• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ufak tefek kaçamak olsa da diet uyuyorum ama nerdeyse sıfır hareket hareketsizlik bacak ve bel ağrım oldu artık bugün de bitsin 2 gün rahatlatacagim gücüm kalmadı.
bizi bitiren zaten hareketsiz yaşam. arada yürürsek işte. ama ben 3 gündür 1 saatten fazla yürüyorum.

Oyyy bugün bende tartıştım hem de çok üzgün bir anımda parkta terbiyesiz bir kadınla, çocuğu çocuğuma tekme tokat vurdu noluyor napıyorsunuz dedim diye kadın nerdese beni dövecek mahalle ağzıyla seviyesiz. Çevremde ve şu dünyada seviyesiz insanları görmek istemiyorum onlarla aynı havayı solumak istemiyorum.
Hadsiz ya. Sanki çocuğuna bir şey yaptım bir şey dedim , napıyorsunuz noluyor neden vuruyorsun dedim, bilemedim aferin çocuğum biraz daha vur dememi bekledi heralde.
Seni kim üzdü.
Ben gercekten insanları anlamıyorum gitgide iyice tuaflastilar. Sosyal olarak ciddi sıkıntılar var. Eğitim kesinlikle aile de başlıyor aile iyiyse çocuk da onu kapıyor resmen. Insan çocuğunu nasıl korur ki bu çocuklardan bu insanlardan.
Insanlari tanıdıkça kedileri ben de daha çok seviyorum

Is yerindekilerle aslında 1 tanesi tüm sinirlerimi zıplatti kolay da sakinlesmem basının çaresine baksın. Ben mi yoneticiyim onlar mi belli değil dayanamadim sert mi olmamı istiyorsunuz bağırmam mi gerekiyor anlamıyorum sizi dedim 1 yıldır uyarıyorum sürekli ama sürekli tatlı dili denedim esprili denedim örnek verdim riski anlattım yok anlamiyorlar ben hep sert yoneticilerle çalıştım mum gibi yaparlardi bizi ben öyle olmak istemedim ama belki de ben yanlış yapiyorum. Çok toylar ve risk kavramı yok tembeller de böyle olunca sabrim kalmiyor. Ben onlarla 11 e kadar çalışmak zorunda değilken onlarla calistim ekibiz dedim birligiz ama empati felan yalan yok öyle birşey ben artık empati yalanina inanmiyorum empati de kurmayacagim artık.

Kız gr şeker yemiyorum kaç zaman oldu... Yediğim en şekerli şey geçen hafta tahinli bi cıs dı onda da şeker az vardı... Başka da yemedim. Karbon da öyle en çok mercimekte filan almışımdır. Alarm kurmasam hayatta kalkamam işte uyukla eve gel uyu. Hayatım uyku bu ara. Belki mevsim geçişindendr diyorum

Urfanın havası da çok kirli o da çok etkiliyor portim. Anamla konuştum bugün sesi kısılmış. Toz varmış epeyce sanırım
Sürekli baş ağrısı duyuyorum senden. Doktora filan gittin mi?
İğde tahinli pekmezli ballı çörek mi yemiş aman yerebbim:skandal::skandal::skandal:

N Nana nın dönüşü :KK70: :KK70:
Senden iyi film malzemesi çıkar kuzu :KK70:

:KK62::KK62::KK62:
Ozlemisler dediler geldik :cool:

:mad::mad:
Deprosyona girerm ozamanda
Ben oyle cozutan biri degilimki :mad:
@MiuLego 3 tursuyuda yeme diyo bana :cry:

Sen daha merhametliydin :cry: korkuyom ben lunyadan:cry:

Gözüm üstünde :KK62: kaptan benden yana :KK59: eti senin kemiği de senin dedi :KK53:

Kız dişin mi ?
yok kulak memesi şişti de. dün akşam yazmıştım. okumadın mı? 3-4 gün önce ikinci delikleri açtırdım. ama hastanede diş filmi çekilirken küpeleri çıkart tak yapmak zorunda kaldım. tabi yeni delikler mikrop kaptı. benim kulak memeleri oldu mu sana kıpkırmızı ve balon gibi şiş :olamaz:

Alı
Menüm
Sabah:1 haslanmis yumurta,kk beyaz peynir iki dilim tt ekmek domates salatalik biber,4tane siyah zeytin (7:30)
Ara: 2.30 1tane hurma, 8 tane findik
Aksam:17.00 kuzu eti(yagsiz avuc ici kadar) bol salata yogurt
Su:2 litre
Spor:bölgesel 30 x3=90
@MiuLego N Nana malipina malipina begum75 begum75
Alışkanlık yaptı heralde beni etiketlemişin ex mortim:deli::deli:

Back
X