- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İğde kuzum sporda yapmıyor bacım yağ dönüşmeden sporaEllerin dert görmesin. anamdan bele dayak yememiştim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğde kuzum sporda yapmıyor bacım yağ dönüşmeden sporaEllerin dert görmesin. anamdan bele dayak yememiştim![]()
Yürüyüş bandı ve bisiklette çok iyi oluyor bi de mekik çekerkenKpss olunca mecbursun .
Ben de kitap okuyorum hep.
Dizi tv pek hayatimda yok
Bi de batsin bu dünya moduna da giriyor musun ben onu da yaşıyorumBu regl öncesi kişilik değiştirme bi tek bende olmuyor de mi...
Herkesi oyasım var. Alınmaya yer arıyorum... Bele isyanım var ulan diye bağırasım var. Ortada bi sebep yokken ağlayasım var.
Yorganın altına gireyim kimse elleşmesin sonsuza kadan uyuyayım istiyorum. Dünyanın bütün tatlılarını yiyeyim istiyorum... Doymuyorum ya. Sabahtan beri sürekli bi atıştırma hali. Evde cıss coss yok. F olsaydı bugün çatlayana kadar yerdim. Allahtan üşengeç bir insanım da evin dibindeki markete gitmeye üşendim. Lunya furacak bugün
Girmez miyim ooo beybiBi de batsin bu dünya moduna da giriyor musun ben onu da yaşıyorum
ay feminik olmalık mı bunu da ekledim favorilere. Keşke cennet mahallesine başlamadan sorsaydım 80. bölümdeym Ferhatla Sultan'ın evlenmesini bekliyorum halaToplaşsak dünyayı ayağa kaldırırız o zaman varmış ben gibisi![]()
Anam.lunya bana olmuş dedi güzel dedi
ay feminik olmalık mı bunu da ekledim favorilere. Keşke cennet mahallesine başlamadan sorsaydım 80. bölümdeym Ferhatla Sultan'ın evlenmesini bekliyorum hala
Kiz flavir hep soracam unutiyorum.
Portkizcen nasil ?
Yani esine cemkirecek kadar var mi?
Omnlarda cemkirme cumleleri kelimeleri var mi?
Yosam bizim Turk hatunlara mi has cemkirme![]()
Ellerin dert gormesin çok iyi geldi valla oh misBuyrun efem kahvelerinizEki Görüntüle 2134120
Çok güzel görünüyor
Çok güzel fikirGece başka tarif de paylaşırım, yazdığım cısları telafi edeyim
Bu da benim misyonum olsun bu hafta her güne bir sağlıklı tarif
Evet
Melek gibisin tabi ki ben de sınıfın inek öğrencisimelek gibiyim, diğerleri bana algı operasyonu yapıyor
![]()
Bu hafta N Nana takipte bizi ne yaptın sen seni çiğ çiğ yer şimdi 1 hafta sık dişini bak bana her yiyecekte Lunya nin profil resmini gördüm iştah felan kalmadı gözü üstümde geziyor sankiLeptinin anasını nası ağlattım isimli çalışmam aşağıdadır...
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla kabaklı omlet
1 hurma
10 yer fıstığı
7 zeytin
urfa peynir(miktar yoh)
dereotu, maydanoz, salatalık
Öğlen(12:30)
kuru fasulyeli salata
yoğurt
bundan sonra film koptu accık
Ara-1(13:30)
1 muz
2 ceviz
Ara-2(14:30)
türk kahvesi
kuru dut accık
Ara-3(15:00)
1 muz daha
Ara-4(16:30)
yulaflı kakaolu top (3 tane)
Akşam(17:30)
lorlu kırmızı biber dolması-1 tane
Fırında kabak mücver avuç içim kadan
Fırında kalçalı tavuk but 1 tane
yoğurt
Su: 2,5 lt
Aralarda sürekli yaptığım yemeklerin tadına bakmaca da var 1 er kaşık da öyle yemişimdir
Bence patlayacam birazdan
N Nana az fur olur mu
Aus la görüştün mü gelmeye niyeti yok mu hala ?Favorilerde Ausun eski bir mesajına denk gelmek... İğde 63 'ün dibini sıyırır demiş... Sen gel ben 50 nin dibini rokayla sıyırıp yeşilçaya banıp yerim gadın![]()