• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

64e23531a5f80de17ddba1e6c07fb1ac.webp

@masumm

Kasaba da ayıracak vaktim yok önünden yesin:KK45::KK45:
ÜZüldüm şu an enişteye varlık içinde yokluk bu olsa gerek
Kız dün gece cennet mahallesi izliyorum orda kadınlar dansözlük dersi alıyor bir bölümde. Aklıma geldn. 70 lere inince alacan mı cidden:halay:

ÜZüldüm şu an enişteye varlık içinde yokluk bu olsa gerek
Kız dün gece cennet mahallesi izliyorum orda kadınlar dansözlük dersi alıyor bir bölümde. Aklıma geldn. 70 lere inince alacan mı cidden:halay:
Yok anam ona para mı yeter:deli:
Hele de kıbrısta. Bissürü boncuğum var evde kendim yaparım ben:KK45:
Sütyene işlerim boncuk püskül alt tarafı da don mon bi şekil hallederik artık:deli::deli:

bende şimdicik geldim yemek yerken bakayım dedim yoksa öyle bi iş varki evde usta vardı gitti onun temizliği mutfak çok fena haliyle işim olunca kızda durmuyor zorla uyuttum işi bitireyim
Evet kizlar uyurken isini hallet sen .
Kolay gelsin.

Tamam kuzum anladım seni. O zaman morti vermeyim de vaktini kasap enişteye şeyet sen:deli:

Dolmalar minikse 4 tane az ufaksa 2 tane. Yanında yoğurt da olurmuş heee
Az ufak da ne demekse artık:deli:
YOgurdum dun bitti az once yaptim.
Aksama tutmus olur insaallah.
Yoksa yogurt hep yemeye calisiyorum.

Yarının ve bugünün yemekleri hazır. Evi şöööle bi yalandan temizledim(kirleri halının altına atmadım o kadan da değil):KK69:
Yarın da sabahtan haftaiçi mamalarımı hazırlarım. Mutfakla işim kalmasın gayri daha. 2 iş yapıp yoruluyorum oy bana yazık la bana. Yaşlı teyzeler gibi dizlerimi tuta tuta oturuyorum :KK70::KK70::KK70:
Hastaneden randevu alayım dedim mailim annemin telinde açıkmış. Ona mail gitmiş. Bir işi de gizleyebilsem:KK70:
Hemen aradı neyin var diye:confused:

10 tane cümle kurup hiçbirinin de birbiriyle bağlantısını kuramamam :confused:
Kendi kendini ele vermissin:KK70:

N Nana senden bu kadar korktuklarını bilmiyordum bilmiyordum bilmiyordum :KK45:

Korku değil bu, beni sevdiklerinden böyle :confused:

N Nana nın varya tuzluk bölgesi diyorlarya oraları hiç sarkmayacak kızlar maşallah elinde sopa devamlı yukarı aşağı egzersiz yapiyor:KK70:

Ayyy menusu beğenmeyen düşünsün ha hayt:KK59:

Anamm, kız cidden yok :KK70:

Gram karbon alsak kiziyon sendede tarhana var işte :sopa::63::110::bicak::63::63:
Ha tarhana ile diğerlerini bir tutuyon :sinirli::sinirli:

Nasıl unutmuşum :KK64: menunu diyorsan dün yorum yapmıştım hatırlıyorum :KK64:

N Nana oglene biber dolmasi yaptim.
Esmer kisirlik bulgurdan.
Biberler kucuk kac tane yiyebilirim.?
Kahvalti da ekmek yemedim.
Simdiden danisatim ki sonra zopalama beni :KK15:

:KK12:madem yaptın 2 tane ye .

Him ciddi bir soru sanırım tadına bakamayacaksin. Aslında N Nana bize menu versen biz 1 hafta o menüyü yiyelim sopa da yememis oluruz aslında sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum valla

:KK53::KK53::KK53:

suspushanimcim suspushanimcim nisa ben yazacam da N Nana dan tirsiyom:KK17:
Bana göre iki küçük dolma bol yeşil salata :super:

:rapci::rapci::rapci:

Gece gece cennet mahallesi izlemek mi?
Sen kafayi siyirmissin igdecimmm.
Ben de zaman oksa black mirror i izlemeyi istiyorum.
Bi dizi daha vardi yeni we up miydi adi neydi.
Fargmani guzeldi
Güzel dizi arayışındayım halimden belli oluyordur. Şöyle beynimi yoracak aşk meşk değil de daha çok ekşınlı ama gerçekçi. Öyle bişey varsa eğer bildiğiniz tavsiyelere açığım:oops:

Güzel dizi arayışındayım halimden belli oluyordur. Şöyle beynimi yoracak aşk meşk değil de daha çok ekşınlı ama gerçekçi. Öyle bişey varsa eğer bildiğiniz tavsiyelere açığım:oops:
Fringe diye bi dizi var biz bu ara ona takılıyoz. Beyin yakan bi dizi:confused::confused:

Kuzu işe başladığımdan beri giremiyorum çok sık. Aha gördün iki haftadır mortilerim küsüyolar bana ilgisizlikten şikayetçiler. Yetiştiremiyorum hiçbişeyi, herifle bile bi tek yemek masasında konuşabiliyoruz sen anla halimi:KK43:
Yavaş yavaş alısiyorsun alisirsin

Bugünkü menümü yazayım yarın artık düzenim gireyim biye böyle oldu bilmiyorum uyku düzenim bozuldu gece uyumayıp gündüz uyuyorum
Öğle 15:00
Domates
Salatalık
Zeytin
Çok çeşit peynir
Yağda yumurta
1 küçük tam buğday ekmek
Biraz bal kaymak
Yeşillik
Akşam 18:00
1.5 dilim ananas

1.5 lt su
45 dk hızlı tempo yürüyüş
@MiuLego @begum75

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Menü verecekken uyuyakalmisim.Sopala beni Lunyaaaa

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
2 dilim hellim
9 zeytin
Salatalik

Ara
Oglene kadar ara ara cig kuruyemis yedim

Öğlen 13.30
5 kofte
1 koz biber
2 yk var yok pilav
Üzerine yesil cay

Aksam 17.45
1 barsak süt
1 muz
10 kadar fistik

Ara 18.30
3 minik hurma

Su 2.5 litreyi gecti

Spor 20 dk bolgesel=60 puan
N Nana @nehirnil111
Ara ara kuruyemiş de miktarı ne :KK11: o 2 yk pilavı yedin de dünya mi kurtuldu :sinirli::sinirli:

homeland,
the following,
Breaking bad
Prison break
Game of thrones
The last man in earth

İnşallah sidelyam. Cumalar ı bildirmek yapioz gene dimi. Peki ya p.tesi gene mecbur mu
Evet sanırım mecbur vero.
Yazdıklarını dikkate aldm ben de. Ama.benim oğlan için erken sanrim . 1 ay var iki yaş olmaya . .
Konusamiyor daha . Çiş yapınca sanırım rahatsız oluyor ayyy ayiiyui ay der bezine dokunur. Lazımlık aldık . Klozet kapağı aldik çocuklar için
Biz haziriz :KK66: onun hazır olmasini bekliyorum. . Sizin kuzular kaç yaşında . s i d e l y a s i d e l y a
Benimki 3 yaşında canım

Back
X