• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy tam dayaklik kadin ben bile sinir oldum
Öyle edepsizdi ki laftan anlayacak cinsten değildi . Onu tanıyan başka kadın bile dedi onun haksız olduğunu çocuğunun vurduğunu aman neyse. İnşaallah çocuk oğluma okulda musallat olmaz, büyük sınıftan.

Öyle edepsizdi ki laftan anlayacak cinsten değildi . Onu tanıyan başka kadın bile dedi onun haksız olduğunu çocuğunun vurduğunu aman neyse. İnşaallah çocuk oğluma okulda musallat olmaz, büyük sınıftan.
InşaAllah inşaAllah
Benim kizm smdi kuck ama simdi düşündüm bak parkta nelerle karilascam kim bilir:confused::110:

Ben seni üzmek icin sölemiyorum ve neye kızdıgına da ablam veremıyorum acıkcası.ben katılım konsnda ve kilo verme konsnda istikrarlı oldgmu düşünüyorum.listede olmayı isteme sebebim eksilerimin olması sen yeterli değil diyosun evet bende haklısın diyorum artrıcam inş diyorum.eğer gercekten konu yüzdemse 5 kilo bile versen almayacağım demeni cözemedim ve suan cok acayip hissettim kendimi.ben listede olmadamda buradayım cünkü burası ve buradakiler bana cok iyi geliyor beni motive ediyor bende herkesle ileysm halinde oldgmu dusunuyrm.yani listede olmasamda sizlerin arasnda olmak beni mutlu ediyor zaten.ama 5 kilo versen de almayacağım demek suana kadar beni sarsan bi ileyilin şekli oldu.bu senn tercihin.vu zamana kadar bu konudakiher yazımın sonunda yazdıgım gibi her zaman fikirlerine saygım var.tesekkürler. @MiuLego
Haftaya için diyorum elifcim yahu -5 konusunu.. anlattım ya kuzum neden anlaşamıyoruz seninle :( çok üzülüyorum ya anlatamayınca kendimi.

Haftaya -5 ile gelsen de haftaya listeye almam. Neden? Çünkü o orandaki kilo veriminde istikrarlı mısın? Bunu 1 haftada göremem. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yoksa hep diyorum sen gayet iyi gidiyorsun sadece liste düzeyi için yeterli eksi değil. Ama aramızda olman takım içinde ilerlemen açısından iyi.

Duymak istediğim asıl cümleyi söylemişsin. Önemli olan takım, önce takımda olduğun için mutlu olman iyi geldi şu yazı içinde. Çok yorgunum kuzum.. şimdi anlatabildim mi kendimi sana?

Haftaya için diyorum elifcim yahu -5 konusunu.. anlattım ya kuzum neden anlaşamıyoruz seninle :KK43: çok üzülüyorum ya anlatamayınca kendimi.

Haftaya -5 ile gelsen de haftaya listeye almam. Neden? Çünkü o orandaki kilo veriminde istikrarlı mısın? Bunu 1 haftada göremem. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yoksa hep diyorum sen gayet iyi gidiyorsun sadece liste düzeyi için yeterli eksi değil. Ama aramızda olman takım içinde ilerlemen açısından iyi.

Duymak istediğim asıl cümleyi söylemişsin. Önemli olan takım, önce takımda olduğun için mutlu olman iyi geldi şu yazı içinde. Çok yorgunum kuzum.. şimdi anlatabildim mi kendimi sana?
Geçen hafta sadece 4 gün menü vardı. Bu haftayı bilmiyorum ama doğru karar

Geçen hafta sadece 4 gün menü vardı. Bu haftayı bilmiyorum ama doğru karar
Kuzım menü konusundan haberim yoktu. İyi oldu öğrendiğim. Ama onun dışında da aktif olma, takıma enerji verme konuları vs de var. Uzun yani. Çok yazdım da bidaha yazmadım elifle bir türlü anlaşamayınca

Sakinleştinmi waytim :)

Vayt ben yemiyordum bakliyat iyice herşeyi kismistim ama , bu kez yiyorum iş yerinde çıkıyor haftada bir salı günü ya kuru ,yada nohut seviyorum da ben bakliyat

İgdem ben karbon yiyince böyle oluyorum
Bu hafta 5_6 saat uyku yetiyor yine
Eskisi gibi , ama kayısı kopardigimda varya
Deli gibi uyuyorum
Şeker ve karbondan :KK43:

Ay harbi laaaa haftaya mi ?

Ay eflal ya boşver , değmez yavrum
Yorma kendini

Cocommm , nasılsın canimmmm
Kız gr şeker yemiyorum kaç zaman oldu... Yediğim en şekerli şey geçen hafta tahinli bi cıs dı onda da şeker az vardı... Başka da yemedim. Karbon da öyle en çok mercimekte filan almışımdır. Alarm kurmasam hayatta kalkamam işte uyukla eve gel uyu. Hayatım uyku bu ara. Belki mevsim geçişindendr diyorum

Yok kuzum çok şükür iyiyim rahatım. Bu bahar havalarında nedensiz ağrır başım. Annemde de var migren o da aynı. Demin dişlerimi fırçalarken kızımın diş macınunu kullanmışım:) kafam bi milyon
Urfanın havası da çok kirli o da çok etkiliyor portim. Anamla konuştum bugün sesi kısılmış. Toz varmış epeyce sanırım
Sürekli baş ağrısı duyuyorum senden. Doktora filan gittin mi?

Back
X