• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bugün bütün gün dışardaydım hiç fırsatım olmadı.Sonra unuttum :olamaz:Benim mutfakta sıkıntı var.Hava kararmadan yemeği hazırlamam ve toplamam gerekiyordu...Lamba ve prizleri kullanamıyoruz.4-5 gündür:KK47:Sigorta atıyor.Ancak oturdum ve geçmişi okurken gördüm ve yazdım.Zaten kilo veremiyorum:KK12:Listede değilim.Beni etiketleyen de yok zaten:KK53:Ama almıyorum sabitim:KK66:
Ben etiketledim
o_O

Haftaya için diyorum elifcim yahu -5 konusunu.. anlattım ya kuzum neden anlaşamıyoruz seninle :KK43: çok üzülüyorum ya anlatamayınca kendimi.

Haftaya -5 ile gelsen de haftaya listeye almam. Neden? Çünkü o orandaki kilo veriminde istikrarlı mısın? Bunu 1 haftada göremem. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yoksa hep diyorum sen gayet iyi gidiyorsun sadece liste düzeyi için yeterli eksi değil. Ama aramızda olman takım içinde ilerlemen açısından iyi.

Duymak istediğim asıl cümleyi söylemişsin. Önemli olan takım, önce takımda olduğun için mutlu olman iyi geldi şu yazı içinde. Çok yorgunum kuzum.. şimdi anlatabildim mi kendimi sana?
Tabiki miumm @MiuLego seni cok iyi anlıyrm..şimdi cok cok daha iyi anladm..gercekten benm icin takmda olmak cok degerli ve cok önemsiyorum.arkadss cevrem bile biliyor..merak ediyorlar hatta burayı:)))ben elimden geleni yapmya hatta daha fazlasnı yapmya devam etcm inş..inş yüzdenide artırcam ...bunu hem hedefim..hem liste sorumlulugunu da alabilme hedefim icin yapıcm inş..ki nolırsa olsun bu takımı ..buradaki disiplini...insanların diyet dısında haldert olmalarını cok seviyorum.ve aradaki samimiyetin aynı zamnda takım disiplininin dogru yürütülmesini sağlayan @MiuLego seni de cok seviyorum gercektenn...:KK200::KK200::KK200:ayy ne ciddi bi yazı oldu..Arz ederim yazaiyım bari:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Kuzım menü konusundan haberim yoktu. İyi oldu öğrendiğim. Ama onun dışında da aktif olma, takıma enerji verme konuları vs de var. Uzun yani. Çok yazdım da bidaha yazmadım elifle bir türlü anlaşamayınca
ybaryok yok ben seni abladm kuzucum..tesekkür ederim miummmmm

cuma günü 9 msj
cmt 6 msj
pzr hiç msj yok menü yok
pzt 9 msj
salı 4 msj
çarşamba bütün gün girmemişsin ve gece 1 de(perşembenin ilk saatleri menü paylaşmışsın) gece 4 msj
perşembe 7 msj

ve msjlarına genel olarak bi baktım, arkadaşlarına destek sağlamak için burda değilsin. gece gelip alıntı yaparak genel şeyler yazmak değil, aktif olup biri soru sorduğunda burda olmak önemli. oturdum msjlarını okudum, sen kimsin dersen kaptan yardımcısıyım! ki ben kaptanı sorgulamıyorum liste konusunda, bugün listeyi paylaşırken bile onun olurunu alarak paylaştım. yani liste kaptan insiyatifidir, ben normal koşullarda iki kişi arasına girip söz söylemem ama @MiuLego kaptanın derdi başından aşkın.

1. katılımın arkadaşlarına sağladığın yarar yetersiz. kilo korumada olan canlar bile senden daha aktif ve destekçi.
2. şimdiye kadar listeye giren herkes (ben de dahil), güzel yüzdelerle girdik, sana özgü bi durum söz konusu değil.
3. hiçbir sebep olmaksızın kaptan seni listeye almayabilir, insiyatif ondadır.
4. kilo vermek, takım olmak için listeye gerek yok. liste dışı kilo veren bir çok arkadaşımız var.(ben de liste dışı kilo verenlerdenim). liste demek yarış demek, yarış demek istikrarlı spor, menü katılım demek.
hepfit hepfit öncelikle iyi geceler..ben sen kimsin gibi bi üslupla kimseye hitap etmem kolay kolay bu ilk sölemem gereken şey..ayrıca yanlıs anladgn bir nokta var sanırım.ben asla ve asla @MiuLego yı sorgulamadım bunu yapmam da..bu yazdıgın maddeleri tek tek biliyorım cünkü ben ilk defa bir gruba dahil olmuyrm ben daha öncede baska bi takımda grupta idim uzun süreler ve güzel kilolar da verdim.listeye girip giremeycgmi sadece soruyrm olmuyrsa neden olmadgnı soruyr ve sonuna mutlaka her türlü karara saygım var..her türlü karar kabülümdür yazıyrm yazmasam da üslubumla hissetiriyorum.ki 5 haftadr listedısı burada olmam bunun kanıtı olsa gerek..aynı zamnda sırf liste icin burada olmadgımnda..zaten diyetsyen kontrolündeyim..bu gruptaki ısrarım bu takımn disiplininden birbirine olan baglılıgından basarısından ve benim bunları gönülden hissedebilmemden kaynaklanıyor..senn yazdıklarından cıkardgm sonuc şu..menü vermekte,daha cok aktif olmakta ve özellkle eksilerde daha iyi olmalıyım.bu hafta bunun icin elimden geleni yapcm inş.ilgin icin tesekkürler.

Bu hafta güzel menü vereceğim, bugünü saymayalım ben 1-0 gün itibariyle yenik başladım, bu hafta var mısın? Accık beni kamçılayacak hırs yaptıracak morti lazım da
:confused:
Olur tabi niye olmasın. Mortisiz hafta güzel geçmiyor :deli:
Yenik başlamadın kuzu lunya bana da sopa salladı bugün. Ben de biraz motivasyonum düştü gibi hissediyordum iyi oldu bu. İnşallah birbirimizi güzel gaza getirir eksilerimizle coştururuz.
Yanlız benden fazla eksiyle gelirsen bozuşuruz :rolleyes:

Olur tabi niye olmasın. Mortisiz hafta güzel geçmiyor :deli:
Yenik başlamadın kuzu lunya bana da sopa salladı bugün. Ben de biraz motivasyonum düştü gibi hissediyordum iyi oldu bu. İnşallah birbirimizi güzel gaza getirir eksilerimizle coştururuz.
Yanlız benden fazla eksiyle gelirsen bozuşuruz :rolleyes:
Tamam ama ansızın çok eksiyle gelebilirim
:KK53::süslü:

Heeeyyy ahaliiiii:halay::halay:

Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim) :KK16:

Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım. :KK9:

İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah. En Büyük TÜRKİYE

Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira:uykucu:

Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları:KK37::KK36:

Yumurta yemekten sıkılan bünyelere ilaç gibi gelecek yumurtanın bin bir halinden en güzel birinin tarifi:

Yumurtalı bahçe salatası
Resmini koyalım mmmmm tam can çekmelik
5A5A931F-1529-4A52-A704-40B5E0A37985.webp

Malzemeler:
6 yumurta
1/2 bardak tam yağlı (süzme varsa en iyisi)yoğurt
2 yemek kaşığı hardal
Tuz- kara biber
1 inçe doğranmış soğan
Maydanoz dilediğince
Kereviz(opsiyonel)
2 minik doğranmış turp
1 bardak bezelye(yine opsiyonel onun yerine evdeki herhangi bir yeşillik olur malum bezelye kalorilidir)
Marul yaprakları

Yapılışı:
Yumurtalar haşlanacak, ince ince kesilecek, soğan,maydanoz, turp,kereviz,bezelye yumurtayla karıştırılacak
Üzerine tuz, karabiber, yoğurt hardal başka bir yerde çırpılıp koyulacak, çok karıştırmayın yumurtalar dağılıp lapa olmasın
Bir de marul yapraklarına sarıp yiyeceğiz
Afiyet olsun
:rapci:

Sabah, akşam, öğlen her öğüne uygun, ay yarın yapacağım ben de

Son düzenleme:
Back
X