• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Konyakk Konyakk canım cok gecms olsn benm de cok yakn bi arkdasmn kıznda vardı dogdugundan itibaren bircok seye alerjisi vardı..üşüttüğünde bile her ilacı kullanamıyodu.zor ama Allah beteribden korusun canım.arastemakta fayda var elbet.ama kızı su an 2 .5 yaslrnda baya azsldı nerdeyse herseyı yıyeblıor ama ilac da kullanıor düzenli olrk sanırım
Çok saol cnm bizim kız doğdu doğalı gazlı bir bebekti 6 ayın sonuna kadar gaz ve kaka sıkıntısı çektik şimdide kabızlık var normalde alerjisi olan bi bebek değil ama kabızlık alerjiyle alakalida olabilirmiş dedi arkadaşlar o yüzden gastroentroloji ye götürmeyi düşünüyorum

Benim boy da 161 valla 58 kilo halimden memnunum su an sikilasmam lazim
Bana şuan hayal gibi geliyor ve 55 kilo ne zamandım onu bile hatırlamıyorum ama bir yerden sonra tartı değil vücudun ne gösterdiği önemli ins. Darısı basima

Bana şuan hayal gibi geliyor ve 55 kilo ne zamandım onu bile hatırlamıyorum ama bir yerden sonra tartı değil vücudun ne gösterdiği önemli ins. Darısı basima
Valla kuzum ben de hic bu kilolarda olmamistim.kilo alirken onunden gecmisimdir hic oralarda kalmadim ve 15 senedir de en dusuk gordugum kilo 60.9du o da kisa bi sure.Sen de yaparsin

@MiuLego begum75 begum75 hepfit hepfit

Canlarım bu sabah regli başladı bana da cuma süprizi oldu tam kız kardeşimin evini temizlemeye başlayacağız üzücü ama gerçek keşke dün tartılsaydım :kızgın:bu sabah 52.7 geldim geçen haftadan + 500 fazla ama regli olduğumda zaten en az 1kg bazen 1,5 ödem gelir aşırı şişim çok ağrım var:işsiz:Mortilerim ne durumdasınız bu haftada 51 rakamı hayal oldu ama gelecek elbet :KK45:sporda yenerim inşallah artık :dua::KK53:

Geçen hafta 52.2
Bu hafta regli etkisi daha bu sabah olmasından 52.7
Fark +500
Yüzde -0,58:KK51:

Canlarım bu sabah regli başladı bana da cuma süprizi oldu tam kız kardeşimin evini temizlemeye başlayacağız üzücü ama gerçek keşke dün tartılsaydım :kızgın:bu sabah 52.7 geldim geçen haftadan + 500 fazla ama regli olduğumda zaten en az 1kg bazen 1,5 ödem gelir aşırı şişim çok ağrım var:işsiz:Mortilerim ne durumdasınız bu haftada 51 rakamı hayal oldu ama gelecek elbet :KK45:sporda yenerim inşallah artık :dua::KK53:

Geçen hafta 52.2
Fark +500

nehirim ne zman dügün ?
kaçırmış ben yine muhteşem olursun sen ne giyeceksin

Adsız.webp

Kayısılarım Çağlalarım eksik gedik var mı bakın hele şu mevsimi gelmeden olmaya çalışan Kapuzları da yiyor muyuz bu hafta da diyin hele :KK45::rolleyes:

Kayısılar :KK52:

igdedali igdedali malipina malipina @Lunya Nevreste Nevreste @eflalim

Çağlalar :KK52:

Cutemom007 Cutemom007 Melegiimm22 Melegiimm22 matematik61 matematik61 elfkkk elfkkk @Sidelya95

Emeklerinize sağlık harikasınız fıstıklı lokumlar :KK200::nazar:

nehirim ne zman dügün ?
kaçırmış ben yine muhteşem olursun sen ne giyeceksin
Tam gelin ablası olacak kıyafet aldım ahahaha baldızım ya ben:KK70: ama düzeltmeleri yapılacak kuzum özelden atayım sana :KK15: Mayıs 10 kına 11 düğün :KK200:kına için kıyafet bakıyorum daha :KK16:Sen nasılsın kuzum :KK60:

O kadar 2 hafta artıydın şimdi hava atma ördek o artıları anca temizliyorsun hala çok fazla bu kilo :sopa::sinirli:tebrikler tabi bu hafta gittiği için :KK45:2 hafta kaçtın vurulmamak için ama vicdanlıyım vurmayacağım:KK60::KK9:
karıştırma iki hafta öncesini filan anı yaşayalım bebeğim :KK8:

Ördeği kimse vuramayacak
:KK15:

Geçen hafta 52.2
Fark +500
:KK45::KK45:

Back
X