLego miuuuu yanaklarini kemirdiğim hatunn:KK74:

Nasılsınız bebisler,esim 4 gunlugune izne gelmisti geri gitti hatay sınırına zor oldu alisip ayrilmak ama saglik olsun iyi geldi bu 4 gun:cry:o yuzden giremedim 4 5 gundur ama burdayim yine artikin
Allah kavustursun canım

İyi günler arkadaşlar...bu gün perşenbe...inşallah yarın tartıda herkesin yüzü güler.ben de yoğun günlere devam ediyorum
İnşallah bi haftaya rahata ericem.dün doğum günündeydim ya restoranda birden kardeşim gibi sevdiyim arkadaşımın doğum yaptığı haberi geldi yarıç bırakıp oraya gittik eve gelince de bebeyime baktığı için sorun çıkaran kv ile tartıştık ve çok yorgundum gelemedim buraya menülerimi ikisini birlikte paylaşırım akşama.

Sabah 2 TK yağ+1 incir
Kahvaltı
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Domates salatalık

Ara
2 kare bitter
Kahve

Oglen
1 kase domates çorbası
2 minik biber dolması(dolma bir tane yeseydim iyiydi )
Yoğurt
15_20 kaysi çekirdeği

2.5 lt su
1 lt yakın zencefilli limonlu su
malipina malipina @eflalim @MiuLego

Bizim devlet hastanesinde var canım. Sizin orda da vardır belki. Giderse aklında olsun alerjiye de bakıyormuş. Ben unuttum söylemeyi kontrole gidince diyicem alerji testi yapalım demişti çocuk doktorumuz çünkü. Kabızlık alerjik de olabiliyormuş. Çeken bilir çok zor Allah yardımcınız olsun.
Saol cnm pazartesi gününe randevu alıyım olmadı . Alerji testide yaptıralım olmadı çünkü gerçekten çok zor ya neden oluyor anlamadım gitti

Back
X