• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzeller:KK37:

Bugün 2 tane sunum yapıcam:confused:dua edin bana güzel geçsin :KK74:

Aklım burda kalıyor. Pazartesi tartı kontrol olduğunu ve eksi ile gelmek zorunda olduğunuzu unutmafan haftasonu geçirelim. Sonra artı veya sabit gelirse haftaşne nasıl stres oluyoruz biliyorsunuz:rolleyes:anlatmaya gerek yoooık:rolleyes:görüyorsunuz:rolleyes:mikkeeemmmmeeeeel:KK70:

Şimdi açtım gözümü kuzum. İyiyim sadece çok yorulmuşum yol vs :) uyuyup uyanınca anladım. Bugün biraz hercanlıyım 2 tane sunumum var :skandal:ama burası çok güzel sıcacık ya:KK53:
Allah yardımcın olsun canım evet orası başladı yanmaya yazın hiç çekilmiyor şimdi tam gezme havası

Oh beee:halay::halay::halay::halay:bu hafta az eksi ile geldin ama haftaya cuma coşturacaksın değil mi:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Oh beee:halay::halay::halay::halay:bu hafta az eksi ile geldin ama haftaya cuma coşturacaksın değil mi:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
inşallah yaa morelim bozuldu bu haftada gormefim 8 leri ama buna da sukur pazartesi artı çıktığında cumaya eksi az oluyor onun içiç pazartesiye eksi ile girmem sart

elfkkk elfkkk kuzum anlaştığımıza birbirimizi anlamamıza çoook sevindim:)))) duygusallaşıyordum tam ki yazı sonundaki arz ederim cümlesini okuyunca :KK70:

Seviliyorsun:KK36:
Canım @MiuLego miiumm ewt baktım derinlere daldm arz ederim e bagladm bendebugünkü sununlarınfa kolaylıklar başarılar tatlım:halay::halay::lülülü::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back
X