- 21 Aralık 2016
- 8.977
- 41.328
- 548
Allah sizi .
Eflal yazdıkça ben de yazmak istiyom, eflalin yazıları beni dürtüyor manasında![]()
La dur beni gimislama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sizi .
Eflal yazdıkça ben de yazmak istiyom, eflalin yazıları beni dürtüyor manasında![]()
karbon yiyenler düşünsün.Topluyormuş menüleri![]()
Canim yeterince hayal edemedik bide resimmi koysan acabaaynen .bu ara bide yanlarında içe doğru çökme oldu üst kısımlarda![]()
Benimde gözlerim sağ köşeyi gözledi ama sen sola kaymışsıngülme gız![]()
Onun naifcesi, dürtmek gibiKırbaçlanmak gibi bişey geliyor aklıma![]()
Aha maliyle igde okumasin.Kırbaçlanmak gibi bişey geliyor aklıma![]()
Kulaklarımda toplam 7 delik varçılgın bir takımız desenetakımda meraklısı çokmuş meğer
![]()
sen iyileştin galibaCanim yeterince hayal edemedik bide resimmi koysan acaba![]()
sağda herkes ağlar önemli olan solda ağlamakBenimde gözlerim sağ köşeyi gözledi ama sen sola kaymışsın![]()
Kuzu emzirme işlemi bitince yaptirirsin taş gibi oluraynen .bu ara bide yanlarında içe doğru çökme oldu üst kısımlarda![]()
okudum da artık enercim yokAha maliyle igde okumasin.
Kirbac kelepce....![]()
Yani bizkarbon yiyenler düşünsün.
yani ben![]()
Anlıyor musun nisa beniAllah sizi .
La dur beni gimislama![]()
hee emzirdikten sonra direk preslenmiş gibi olurKuzu emzirme işlemi bitince yaptirirsin taş gibi olur![]()
valla olanlar pazartesiden sonra oldu. ben zaten duygusal yiyiciyim. bazı sorunlar oldu. moralim dibe indi. üstüne bu diş meselesi canımı sıktı. sonra noldu ben de anlamadım menüler bozuldu. 2 gündür de dokunsan ağlayacağım. burada çok belli etmedim ama gerçekten moralman çökmüş gibiyim. sinirlerim gevşedi. ama 3 gündür 1 er saatten fazla yürüdüm. o var bir.Yoo pazartesi ekşin iyiydi diğer günler menude sikintimi oldu
Cucuğuma dokanma6 dilim sucuk
Hamburger![]()
Kulaklarımda toplam 7 delik var![]()
Piercing yaptiricam dedim de annem evlatlıktan reddederim dedi![]()
Ben de kısır yedim, pilav da yedimkarbon yiyenler düşünsün.
yani ben![]()