- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
Tee Allahım kız altı üstü bir cetvel deli etme beniille masrafa sokucaksınız yani
işyerinde metreler var iple ölçer işe götürür ölçerim pazartesi bildiririm anlaştık mı
bakim.valla anlaştık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tee Allahım kız altı üstü bir cetvel deli etme beniille masrafa sokucaksınız yani
işyerinde metreler var iple ölçer işe götürür ölçerim pazartesi bildiririm anlaştık mı
bakim.valla anlaştık![]()
bulduk bi yolunu ölçücem işyerinde.zati zırt pırt tartılıyom orda da ne zaman yeter dicekler merak ediyomUnuttum![]()
tamam yarın alıcam sözTee Allahım kız altı üstü bir cetvel deli etme beni![]()
Ayy valla aynısını yazacaktım küser belki diye yazmadımTabi kız melek gibisin
Amaaaaaaa
Azrailde bi melek
beraber gireriz işte 70lere niye hemen asıyon yüzünüben 7 lere çok yakınım oysaki ama![]()
ne kadan ayıpAyy valla aynısını yazacaktım küser belki diye yazmadım![]()
Ben varım da morti istemiyomYüzdenle kapatırsın kız o açığı
Kilo skalamız çok değişik takımda. 65 lerde kimse yok.. Bi an önce o açığı kapatmanız lazım
Halledersin sen güveniyorum sana. Hem hastalığın da iyileşiyor. Bu hafta altın vuruş yaparsın
Her yerde yok canım o. Pilot uygulama gibi o sistemSağlık ocaklarında bile psikolok var diyetinyene gidince giriyorlar onamı gitsen
Kuş kadar hatun oldun ayol hiçbirşey olmaz tartıyabulduk bi yolunu ölçücem işyerinde.zati zırt pırt tartılıyom orda da ne zaman yeter dicekler merak ediyom
tartı arızalanırsa benden bilicekler kesin![]()
![]()
atcam atcam merak etme sen istersin de ben atmam mıKk ağırlaştı gene sayfalar yüklenmiyor te Allam yaaa
Maliii yarın bekliyorum he fotonu. Baştan söyliyim 80 kilo olduğuna inanmayacam 90 a da inanmamıştım
besili kuşKuş kadar hatun oldun ayol hiçbirşey olmaz tartıya![]()
Delibesili kuş![]()
![]()
İnşaallah canımgörürsün beraber kutlarız 7leri inşallah![]()
Keşke benim olsa demelik menü olmuşMenümü vereyim
Kalknca limonlu su
Sabh
2 tb ekmkle beyaz peynrli biberli toat
1 haslma yumurta
1 cay
Ara
Bikac tane kuruyemiş
Öğle
Bir kupa türk kahve
Akşam
Kabak sote
Yoğurt
Ara
Yarım avuc kuruyems
Su
3 ltye yakın
Spor.orta tempo yurys 30 dk
Planlanan
3 ml lesle ve 10 dk bölgesel
Ömrün uyumakla geçiyor kasap eniştekasap karşımda çekyatta horluyo
yalnızım diyebiliriz![]()
Vayyyy fotograf istiyommYorgun zekzüü
Kız iğde hayatımda ilk defa elbise aldım kendime boyu dizde bitiyo. Eve geldim herif elimde gördü bunu mu aldın yani dedi, giydim kasap ahanda böle olduhayırlayak mı dedi
olmaz çişim var uğraşamam senle dedim
![]()
Ağırdan satıyom kendimi artık![]()