• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar
Bugün tatil ben uyur
Bugünkü menum
9.30 ilaç
15 dakika snr mate cayi
Yarım sat sonrada kahvaltı
1 adet yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim urfa peyniri
Yeşillik bol
Zeytin
Yufka ekmek tam bugday sekizde bir parça
Şekersiz çay
1 lt.su

Oylen menum
Saat 14.00
2.kasik yulaf
2 kaysi
2 ceviz
Zerdecal.
Tarçın

1 lt. Su

Saat 4.30
1elma

Aksam
Yarım kase tarhana çorbası
Bol isotlu
Salata
Azıcık bakla 3.kasik
Kazan kebabı 3 kaşık
Yoğurt 4 kasik
Çorba olduğu için ekmek yok

Yarım lt su yatana kadar icilir iyi geceler
Toplam 2,5 lt su. Parça parça yazmış anam N Nana

BUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı :KK45:
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi :KK45:
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda :halay::halay:
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav:KK45::KK45:
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo:cool::cool: @MiuLego igdedali igdedali
kaç kilo ile başladım canım,boylede iyi gaza gelinir

İyi akşamlar kızlar
Bugün tatil ben uyur
Bugünkü menum
9.30 ilaç
15 dakika snr mate cayi
Yarım sat sonrada kahvaltı
1 adet yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim urfa peyniri
Yeşillik bol
Zeytin
Yufka ekmek tam bugday sekizde bir parça
Şekersiz çay
1 lt.su

Oylen menum
Saat 14.00
2.kasik yulaf
2 kaysi
2 ceviz
Zerdecal.
Tarçın

1 lt. Su

Saat 4.30
1elma

Aksam
Yarım kase tarhana çorbası
Bol isotlu
Salata
Azıcık bakla 3.kasik
Kazan kebabı 3 kaşık
Yoğurt 4 kasik
Çorba olduğu için ekmek yok

Yarım lt su yatana kadar icilir iyi geceler
Kahvaltı güzel, akşamda fena değil diyelim. Su icilmiş :21:
Spot var mı spor??
Öğlen kür mü o :KK64:

6 NISAN hedef karsilastirmasiiii

malipina malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.:KK15:

Esra_4378 Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm:KK76:

N Nana (62.8):KK47:

@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilik :sopa: la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini:KK15:

tevafuk55 tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima:KK52:

vorones vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun:super:

Melegiimm22 Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun

Nego Nego (63) hedefe ulasamamisiz :110:ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım :KK49::KK66:
Bonus Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz:KK25:

deynepnaz deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz:KK59::confused::bicak:

Nevreste Nevreste (63.0) :eğlence:gece sızmış bildirim yok

60kiloyum 60kiloyum (78.5) :ukala:
Floweroflife Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir:KK57:
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa:KK62:

Storm- Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana:KK60:

@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicem:KK64: haftaya görücez artik ak koyun kara koyun:KK62::KK70:

elfkkk elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi :KK28:

arden32 arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim :KK64:ama istikrarlisin:KK68:

Pamukseker19 Pamukseker19 (88.5) o artı nedir :KK34:yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım:KK67: :KK39:

neslihan165 neslihan165 (91.2) :KK75:bildirim yok

E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret:KK30:

malahit malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis:KK62: sınav haftasimiudi kiz:KK67:
yumurtalikofte yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da :nazar::nazar:nur topu gibi yüzden var ablacim:KK15:

@masumm (70) :super:

suspushanimcim suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme:sinirli:

HAbibte HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn :KK15:

nehirnil111 nehirnil111 (52.1) arti:işsiz: neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom :KK11:

begum75 begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya :rapci:

igdedali igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee:KK70: :KK67:

@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal :confused: :KK67:

@Konyakk (58.5) artı gelmiş :KK61:hemde konyak inanamiyoooooreeeee:KK67:
@Cutemom007 (59.2)Kız :KK33:nörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana:KK71: bidaha cikma:KK62:

@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz:super:
@hippotalamus (64.7) :KK75:

@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın :KK67:
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zaman :KK70:miu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni :nazar: :KK52:
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee:KK62:
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsaniz :KK20: ayy çok banaaall yaomam:KK70: güzel kilo vermeler
:KK68:

Yorgun zekzüü:deli:
Kız iğde hayatımda ilk defa elbise aldım kendime boyu dizde bitiyo. Eve geldim herif elimde gördü bunu mu aldın yani dedi, giydim kasap ahanda böle oldu:KK57::KK57: hayırlayak mı dedi:KK53::KK53: olmaz çişim var uğraşamam senle dedim

Ağırdan satıyom kendimi artık:deli:
:KK70::KK70:
Bize de giysene la merak ettim. Elbise çok severim ay ne yakışmıştır sana beee:deli:
Kahvaltı güzel, akşamda fena değil diyelim. Su icilmiş :21:
Spot var mı spor??
Öğlen kür mü o :KK64:
Yürüyüşü var en az yarım saat ama unutmuştur yazmayı

O zamaaaaaaaaaaaaan ne zaman yakıyoruz Sivas'ıııııııııııııııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kız miu ya söz verdik ya:cool:
Kendini ne sandığı mühim değil bacım ben de kendimi çoh güçlü süper sanıyorum arada istesem uçarmışım gibi geliyor ama hiç gördün mü beni uçarken:KK55:
Pu ha ha ay çok güldüm :KK70::KK70:

Bende kendimi 36 beden sanıyorum mesela :KK53:
Dün ben geçmişi tam okuyamadım kuzum kaçırmışım demek ki. Neyse kaçırmam iyi olmuş az da olsa içimi döktüm :KK70:

Yakaaaaaarım geeeceeeleriii:KK50:

6 NISAN hedef karsilastirmasiiii

malipina malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.:KK15:

Esra_4378 Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm:KK76:

N Nana (62.8):KK47:

@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilik :sopa: la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini:KK15:

tevafuk55 tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima:KK52:

vorones vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun:super:

Melegiimm22 Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun

Nego Nego (63) hedefe ulasamamisiz :110:ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım :KK49::KK66:
Bonus Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz:KK25:

deynepnaz deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz:KK59::confused::bicak:

Nevreste Nevreste (63.0) :eğlence:gece sızmış bildirim yok

60kiloyum 60kiloyum (78.5) :ukala:
Floweroflife Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir:KK57:
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa:KK62:

Storm- Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana:KK60:

@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicem:KK64: haftaya görücez artik ak koyun kara koyun:KK62::KK70:

elfkkk elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi :KK28:

arden32 arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim :KK64:ama istikrarlisin:KK68:

Pamukseker19 Pamukseker19 (88.5) o artı nedir :KK34:yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım:KK67: :KK39:

neslihan165 neslihan165 (91.2) :KK75:bildirim yok

E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret:KK30:

malahit malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis:KK62: sınav haftasimiudi kiz:KK67:
yumurtalikofte yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da :nazar::nazar:nur topu gibi yüzden var ablacim:KK15:

@masumm (70) :super:

suspushanimcim suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme:sinirli:

HAbibte HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn :KK15:

nehirnil111 nehirnil111 (52.1) arti:işsiz: neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom :KK11:

begum75 begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya :rapci:

igdedali igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee:KK70: :KK67:

@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal :confused: :KK67:

@Konyakk (58.5) artı gelmiş :KK61:hemde konyak inanamiyoooooreeeee:KK67:
@Cutemom007 (59.2)Kız :KK33:nörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana:KK71: bidaha cikma:KK62:

@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz:super:
@hippotalamus (64.7) :KK75:

@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın :KK67:
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zaman :KK70:miu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni :nazar: :KK52:
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee:KK62:
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsaniz :KK20: ayy çok banaaall yaomam:KK70: güzel kilo vermeler
:KK68:
Dün 63.400 yazmıştım:deli:

BUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı :KK45:
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi :KK45:
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda :halay::halay:
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav:KK45::KK45:
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo:cool::cool: @MiuLego igdedali igdedali
Bende 46 bedenden 36 beden alınca bunu çocuklar giyer demiştim satıcı da bana molul molul bakmisti bu ne diyor diye
Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo mali inşallah 36 beden hallerinide gorursun

Back
X