• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Artık gercekten listede olmak istyrm 5 haftam bitti neredeyse ve hak ettgmı dusunuyrm ne kilo veremedgm bi hafta oldu nede burdan bı kopuklugum.elşmden geleni yapmya calsıyrm
Ama yinede verilen karara saygın olacak tabiki... @MiuLego hepfit hepfit Whiteblacklife Whiteblacklife
Canım liste bekleyecek. Liste konusunu anlatmıştım sana.

Evet gelelim benim sevgili kiloma
Bugün regl başladı ne yazık ki o yüzden üzgünüm olmadı istediğim çokta canım sıkıldı ya neyse elimden geleni yaptım inmeyen tartıyi camdan atacaktim sabah sabah
Geçen pazartesi:59
Bugün :56.6
Fark :2.4:bicak::duduk:
Yüzde:4.07:kızgın:

Kafanı duvara vurunca dedim kötü mü sonuç :bicak:Hay maşallah yüzdenle dövdün yeminle kocaman tebrikler kocaman :KK9::rolleyes::KK73:

Aynen cnm ipin ucu bi kaçarsa eski kilolarımda olmak istemiyorum yine :KK12::KK51:
Aynen öyle o günler geri de kaldı 1 hafta dikkat ettik mi hop aynıyız korumanın en güzel yanı:KK76:
Dunden bugüne eksi 100 oda zorla geldi yani regl gelmeseydim 56.2 falan gelirdi çok moralim bozuldu

Anladım canım ama regli işte bende dün eksiydim büyük ihtimal tartılmadım bu sabah +500 ile geldim bu sabah regli başlayınca :işsiz:

Aynen öyle o günler geri de kaldı 1 hafta dikkat ettik mi hop aynıyız korumanın en güzel yanı:KK76:

Anladım canım ama regli işte bende dün eksiydim büyük ihtimal tartılmadım bu sabah +500 ile geldim bu sabah regli başlayınca :işsiz:
Aynen kuzum bu hafta dikkat ederim hopp gider o kilolar :KK37:

Yap et uğraş ama tartı sabit. regle 4 gün var yine de artı gelmedim diye sevinsem mi acaba? yoksa bu zügürt tesellisi mi olur.
gecen hafta da bu hafta da 77,9 :kızgın: şükrediyorum ki artı 1900 gr gitti de sabiti gördüm. ne sevinc ne sükür ama :KK57:

Aynen dün akşam açlıktan midem yanıyordu ama gele gele 100 Gr oda o zorla bide bende ria varya 8 10 regl oluyorum tam siyirmalik 7 güne kadar durmadan sisiyorum ondan sonra iniyor

Yap et uğraş ama tartı sabit. regle 4 gün var yine de artı gelmedim diye sevinsem mi acaba? yoksa bu zügürt tesellisi mi olur.
gecen hafta da bu hafta da 77,9 :kızgın: şükrediyorum ki artı 1900 gr gitti de sabiti gördüm. ne sevinc ne sükür ama :KK57:
Regl ödem yapıyorsa sevin çünkü vermişsin ama.odemden dolayı tartita yansimamis yapmıyorsanız ödem üzül verememissin

Regl ödem yapıyorsa sevin çünkü vermişsin ama.odemden dolayı tartita yansimamis yapmıyorsanız ödem üzül verememissin

evet canım ovulasyon kadar olmasa da regl ödem yapar bende 500-1000 gr arası.
umarım vermişimdir. teşekkür edeirm. moral oldu..

Back
X