• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman 500 ile 1kg arası verdin işte soda limon maydonoz yap 5 6 gün sabahları pufff diye sonersin

iki gündür kiraz sapı mısır püskülü altın otu içiyorum onunda epey faydası oldu yoksa artı görmem kesindi zaten..
bir de perşembeleri spora da ara veriyorum ben ödem yapmasın diye.. keşke bi d. günü hediyesi alabileydim bünyeden. şöyle eksi 2 kg filan :D

@MiuLego alemsin...sabah sabah bu ne enerji ya helallllll:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36:
Günaydin kızlar

Hemen bildireyim kilomu

Geçen hafta :72
Bu hafta:70.2

Giden: 1.800

:halay: :halay:
.çoğu ödem olsada sevindim

malipina malipina
@eflalim
@MiuLego
Süoersinnn tebrikler rrrr müüükemmmmellll:KK71::KK71::KK71:
Benim boy da 161 valla 58 kilo halimden memnunum su an sikilasmam lazim
kendnı git hissetthn sürece tartya rakılmamak gernektge inanıyorummmmm:KK72::KK72::KK72:

Çok saol cnm bizim kız doğdu doğalı gazlı bir bebekti 6 ayın sonuna kadar gaz ve kaka sıkıntısı çektik şimdide kabızlık var normalde alerjisi olan bi bebek değil ama kabızlık alerjiyle alakalida olabilirmiş dedi arkadaşlar o yüzden gastroentroloji ye götürmeyi düşünüyorum
Rabbim acil sifalarını versin canım..cocukhasta olunca zor..Rabbim beterinden jorusun inş:dua::dua::dua:
Gecen hafta:89.7
Bu hafta : 91 :kızgın:
Fark:+1.3
Heryerim ödem.ama hic bir sey bunu affettirmez.düstüm bu hafta ama kalkmasinida bilecegim insallah.insallah doktordan iyi bir haber alirim topugumla ilgili.kilo veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum.
@MiuLego malipina malipina
hepfit hepfit
Olsınn ödem bi anda gser inş canımmm moralini bozma senn:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Bana şuan hayal gibi geliyor ve 55 kilo ne zamandım onu bile hatırlamıyorum ama bir yerden sonra tartı değil vücudun ne gösterdiği önemli ins. Darısı basima
Kesinlkle katılıyrmmmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Eki Görüntüle 2133559

Kayısılarım Çağlalarım eksik gedik var mı bakın hele şu mevsimi gelmeden olmaya çalışan Kapuzları da yiyor muyuz bu hafta da diyin hele :KK45::rolleyes:

Kayısılar :KK52:canımmm @nehirnil111 benm cars ve pers eksik kalms kuzum

@igdedali malipina malipina @Lunya @Nevreste @eflalim

Çağlalar :KK52:

@Cutemom007 @Melegiimm22 @matematik61 elfkkk elfkkk @Sidelya95

Emeklerinize sağlık harikasınız fıstıklı lokumlar :KK200::nazar:

Tam gelin ablası olacak kıyafet aldım ahahaha baldızım ya ben:KK70: ama düzeltmeleri yapılacak kuzum özelden atayım sana :KK15: Mayıs 10 kına 11 düğün :KK200:kına için kıyafet bakıyorum daha :KK16:Sen nasılsın kuzum :KK60:
Kızz banada atsana özelden merak ettimmm:eek::eek::eek::eek:
Canım liste bekleyecek. Liste konusunu anlatmıştım sana.

iki gündür kiraz sapı mısır püskülü altın otu içiyorum onunda epey faydası oldu yoksa artı görmem kesindi zaten..
bir de perşembeleri spora da ara veriyorum ben ödem yapmasın diye.. keşke bi d. günü hediyesi alabileydim bünyeden. şöyle eksi 2 kg filan :KK70:
Aaa doğum günün mu kutlu mutlu sağlıklı fit bı ömrün olsun inşallah nice yaslara:KK200::KK200::KK200:

tüm kilo veren arkadaşlarımı azimlerinden dolayı tebrik ediyorum.
sabit gelen ve artı gelen arkadaşlarımın da haftaya çok güzel sonuclar alacaklarına eminim. aynı bendeniz gibi. artılar ve haftaya vereceğimiz çabalarla vereceğimiz kilolar daha çok olur insallah.. :KK200:

Aynen kuzum bu hafta dikkat ederim hopp gider o kilolar :KK37:
Aynen öyle :halay:
Yap et uğraş ama tartı sabit. regle 4 gün var yine de artı gelmedim diye sevinsem mi acaba? yoksa bu zügürt tesellisi mi olur.
gecen hafta da bu hafta da 77,9 :kızgın: şükrediyorum ki artı 1900 gr gitti de sabiti gördüm. ne sevinc ne sükür ama :KK57:
3-4 gün öncesinde şişmeye başlıyorsan sevin canım ama bana erken geldi 1-2 kalsa neyse de :KK51:
Aynen dün akşam açlıktan midem yanıyordu ama gele gele 100 Gr oda o zorla bide bende ria varya 8 10 regl oluyorum tam siyirmalik 7 güne kadar durmadan sisiyorum ondan sonra iniyor
Benimde bitene kadar şiş sonra iner :KK51:
Benim tamam kuzu eline sağlık:KK60::KK60:

Seninde emeğine sağlık kuzum:KK15:

Aynen öyle :halay:

3-4 gün öncesinde şişmeye başlıyorsan sevin canım ama bana erken geldi 1-2 kalsa neyse de :KK51:

Benimde bitene kadar şiş sonra iner :KK51:

Seninde emeğine sağlık kuzum:KK15:

normalde 1 hafta kala filan şişmeye başlıyorum hatta daha erken ama içtiğim ödem atıcılardan artılar gitti diye düşündüm bende nehirim.
regle 1-2 gün kala ben iniyorum regl olunca zaten iştahta azalıyor ödem de.. sinir zaten gidiyor..

canımmm miummm @MiuLego ewt konsmustk biraz beklcktk..ama artık 5 hafta olnca ister istemez bende istyrm listede olmyı ve o sorumlulugu tasımayı..ama mutlaka bi bildgn oldugunuda dusunuyrm..o zaöan söle yapalmmı...Allah izin verrse haftya 6 hafta olck yani 1.5 ay..eger haftya cuma 1 kg yada üstü vermiş olursam listeye girebilirmiyim artık:KK15::KK15::KK15::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::21::21::21::KK31::KK31::KK31::KK31:HoppaHoppaHoppa:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::eek::dua::eek::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Evet gelelim benim sevgili kiloma
Bugün regl başladı ne yazık ki o yüzden üzgünüm olmadı istediğim çokta canım sıkıldı ya neyse elimden geleni yaptım inmeyen tartıyi camdan atacaktim sabah sabah
Geçen pazartesi:59
Bugün :56.6
Fark :2.4:bicak::duduk:
Yüzde:4.07:kızgın:
Daha ne olsun be deli:deli:
Maşallah kuzuma:KK9::KK9:

@MiuLego alemsin...sabah sabah bu ne enerji ya helallllll:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36:

Süoersinnn tebrikler rrrr müüükemmmmellll:KK71::KK71::KK71:
kendnı git hissetthn sürece tartya rakılmamak gernektge inanıyorummmmm:KK72::KK72::KK72:

Rabbim acil sifalarını versin canım..cocukhasta olunca zor..Rabbim beterinden jorusun inş:dua::dua::dua:

Olsınn ödem bi anda gser inş canımmm moralini bozma senn:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Kesinlkle katılıyrmmmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Kızz banada atsana özelden merak ettimmm:eek::eek::eek::eek:

:KK15::KK15:

canımmm miummm @MiuLego ewt konsmustk biraz beklcktk..ama artık 5 hafta olnca ister istemez bende istyrm listede olmyı ve o sorumlulugu tasımayı..ama mutlaka bi bildgn oldugunuda dusunuyrm..o zaöan söle yapalmmı...Allah izin verrse haftya 6 hafta olck yani 1.5 ay..eger haftya cuma 1 kg yada üstü vermiş olursam listeye girebilirmiyim artık:KK15::KK15::KK15::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::21::21::21::KK31::KK31::KK31::KK31:HoppaHoppaHoppa:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::eek::dua::eek::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Bak kuzum istikrarlı veriyorsun okey ama biz listede yüzde 1 ustunu istiyoruz senin yüzdeleri 1 altında o birin altında kalan kısmı bı arkadasbbı arkadasinin yüzdesi den listede sana boluyoruz o zaman ne oluyor yüzdemiz takım halinde düşüyor şuan senin bize kanıtlaman gereken bı durum.su ben her hafta yüksek yuzdeyle gelirim mesela hafta 1.5 geldin ondan sonra ki hafta 1.5 geldin ondan sonra ki hafta 1 geldin yüzde olarak o zaman deriz ki hem istikrarlı hem.liate için iyi yüzde getiriyor ama senin yüzdeleri hep düşük bu yuzdeyle seni listeye alırsak listedeki arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz umarım anlatabilmisimdir

Hah işte kendin cevaplamışsın...emzirmeyen hallerinde de çıldırtan menülerin vardı senin.verom benim canım daha hiş bir şey çekmiyor inan...yani hiç istemiyorum o sağlıksız şeylerden...söyledim ya 10ay hunharca yedim.bitti artık...kaç kilo kaldı hedefe?
listedeki hedefe 1 kaldı da. Benim bi 2 3 veresim var ben de.hamileyken cok yedim. Belki de o yüzden bu kez ağzıma ekmek surmuyirm. .geceleri tam ekmeğe ekmek arası bisilr siparis ederdik hepsini yerdim . :olamaz::kusmuk:

listedeki hedefe 1 kaldı da. Benim bi 2 3 veresim var ben de.hamileyken cok yedim. Belki de o yüzden bu kez ağzıma ekmek surmuyirm. .geceleri tam ekmeğe ekmek arası bisilr siparis ederdik hepsini yerdim . :olamaz::kusmuk:
Vero geçmişi okumadigin için bilgi veriyorum @MiuLego senin izne çıkmanın uygun gördü bu hafta izne çıkıyorsun hedef kiloma düşünce listeye girip mezun olursun

Back
X