• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bebelerim var onlar yatağa geçtim uyuyacak oğlum 2 yaşında kızım 5.. çoktan uyudular ben kitaba daldım sonra film izledim.kaldım. öyle meleğim.
Senin bebek uyumadı mi daha:KK57::KK57:
Allah bagislasin kuzulari size
Yok uyududa uyanmalarimz mesur

@Sidelya95 canım tebrik ederim maşallah sana balım :KK15:
Bugün senin kahvaltilar gibi bir sunum yapayım dedim, yumurtam pörtledi :KK70:düşün yani ne kadar şanslıyım :KK70:
vorones vorones mezuniyetin hayırlı olsun bundan sonrası koruma :halay:
Sağol canımmmm. Insallah canım. Bundan sonra eskisi gibi olmak istemiyorum . Koruma için vereçek min.1 Max 3 kilom var. Bakalim neler olacak. Tam gaz devammmmm

Ayy 2.5 ayi gecti esimle oglumla dogru durust basbasa kalmayali..Bi.kahvalti yapmisim ki bugun...
Ben dé sıkı bi kahvaltı yaptım dün den aç olunca . K.valide baba vardı ama.çok da seeyy etmedim. Cis cos yemeeeemm. 1 çatal helva attım gerçi ağzıma ama olsun şükür abartmadim. Yaz gelmesi süper tya. Salata lar daha canlı ve lezzetli . Yedim bol bol

Gençlik nabiyonuz:KK8:
Ben gezmelerdeyim, hava çok guzel:rolleyes:
Yaz geldi haftasonu cıs cos yemek mi? Istedigini giymek mi? :KK6:
Ben bugün bol bol açık hava yürüyüşü yapacağım:KK71:
No avm
Yes yeşil piknik alanları, yürüyüş, yakan top:KK33:

Gençlik nabiyonuz:KK8:
Ben gezmelerdeyim, hava çok guzel:rolleyes:
Yaz geldi haftasonu cıs cos yemek mi? Istedigini giymek mi? :KK6:
Ben bugün bol bol açık hava yürüyüşü yapacağım:KK71:
No avm
Yes yeşil piknik alanları, yürüyüş, yakan top:KK33:

Ay yaz geldi agliycammm hepfit
Simdi 57_58 kilo olmak vardı :olamaz:

Ben de psikologa gitcem diyetisyen i bıraktım boşa çaba gibi geldi alkoliklerin sistemini inceledim hepsinin sponsor dedikleri zor zamanlarda aradıkları biri var onların alkol almalarını engelleyen. Obezite için de böyle birşey olmalı yemeyi kontrol de ciddi irade istiyor kararlılık bizim bunu edinmemiz gercek nedenleri bulmaliyiz.
Biz neyiz?
Buraya yaz!
Biz durdururuz seni!
Dün dedigimi yaptin mi? Rahatlayana kadar yürüdün mu?

Ayy 2.5 ayi gecti esimle oglumla dogru durust basbasa kalmayali..Bi.kahvalti yapmisim ki bugun...
bizde sadece pazar beraber yiyoruz işleri yoğun geç çıkıyor bizde erken yiyoruz ama senin içinde çok iyi olmuş canım mutlu haftasonları geçirirsiniz inşallah

Hâlâ saçlarından :KK4: böyle yakalayabilirsin yazı, sen istersen yaparsın ki:KK76: okudum ki ben, isteyince önünde hiç bir yiyecek duramaz senin:KK74:

Aksam bı yeme krizi geldi hepfitim normalde ifte yemiyorum , biraz çorba içtim 2 sarma yedim ama fena şiddetli soldan soldan geldi

Sonra arkadaşıma gidecektim , oraya gittim Allah'tan kafam dağıldı
Oda kek,sigara böreği, Rus salatası fialn yapmıştı ama yemedim
Bir iki kuruyemiş tirtikladim okadar

Bugün 69.8 gördüm gitti 7 ler :dua::dua::dua:

Aksam bı yeme krizi geldi hepfitim normalde ifte yemiyorum , biraz çorba içtim 2 sarma yedim ama fena şiddetli soldan soldan geldi

Sonra arkadaşıma gidecektim , oraya gittim Allah'tan kafam dağıldı
Oda kek,sigara böreği, Rus salatası fialn yapmıştı ama yemedim
Bir iki kuruyemiş tirtikladim okadar

Bugün 69.8 gördüm gitti 7 ler :dua::dua::dua:
O cıs coslar mi güçlü
Sen sen masummm usta mi güçlü?

Sen güçlüsün sennn
Masum usta güçlü!

Back
X