• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu bildirim
Sabah ilik limonlu su 2 dilim portakal
2 fındık 2 gunkurusu

13.00
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz 4 tel Cecil peynir
Domates salatalk
Yeşillik 8 zeytin

Aksam 17.30
fırında. 1 tavuk but biraz da beyazından
2 dilim Pattis
yarım tabak ıspanak yumurtali
Ayran salata
Çay 20.00
2 kayısı kurusu 5 k.uzum
4 cigfindik
Su 3 ü gecer
Spor. 30 dk. Bisiklet
15 dk. Hızlı yuryş
20 dk yavaş yuruys @begum75 _AYNURA_ _AYNURA_ @MiuLego malipina malipina
Vero kahvaltıdaki o sucuk ne yaa perşembe günü hem de
Akşam güzel ama patates oldu mu perşembeye uygun mu sence
Akşam atıştırması da var
Spor da az
Yok, olmadı perşembe günü hiç olmadı o yediklerin:KK62::KK62:

Selam güzeller aşırı yoğun kafamın dolu dolu olduğu bir gün geçirdim...

Menümü vereyim
Sabah limonlu ılık su 1 k kayısı

Kahvaltı 8.00: 2 yumurtadan mantarlı omlet
Kırmızı Koz biber 3 zeytin
2 ceviz maydanoz domates

Ara sade kahve 3 hurma

Öğle 12.30: fırında yoğurtlu dereotlu kabak

Akşam çok yorgundum uyudum uyandım

Saat 20.30: 1 kase pulbiberli yoğurt

Su 2.5 litre
Spor : 60 dakika normal
60 dakika tempolu yuryus
Toplam : 210 puan
@MiuLego malipina malipina @begum75
Çok güzel menü olmuş tefo
Kahvaltı çok besleyici
Öğlen kabak güzel seçim
Akşam sadece yoğurt, ama uyuyup kalmışsın, 8den sonra yemediğin iyi olmuş
Spor da çok güzel kuzucum :KK49::KK49:
Tebrik ederim seni:KK60::KK60:

malipina malipina baktım kuzum ben menülere. Tek tek aradım buldum. hepfit hepfit kuzum @vorones i izne ayıralım. Ad ve kilosunun yanına izne ayrıldı (1. İzin hakkı) yazacağız. Hedef kilosuna geldiğinde listeye alır mezun ederiz. Menülerde genel anlamda düzelme olmasına rağmen cıs cos gördüm malesef. Geriliyorum ben çok. Liste kurallarına aykırı beslenme inatla var olduğu için liste dışı hedef kilosuna ulaşsın sonrasında mezun ederiz.

Ben veronun bir cıs ını dahi gördükten sonra kimsenin de menüsüne yorum yapma hakkı bulmuyorum kendimde çünkü. Adaletli değil.
Tamam kuzum yazarım ben :KK52:

Kız @Lunya

eski kaptandı _AYNURA_ _AYNURA_ ama bence artık öyle değil:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:geçmişi geçmişte bıraktık. Bitti gitti:confused: çünkü de o taptaze anne veeeee misler gibi yeniden yeni kaptan olacak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Yeniden :rolleyes::rolleyes::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne zaman bitiyor kız misafirlikler aynura :confused:valla paylaşıma aynuraya devrettim takımı yazar kaçarım üstüne kalır beni buna zorlama :KK70::confused:
Yok kııız delimisin neee?:kızgın::kızgın::kızgın:ben günlük mesajları zor yazıyom ne kaptanlığı:duduk::duduk::duduk:

Oyy nasıl dikkat ediom valâ da işte. Pek anlatamiom burdan . Yemedigim cok sey var .Anca bu kadar yapabiliom listedeyim. sukur eksilerimle geliom da . Aynuram ya zaten vukuatliyim sen beni çok da şey etme . Az kaldı mezun olmama:KK66: :KK66:
Benim bi dé şeyden oluo merak ediom sen de de oluo mu. Böyle bi yiyecek canım çok çekse içim ona doğru gitse emziriyom ben deyip ya sütum cekilirse korkusu giriyo icime. Biyolojik belki bi alakasi yoktur ama psikolojik benim ki BİRaz.
Gercı sen benim emzirmeyen bebeksiz hallerimı bilirsin. O zmanda zorlardim seni
Hah işte kendin cevaplamışsın...emzirmeyen hallerinde de çıldırtan menülerin vardı senin.verom benim canım daha hiş bir şey çekmiyor inan...yani hiç istemiyorum o sağlıksız şeylerden...söyledim ya 10ay hunharca yedim.bitti artık...kaç kilo kaldı hedefe?

Back
X