• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben demiştim nevo yapmıştır diye :KK76:

Ben artıyım bu sabah regli geldi :silah::KK45:Tebrik ederim kuzu az kalmış 56 gelsin hemen :halay:
inşallah haftaya 56,9 olurum:işsiz:seninde haftaya artılar gider güzel bir eksiyle gelirsin zuzucum:KK60:
kuzu çok hastayım ben,boğazlarım fena,vücudum dökülüyo resmen,gözlerimden ateşler çıkıyo sanki :KK43::KK43::KK43:

7.takım hiperstar-süperstar.webp

kızlar sporlarımızı kontrol edelim mi? :KK31::KK31::KK31:

Esra_4378 Esra_4378
hepfit hepfit
hippotalamus hippotalamus
tevafuk55 tevafuk55
Floweroflife Floweroflife
Pamukseker19 Pamukseker19
@pempisler
Konyakk Konyakk
malahit malahit
vorones vorones

Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
@MiuLego hepfit hepfit @suspushanimcim malipina malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim:KK60:
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım:KK16:

@suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun:rolleyes::rolleyes:
Vay vay vayyy bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

Yavrum senı kastettim ki ben. Yemek yemek istemiyor aç bi aç geziosun . Istesende yiyemeyeck hale gelmek ne demek. !!! senin kriterinde asla olamazdim ki ben .
Benim bu durumum diyetle alakası yok ki ne alaka diyetle herkes strese girince yer bende ters tepiyor olamaz mı ya insanların hayatlarını bilmeden bu ne biçim yorum ne biçim düşünce lütfen bundan sonra bana yazma yoksa ağır geleceğim ben diyetle saglimi buldum sen benim evimde şuan ne sorunlar var biliyor musun bilmiyorsun nelerle bogusuyorum biliyor musun bilmiyorsun ben diyet yüzünden yememezlik yapmıyorum tam aksine diyetteyken daha iyi yemek yiyorum ben ömrüm boyunca yemek yeme özürlü bı insandim abur cuburla yaşardim hayatımı bilmeden beni tanımadan ne alaka diyet yuUnden sağlığını kaybettin demek

Ulaan :KK53: ezen ezene beni :KK67:

Annemdeyim süprüz bi şekilde ve misafir geldi.
Hurma maceramı yazamadım bile.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1,4

hepfit hepfit @MiuLego @igdedali Whiteblacklife Whiteblacklife

Bide hayırlı cumalar biraz tersten oldu ama :)

:KK200:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1,4

Vay vay vay emina ablayı yendin anammmmm

Kongredeyim canlar.. oturum arası yazıyorum

Pazartesi kilom: 61.8
Perşembe sabah kilom: 59.9
(Bugün şehir dışındayım tartılamadım gece yoldaydım)

Yenildiğim mortim :110: Whiteblacklife Whiteblacklife
Liste meleğim hepfit hepfit

ORTİM:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: tevafuk55 tevafuk55
Kaptanım tebrikler çok iyi :KK9::KK73:sporda ne durumdayız yendim mi sizi :rolleyes: begum75 begum75 Begüşü yedim o kesinde :KK30::KK69:
Evet şöyle bir açıklama yapayım arkasından kilomu bildireyim
Çarşamba öğlen yoğurt çorba ve biraz et yedim o saatten itibaren boğazım yüzünden birşey yiyemedim ta ki dün aksama kadar 2 portakal yedim ida boğazı geçirir belki diye canim yana yana dün akşam 7 8 kasik tarhana bi parca et attim agzima doğru dürüst suda icmedim
Ve kilomEki Görüntüle 2133619 geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.4
Fark 1
Yuzde 1.4
@MiuLego hepfit hepfit malipina malipina senin o güzel menü yorumlarindan mahrum kaldım canim artik bidahaki sefere
Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzel :KK9:geçmiş olsun tekrardan:KK60:
3 mil lesliemi yaptim geldim:halay:
Bendeki mutlulugun tarifi yok suan
Emeklerimin ugrasimin karşılığını aldim elhamdulillah
Dun yediklerim sporum ve bu gun wc cikmanin ardina guzel bi eksiyle geldim sanirm :rolleyes: Allah'm cok mutluyummmm

Gecen hafta = 77.2
Bu hafta = 75.9
Fark = 1.3
Yüzde = % 1.68

@MiuLego hepfit hepfit Esra_4378 Esra_4378

:rolleyes::rolleyes: Eki Görüntüle 2133624
Harikasın canım tebrik ederim:KK9::KK73:
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
@MiuLego hepfit hepfit @suspushanimcim malipina malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim:KK60:
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım:KK16:

@suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun:rolleyes::rolleyes:
Vay vay vay tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:
Ben de kilomu yazayım
Geçen hafta:63.4
Bu hafta :64
Böyle dümdük 64 daha güzel oldu küsurat sevmiyorum ben :KK53:
WC siz tartı,gerçi WC olsa da 600 gr şeyedecek değilim ya :confused:
Belki biraz da kaçamakların mı etkisi var ne?:ıslık:
Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdun :rolleyes:Küsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya :KK70:

kediler-ve-zombiler-karsi-karsiya_8820526-22560_854x480.webp

Kızlar bu hafta takıma layık olamadım çok özür dilerim
Sanırım adet yakın diye
Geçen cuma:84.00
Bu cuma:83.4
Fark :-600
yüzde :0,71
@MiuLego Pamukseker19 Pamukseker19 Whiteblacklife Whiteblacklife
hepfit hepfit
Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi :KK9::KK73:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1,4

Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler :KK9::KK73::rolleyes:
Yumurta lar haslandi.:kk77: Geç kalmış kahvaltima gidiyioreee:KK55:. gorusuusess. Akşam à mezuniyet partisi var. 7..takım beklerim herkesi :KK66::KK31::KK71::KK71:
Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun :KK9::KK73:
Eki Görüntüle 2133645 Yarabbiiiiim nasil güzel bi goruntiuuuuuu:KK36::KK36:
:KK71::KK71:
Öfff aha ben de gidiyorum gari... Kimsecikler gelmiyor alla alla ya
Ben geldim ya bırakıp gitme beni :KK74:
,Pe-wFhdrok-MwIDEZs7L0w.webp

inşallah haftaya 56,9 olurum:işsiz:seninde haftaya artılar gider güzel bir eksiyle gelirsin zuzucum:KK60:
kuzu çok hastayım ben,boğazlarım fena,vücudum dökülüyo resmen,gözlerimden ateşler çıkıyo sanki :KK43::KK43::KK43:
Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktu :KK43:Akşam olsa da eve gidip dinlensen ya :KK51:yarın çalışıyor musun:işsiz:

Sizi yine yedik gibi ne dersin:KK53:

Kaptanım tebrikler çok iyi :KK9::KK73:sporda ne durumdayız yendim mi sizi :rolleyes: begum75 begum75 Begüşü yedim o kesinde :KK30::KK69:

Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzel :KK9:geçmiş olsun tekrardan:KK60:

Harikasın canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Vay vay vay tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:

Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdun :rolleyes:Küsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya :KK70:

Eki Görüntüle 2133676

Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi :KK9::KK73:

Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler :KK9::KK73::rolleyes:

Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun :KK9::KK73:

:KK71::KK71:

Ben geldim ya bırakıp gitme beni :KK74:
Eki Görüntüle 2133681

Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktu :KK43:Akşam olsa da eve gidip dinlensen ya :KK51:yarın çalışıyor musun:işsiz:

Sizi yine yedik gibi ne dersin:KK53:
Sagol kuzmm :KK71::halay:

Back
X