• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina yogurtyan vişey olmz kuzum bnce Melegiimm22 Melegiimm22 eski mortiimoralibi bızma regl vücudun düzenibi defstryor gerckten ama gecici bi durum motivasyonunu kaybetme canm
Valla kuzm takimdayken ilk reglm ve acayip etkiliyomus onu gordum canm skldi ister istemez :(

Menumu vereyim kizlar.Misafir geliyomus simdi..

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
9 zeytin
Salatalik

Ara 09.30
Sade nescafe
5 ladar cig badem

Oglen 13.00
1 kutu süt
1 muz
10 cig badem
Uzerine yesil cay

Ara 15.15
1 elma

Ara 17.30
10 tuzsuz firinlanmis kabak cekirdegi

Aksam 18.30
2 tane actifryda pismis kabak
Salatalik

Ara 19.30
Az sütlü nescafe

Yatmadan yesil cay icerim

Su 2 oldu

Spor yapinca eklerim

@MiuLego malipina malipina
Açtırfray ne olaki:deli:
Kuzu kahvaltın güzel
Ama çok sık yemişsin nerdeyse iki saatte bir olmuş öğünler
Açtırfırayı anlamadım ama iyi bişeydir heralde:KK45:
Sen mezundun o yüzden suyuna bişey demicem:cool:

Menü bildirimim:
Kahvaltı(07:00)
pırasalı omlet -2 yumurtayla-
peynir
10 zeytin
birkaç badem
dereotu-maydanoz
yarım domates

Öğlen(12:00)
Fırında kabak mücver
yoğurt
salata

Akşam(17:00)
1 kepçe sebze çorbası
bakla yemeği 3-4 kaşık
yoğurt

Ara(20:00)
1 hurma
3 kaşık yoğurt
(kan şekerim düştü ondan yedim)

Su: 3 lt
spor: yok bugün de malesef çok halsizim
malipina malipina
Öyle bit bit kuş kadar yerseniz halsiz bitkin olursunuz tabi :KK67:
Misal ben:KK45:
Kahvaltın çok güzel
Öğlen de hafif
Akşam güzel ama az geldi bana ya da şu an çok açım ondan öyle görüyorum :confused:

Son düzenleme:
InsaAllah kuzm ama reglm cok sisi var o yuzden bugün detoks yaptm inşaAllah yarina en az eksi 500 le gelirm :KK43:
Ben de şişim kuzu bişeyler ters gidiyo anlamıyorum.hafta sonundaki ödemim gitti salıdan ama inmiyo tartım napcam bilmiyorum bugün zaten hiçbişey yiyemedim doğru dürüst salak gibiyim:kahve:

Ayy çok tşk ederim canım benim ya inşallah eksiyle geliriz,ayrı spor yapacaktım canım küçük kızı aşıya götürdüm sonrada çok huysuzdu şimdi bile aynı yoksa bu güzel menuyu güzel sporla taclandirmak daha güzel olurdu
Kuzu perşembe hafif zorlamayan spor makbul o yüzden endişelenme

malipina malipina yogurtyan vişey olmz kuzum bnce Melegiimm22 Melegiimm22 eski mortiimoralibi bızma regl vücudun düzenibi defstryor gerckten ama gecici bi durum motivasyonunu kaybetme canm
Yoğurttan başka seçeneğim yok süt var ama onda da doğal şeker var gece içemem, bu saatten sonra bişey de yiyemem zaten. Şu an kendimi somalili gibi hissediyorum nedense:deli:

Ben de şişim kuzu bişeyler ters gidiyo anlamıyorum.hafta sonundaki ödemim gitti salıdan ama inmiyo tartım napcam bilmiyorum bugün zaten hiçbişey yiyemedim doğru dürüst salak gibiyim:kahve:
Ilk reglm takmdayken
Resmen daha cok az eksim
Eksi 600 gorursem sukredcm

Uyanır uyanmaz zencefilli limonlu sıcak. SU

Kahvalti:2 yumurta cokelek 5 zeytin domates salatalık 3 ceviz 1 açık çay

Ara:1 kase yoğurt 1 kivi

Aksam:et ve sebze pisirdim fırında yağsız hafif tuzlu bol.baharatlı 1 kase yoğurt

2 bardak yeşil çay.. Elma detox suyu 1.5
litre... 2 litre su yatana kadar 3 olur sogan yedim çok susatıyor

Spor: 20 dakika tempolu yürüyüş 400 ip 200 squat hareketi.. gecede uyumadan yarım saat egzersiz düşünüyorum :spor::spor::KK9::KK9: malipina malipina :confused:

Uyanır uyanmaz zencefilli limonlu sıcak. SU

Kahvalti:2 yumurta cokelek 5 zeytin domates salatalık 3 ceviz 1 açık çay

Ara:1 kase yoğurt 1 kivi

Aksam:et ve sebze pisirdim fırında yağsız hafif tuzlu bol.baharatlı 1 kase yoğurt

2 bardak yeşil çay.. Elma detox suyu 1.5
litre... 2 litre su yatana kadar 3 olur sogan yedim çok susatıyor

Spor: 20 dakika tempolu yürüyüş 400 ip 200 squat hareketi.. gecede uyumadan yarım saat egzersiz düşünüyorum :spor::spor::KK9::KK9: malipina malipina :confused:

İnanmıyoruum etiketin geldii:deli:
Tam Perşembelik menü olmuş
Kahvaltıda çökeleği çok seviyorum hele de sürk çökeleğiyse:kk77:
Akşam da mikemmel olmuş yaa çok açım ben:KK42:
Keşke o menü benim olsa :confused:
Sporu da beğendim habooş sporlara doymuyorduu:KK73::KK73::KK73:

Eflalcm evrenden torpilim var kitabnı okurmsn. İyi geleceğini düşünüyorm. E kitap hali de var indreblrsn
Not edeyim canım bunu da. Hali hazırda okumam için bekleyen çok kitap var, şimdi kemal sayar ruh hali ni okuyorum güzel kitap. E kitap şeklinde okuyamıyorum hoşuma gitmiyor öyle.

İnanmıyoruum etiketin geldii:deli:
Tam Perşembelik menü olmuş
Kahvaltıda çökeleği çok seviyorum hele de sürk çökeleğiyse:kk77:
Akşam da mikemmel olmuş yaa çok açım ben:KK42:
Keşke o menü benim olsa :confused:
Sporu da beğendim habooş sporlara doymuyorduu:KK73::KK73::KK73:
Surk çökelek kendim yaptım çok severim o olmazsa sofrada olmaz bazen pişmiş olanı da severim ne olursa.. vallahi bu yoğunlukta yapuyorum bugun dizim var vatanım sensin izleyim dönerim size:halay::halay:

Surk çökelek kendim yaptım çok severim o olmazsa sofrada olmaz bazen pişmiş olanı da severim ne olursa.. vallahi bu yoğunlukta yapuyorum bugun dizim var vatanım sensin izleyim dönerim size:halay::halay:
Ben de kendim yapıyom yemyeşiller küften şu an. İki tanem kaldı yenisini yapcam inşallah. Hadi izle ben de izliyom onu

Uzun zamandır kitap okumuyorum bende yeni başladım ne ozlemişim eskiden deli gibi kitap okurdum şimdi arabistanda bulamıyorum haliyle ama turkiyede kitaplığı. Var insallah gidince yine kitaplara gomulecegim:deli::deli:

Back
X