• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün cozutma sakın... Yarına güzel bişeler görürüz o zaman. Moralin neden bozuldu? Geçmiş olsun bi de diş için
saol canım. yarın sabahtan diş randevum var yine. o amalgamlardan biri kırıldı. ağrı da yapıyor. o ve yanındakini yarın söküp beyaz dolgu yapacak doktor.

yani amalgamlara canım sıkıldı. sonra iş yoğun ve bir takım sorunlar çıktı. bir de yine bu zayıflama meselesine taktım. 3 gündür ruh halim değişik. moral dipte. sadece yatıp uyumak istiyorum. canım hiç birşey yapmak istemiyor. sanki herşey ters gidiyor herşey üstüme geliyor gibi :KK43: bunaldım....

Açtırfray ne olaki:deli:
Kuzu kahvaltın güzel
Ama çok sık yemişsin nerdeyse iki saatte bir olmuş öğünler
Açtırfırayı anlamadım ama iyi bişeydir heralde:KK45:
Sen mezundun o yüzden suyuna bişey demicem:cool:
Canım actifry bi kasik yag ile kizartma yapan makine.kizartma degil de firin gibi oluyo.1 tk yag ile pisti.bu arada saat 9 gibi biraz kuruyemis yedim misafir gelince:işsiz:
Su da 3 e yanasti

Hellöööööö:confused:

Bavul yapıldı. Yolculuk için sanırım hazırım ama kongreye hazır değilim:rolleyes: 4 sunum bitti bir sunum kaldı yolda yapcaz :rolleyes:harika:rolleyes:

Gece yola çıkıyoruz yarın sabah ordayız inşallah. Aklım sizde yarın cumaaaaaa:KK71:kpcaman mutlu olalım inşallah:dua:

hepfit hepfit kuzum liste ile ilgili bişey olursa soracağın falan telden yaz emi:KK200:

İyi akşamlar kızlar...bu gün perşenbe de ben süt verdiyim için bildiyim o güzelim şeylerin hiç birini yapamıyorum kiii...bide yarınki kilo bildirimim için ilk kilo olarak hangi kilo alınacak?bu işlere kim bakıyo?kim etiketlemem gerek bilmiyom kiii... menülerimi yazayım

Dün
Kahvaltı:1yumurtadan omlet,yeşillik salata,1dilim ekmek,lor peyniri

Öylen:dışardan geldim evde bir şey yoktu hazır.2dilm ekmek lor peyniri dereotu

Akşam :doğumgününde tavuk kebap,patlıcan,peynir,dereotu

3litreden fazla su.aralarda 5 bardak süt için çay +5hurma

Bugün
Kahvaltı geç oldu 1yumurtadan omlet,havuç dereotu salatası,lor peyniri 2dilim ekmek

Akşam:4yağsız tavada köfte,keten tohumlu süzme yoğurtla,yarım dilim ekmek

3litreden fazla su.6bardak süt için çay+6hurma
@MiuLego
malipina malipina
Whiteblacklife Whiteblacklife
vorones vorones

3 gün önce kulaklarıma ikinci delikleri açtırmıştım. dün diş için panoromik film çektirirken küpeleri çıkarttırdı doktor. tekrar takınca da yeni açılanlar mikrop kapmış. iki kulak memesi de balon gibi şiş ve kıpkırmızı şu an. özellikle de sol. o çelik küpeleri çıkarttım. kolonya sürdüm ikisine de. sonra da bepanten krem sürdüm. gümüş küpelerime de kolonya ve bepanten den sürdüm taktım. canım yanıyor. inşallah çabuk düzelirler. bir de bu çıktı :olamaz:

Hellöööööö:confused:

Bavul yapıldı. Yolculuk için sanırım hazırım ama kongreye hazır değilim:rolleyes: 4 sunum bitti bir sunum kaldı yolda yapcaz :rolleyes:harika:rolleyes:

Gece yola çıkıyoruz yarın sabah ordayız inşallah. Aklım sizde yarın cumaaaaaa:KK71:kpcaman mutlu olalım inşallah:dua:

hepfit hepfit kuzum liste ile ilgili bişey olursa soracağın falan telden yaz emi:KK200:
Benim sorum vaaar?benimki ilk kilo pazartesi olanmi cuma olanmi baz alinacak kaptanim?

3 gün önce kulaklarıma ikinci delikleri açtırmıştım. dün diş için panoromik film çektirirken küpeleri çıkarttırdı doktor. tekrar takınca da yeni açılanlar mikrop kapmış. iki kulak memesi de balon gibi şiş ve kıpkırmızı şu an. özellikle de sol. o çelik küpeleri çıkarttım. kolonya sürdüm ikisine de. sonra da bepanten krem sürdüm. gümüş küpelerime de kolonya ve bepanten den sürdüm taktım. canım yanıyor. inşallah çabuk düzelirler. bir de bu çıktı :olamaz:
Ay en sevmediğim şey. Çok korkarım kulaktan. Bi kere deldirmiştim aynı dediğin gibi oldu hemen çıkarttım. Onca piercing deliğim var korkmam ama bu kulak deliği iğrenç bişey ya. Hemen geçer inşallah fulya

Ay en sevmediğim şey. Çok korkarım kulaktan. Bi kere deldirmiştim aynı dediğin gibi oldu hemen çıkarttım. Onca piercing deliğim var korkmam ama bu kulak deliği iğrenç bişey ya. Hemen geçer inşallah fulya
inşallah canım. valla canım yanıyor. kız balon gibi şiştiler :olamaz:

Back
X