• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok lâ seni etketlemem . Siz çok dovuyonuz insani. Ama istersen etiketliyim . ValLA örnek menüler yazdım Ha gecen hafta hakkımı yedirtmem :KK66: :KK66: kız aç kalmiom işte benim menüleri cezbedicı yapan da bu :KK66:
Dövmek için değil. Gelişme var demek için görmek istiyorum menülerini. ;)

İnşallah turkiyede de bazı düşüncelerim var yapacak ama.yemek.olarak değil topraksiz tarim dusunuyorum:KK15:
Aaa hidroponik mi?
Onu biz de çok düşündük hala da eşim çok istiyor, kuzeyde 15 dönüm çiftliğimiz var, bakalım restoran iyi giderse eşim kesin deneyecek yapmayı, saatlerce videolar izledik, kitap okuduk bu konuda
İki iş de iyi, topraksız tarım yaparsan çok sevinirim sorarım sana bol bol
:deli:

malipina malipina baktım kuzum ben menülere. Tek tek aradım buldum. hepfit hepfit kuzum vorones vorones i izne ayıralım. Ad ve kilosunun yanına izne ayrıldı (1. İzin hakkı) yazacağız. Hedef kilosuna geldiğinde listeye alır mezun ederiz. Menülerde genel anlamda düzelme olmasına rağmen cıs cos gördüm malesef. Geriliyorum ben çok. Liste kurallarına aykırı beslenme inatla var olduğu için liste dışı hedef kilosuna ulaşsın sonrasında mezun ederiz.

Ben veronun bir cıs ını dahi gördükten sonra kimsenin de menüsüne yorum yapma hakkı bulmuyorum kendimde çünkü. Adaletli değil.

Cuma heyacanında hep ama hep aklımdasınızzzz :KK36:

Sabah uyandıktan sonra aç karna spor (leslie ya da yürüyüş) yapıp öyle tartılalım mümkünse kızlaaar:KK33:
Sabah ödemi ile uyanıyoruz. O yüzden uyandıktan 1-2 saat sonraki tartı ödemlerin indiği gerçek rakamı gösterir unutmayın:KK74:

Kız N Nana

eski kaptandı _AYNURA_ _AYNURA_ ama bence artık öyle değil:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:geçmişi geçmişte bıraktık. Bitti gitti:confused: çünkü de o taptaze anne veeeee misler gibi yeniden yeni kaptan olacak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Yeniden :rolleyes::rolleyes::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne zaman bitiyor kız misafirlikler aynura :confused:valla paylaşıma aynuraya devrettim takımı yazar kaçarım üstüne kalır beni buna zorlama :KK70::confused:

:KK53:

77283F6E-ABF4-4E7A-B02A-DC1B00674785.webp

Back
X