• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

60 görünür kesin bu seferde :KK70:
Ben ölçülerini merak ediyorum malinin malipina malipina
takımın doğan görünümlü şahiniyim kabul edin :D :D
valla en son iki ay önce ölçtüydüm Nefs Nefs in kulakları çınlasın :KK36:
yukardan aşağı 105-92-123 tü yanlış hatırlamıyosam.şimdi kaç oldu bilmiyom :KK17:
arkadaşta mezure vardı bi ara gidip ölçerim ayıp ediyon:cool:

takımın doğan görünümlü şahiniyim kabul edin :KK70: :KK70:
valla en son iki ay önce ölçtüydüm Nefs Nefs in kulakları çınlasın :KK36:
yukardan aşağı 105-92-123 tü yanlış hatırlamıyosam.şimdi kaç oldu bilmiyom :KK17:
arkadaşta mezure vardı bi ara gidip ölçerim ayıp ediyon:cool:
Ayy sen hala almadın mı mezura:skandal:
Yarın hemen al hemen mezurasız ev mi olur cetvel al bari :sinirli:

Doğan görünümlü şahin değil kız, Mercedes görünümlüsün sen:KK53:

Hay maşallah sübhanallah iyi vermişsin canım ya bende versem
verirsin kuzum bizim takım seni eritir merak etme.kızlar olmasa ben 95i gördüğüm an gene salardım kendimi geri alırdım Allah hepsinden bin kere razı olsun:KK36::KK36::KK36:

Ayy sen hala almadın mı mezura:skandal:
Yarın hemen al hemen mezurasız ev mi olur cetvel al bari :sinirli:

Doğan görünümlü şahin değil kız, Mercedes görünümlüsün sen:KK53:
kuzu tek başına mezure satılmıyo makaralarla beraber satılıyo evde bi dolu makara var sanki terziyim doldurmuşum evi makarayla:deli:
bi tek kaş bıyık almaya kullanıyom :KK45:

kuzu tek başına mezure satılmıyo makaralarla beraber satılıyo evde bi dolu makara var sanki terziyim doldurmuşum evi makarayla:deli:
Cetvel al bari. İple ölçüp cetvelle hesaplarsın ;)

Migrosta vardı sanki

BUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı :KK45:
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi :KK45:
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda :halay::halay:
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav:KK45::KK45:
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo:cool::cool: @MiuLego igdedali igdedali
İşte bu beeee :KK9::KK9:

Yorgun zekzüü:deli:
Kız iğde hayatımda ilk defa elbise aldım kendime boyu dizde bitiyo. Eve geldim herif elimde gördü bunu mu aldın yani dedi, giydim kasap ahanda böle oldu:KK57::KK57: hayırlayak mı dedi:KK53::KK53: olmaz çişim var uğraşamam senle dedim
:KK70: :KK70:
Ağırdan satıyom kendimi artık:deli::deli:
A ha ha kasap dize geldi sonunda :KK70::KK70:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Ortamlarda benim anam çıtır diye hava atacam kız Emoş:KK15:

Ya ben seni hiç tanımıyorum hee tanışalım mı artık ayrıntılı olaraktan:halay:

Anne insanların hevesini kırma kız yazık:deli:
Ama harbiden öyleydi k şu hali zaten gayet iyi yaşına ve rahatsızlığına rağmen:KK76::KK76::KK76:
Tabiki igdemmmm igdedali igdedali memnuniyetlee.. Ben sınıf öğretmeniyi bu sene mini mini birlerleyim;)3.5 yasnda bi oglum var. Boy 170kilo 75.2 hedef 65..yarısmacı arkdaslara da basarılar dilerim:rapci::rapci::rapci::rapci: sen kuzumm???

Back
X