• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esroooooşşşşş haika bir eksi ile geldin bebeğim. Hastalık vs bahane etmedin istikrarını bozmadın kocaman tebrikler :halay::halay::halay::halay: Esra_4378 Esra_4378
Veee @masumm ve Cutemom007 Cutemom007 artıları göndermişsiniz kızlar bravooo:halay::halay::halay::halay::halay:

Ara ara giriyorum kızlar aklıma glenleri yazıverdim

Melegiimm22 Melegiimm22 :rolleyes:
:rolleyes::KK39::confused::confused:eksiye gel hele gurur duyuyorum beee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Esroooooşşşşş haika bir eksi ile geldin bebeğim. Hastalık vs bahane etmedin istikrarını bozmadın kocaman tebrikler :halay::halay::halay::halay: Esra_4378 Esra_4378
Veee @masumm ve Cutemom007 Cutemom007 artıları göndermişsiniz kızlar bravooo:halay::halay::halay::halay::halay:

Ara ara giriyorum kızlar aklıma glenleri yazıverdim

Melegiimm22 Melegiimm22 :rolleyes:
:rolleyes::KK39::confused::confused:eksiye gel hele gurur duyuyorum beee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:halay::halay::halay::halay: daha iyileri haftaya olsun inşaAllah kaptanımmm:halay:

Evet şöyle bir açıklama yapayım arkasından kilomu bildireyim
Çarşamba öğlen yoğurt çorba ve biraz et yedim o saatten itibaren boğazım yüzünden birşey yiyemedim ta ki dün aksama kadar 2 portakal yedim ida boğazı geçirir belki diye canim yana yana dün akşam 7 8 kasik tarhana bi parca et attim agzima doğru dürüst suda icmedim
Ve kilomEki Görüntüle 2133619 geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.4
Fark 1
Yuzde 1.4
@MiuLego @hepfit malipina malipina senin o güzel menü yorumlarindan mahrum kaldım canim artik bidahaki sefere
Tebrik ederim kuzum:KK9:

Herkeşe eyi günler ben gidip misafire kısır yapayım :)

Heladan çıkmadan şuna gülmezsem gözlerim açık çıkarım :KK53:

Şebnem şefer :KK70: bu pıspırıl espiri için kaptanıma minnettarım:KK200:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
İki haftadır iyi gidiyodu bu hafta olmadı kuzum 1,1 yüzdeyi tutturamadım gene çok özür dilerim:KK43:

Kız daha ne olsun maşallah de kendine:KK11:

Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
@MiuLego @hepfit @suspushanimcim malipina malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim:KK60:
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım:KK16:

@suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun:rolleyes::rolleyes:
Helal kuzum çok güzel eksi:21::21:

Back
X