• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heeeyyy ahaliiiii:halay::halay:

Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim) :KK16:

Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım. :KK9:

İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah. En Büyük TÜRKİYE

Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira:uykucu:

Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları:KK37::KK36:
Tek soyleyecegim ve en önemlisi afedersin kucağına da yapsa sakin kızma 0 ofke:KK66:

Yumurta yemekten sıkılan bünyelere ilaç gibi gelecek yumurtanın bin bir halinden en güzel birinin tarifi:

Yumurtalı bahçe salatası
Resmini koyalım mmmmm tam can çekmelik
Eki Görüntüle 2133994
Malzemeler:
6 yumurta
1/2 bardak tam yağlı (süzme varsa en iyisi)yoğurt
2 yemek kaşığı hardal
Tuz- kara biber
1 inçe doğranmış soğan
Maydanoz dilediğince
Kereviz(opsiyonel)
2 minik doğranmış turp
1 bardak bezelye(yine opsiyonel onun yerine evdeki herhangi bir yeşillik olur malum bezelye kalorilidir)
Marul yaprakları

Yapılışı:
Yumurtalar haşlanacak, ince ince kesilecek, soğan,maydanoz, turp,kereviz,bezelye yumurtayla karıştırılacak
Üzerine tuz, karabiber, yoğurt hardal başka bir yerde çırpılıp koyulacak, çok karıştırmayın yumurtalar dağılıp lapa olmasın
Bir de marul yapraklarına sarıp yiyeceğiz
Afiyet olsun
:rapci:

Sabah, akşam, öğlen her öğüne uygun, ay yarın yapacağım ben de
Vavvvv çok super yaa canim çekti kiz

Menü verecekken uyuyakalmisim.Sopala beni Lunyaaaa

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
2 dilim hellim
9 zeytin
Salatalik

Ara
Oglene kadar ara ara cig kuruyemis yedim

Öğlen 13.30
5 kofte
1 koz biber
2 yk var yok pilav
Üzerine yesil cay

Aksam 17.45
1 barsak süt
1 muz
10 kadar fistik

Ara 18.30
3 minik hurma

Su 2.5 litreyi gecti

Spor 20 dk bolgesel=60 puan
@Lunya nehirnil111 nehirnil111

Esra_4378 Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife Floweroflife
@Pamukseker19
arden32 arden32
@Konyakk
@malahit
vorones vorones

Spor grubundaki canlarım bakın ne dicem kimse duymasın :sus:
Her gün sadece 1 saat tempolu yürüyüş 150 puan ve haftalık 1050 puan eder.. veya hergun yapılan 3 veya 4 mile leslie de bizi 1000 puanın üzerine çıkarır..
Her kişi 1000 puanı alt limiti alsın mi ne dersiniz :rolleyes: @begum75
bencede iyi olur ama benim 3 4 leslie yok eve int gelecek bikaç gunluğune indirip öyle yaparım koşu bandında da her zaman yurutmuyor benim kızlar artık bıraz daha sıkıya vermem gerekiyor yoksa gitmiyor pis kilolar

Alıntımilarım gitmiş:110:
Ne güzel kilo verenleri hep tebrik edecektim :110:
Kilo veren arkadaşarı tebrik ederim.
vorones vorones mezuniyetin hayırlı olsun ,mor kep sevmiyorsan bana ver kepini ,ben takarım senin yerine :KK45:
@Lunya senden bu kadar korktuklarını bilmiyordum bilmiyordum bilmiyordum :KK45:
Teşekkürler deynepim canım sağol. Anna ben seni kepli saniodum. Olur . Boluselim ;)

Baş ağrısı ile uyuyakalmism. Saate bak . Ben yatiyim. Valla oğluslarmda aglak huzursuz du ben desen akşam dan iptal. Bugün parkta iki kadın vardı pek bi baktı ettiler konustuk yavrumà bana şaşırdılar hem de calisiom Die. Sanırım nazar değdi. Bebeme okudum da yavrum oYle rahatladı. :anne::nazar::nazar::nazar::nazar::anne::nazar:

Esra_4378 Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife Floweroflife
@Pamukseker19
arden32 arden32
@Konyakk
@malahit
vorones vorones

Spor grubundaki canlarım bakın ne dicem kimse duymasın :sus:
Her gün sadece 1 saat tempolu yürüyüş 150 puan ve haftalık 1050 puan eder.. veya hergun yapılan 3 veya 4 mile leslie de bizi 1000 puanın üzerine çıkarır..
Her kişi 1000 puanı alt limiti alsın mi ne dersiniz :rolleyes: @begum75
Abpww tempolu 1 saat yurys koşu bandında çok skici olur. 1 saatte zaten kocam bakmaz bebelre. Ben bisiklet binmeye calisiyim. Ama dedi GN doğru az olsa her gün olsa bile haftada iyi puan eder .yarından itibaren devammmm

Voroooooo senin bana garezin ne!!!!
Kaşar var :sinirli::sinirli:
Börek var :sopa::sopa:
Reçel var :sinirli::sinirli:

Kaçıncı kattasin? 3 ve üzerinde isen cami aç ve atla yoksa ben seni gelip atacağım :KK62::KK62:
6 tane sucuklu kalk :KK57::sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::KK62::KK62::KK62:
Hamburger :KK57::KK57::tokat::tokat::tokat:
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::tokat::tokat::tokat::KK67::KK67::KK67:

Buuuuunnneeeeeee :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::KK62::KK62::KK62::KK62::KK67::KK67::KK67::KK67::tokat::tokat::tokat:

Kahvaltı ile gönlüm hop hop sevinirken, pattiss gördüm :işsiz::işsiz:
Güzel menunun hatrina sana öpücük veren :KK15::KK15::KK53:
Cuma ve mezuniyet Die şey ettim . Özür :(
Bu hafta sen bakiosn he mi menulere az dikkat eden. . Ay ama var ya o yediklermlé kalmisim . 18den sonrà ağzıma bişi surmedim. Acimmm. Yatiyim ben. .

Kimse yok bende menümu yazıp kacayim:KK45:
Sabah : peynirli dereotlu omlet, 2 dlm peynir , 3 zeytin, salatalık ve Yeşilçay.

Ara: tarçınlı ılık süt ve 3 hurma.

Akşam: 2 kepçe tarhana çorbası ve yoğurtlu semizotu.

Saat 8 gibi de türk kahvesi içtim.

Su: 2.5 lt.

Spor: 45 dk tempolu yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet.
15 dk egzersiz.
40 dj normal yürüyüş.

nehirnil111 nehirnil111
@MiuLego
Gram karbon alsak kiziyon sendede tarhana var işte :sopa::63::110::bicak::63::63:

Heeeyyy ahaliiiii:halay::halay:

Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim) :KK16:

Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım. :KK9:

İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah. En Büyük TÜRKİYE

Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira:uykucu:

Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları:KK37::KK36:
Canım ben kızıma şarkı soyleyere eğlenerek. Gecerdik..hoşuna giderdi..evin dışında da aynı şekilde hatta bana gülenler oldu onlar da aynı şekilde ogrettiler..çocuklara eğlenerek birşeyler öğretmeye çalışıyorum. .sakın zorlama hazır değildir bağırma kötü birşey sanabilir..hatta beraber yapın o da görsün ne olduğunu algilasin..ben şuna karşıyım müzikli wc vs almadım almamda her yerde bulunmuyor illa ki ona alışıp isteyebilir..normal çocuklar için olan nuni tercih ettimm..inşallah en kısa zamanda öğretirsin.. biraz sabır işi 1 haftada tam öğrenir tatlım merak etme..istediğini sorabilirsin..

Back
X