Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende menü vereyim SABAH
Elma sonrasında kahvaltımda: 2yumurta ve bol salatalık çay şekersiz bir tane peynir
Arada:kahve ve kayısı
Arada:yeşil elma
Akşam :bir tabak kuru fasulye yanında yeşil soğan ayran bu kadar
Spor yapamadım hastayım hala suyumu da çok içtim ama 2 iyi geçmiştir

İyi geceler :KK200:
Yorgunum argınım ha bide tokum allah iyi etsin.

Sabah çok erken hacamata gidicem ani bir kararla. Nereme yaptıracağımı şaşırmış durumdayım :deli:

Belim çok zorlamaya başladı bu aralar belime hiç yaptırmadım heralde bi deniycem.

İyi geceler tekrardan :KK200: yarın menüde yazayım inş süt ürünleri perhizi ile.

İyi geceler kuzucum:KK60:
Sağol kuzum sana da:KK60:
Pekala gelip de kendisi de desin bana senin için yazmadim öyle Die. yanlış anladın desin. Ona göre laf sokuyormusum ben ona falan ama hiç isim olmaz. Tamamen kendikendine yazıp ciziyor . Takım gerilmesin. Özel é yaz Die teklif etmistim oysaki . neyse bekliyorum aciklamasini . Ben ustumé alindiysam eyvallah.kim için yazdı merak ederim
Aaaa illa birine mi atılacak:KK20:
Sen çok takılmışsın üstüne alınmışsın, çok takılma canım gerilmeye ne gerek var değil mi? Çok seetme ya ;)
Bende menü vereyim SABAH
Elma sonrasında kahvaltımda: 2yumurta ve bol salatalık çay şekersiz bir tane peynir
Arada:kahve ve kayısı
Arada:yeşil elma
Akşam :bir tabak kuru fasulye yanında yeşil soğan ayran bu kadar
Spor yapamadım hastayım hala suyumu da çok içtim ama 2 iyi geçmiştir
@Lunya

Sağol kuzum sana da:KK60:

Aaaa illa birine mi atılacak:KK20:
Sen çok takılmışsın üstüne alınmışsın, çok takılma canım gerilmeye ne gerek var değil mi? Çok seetme ya :KK66:

@Lunya
Sen de bilion ki. Çok da sseee etmiom . Neyse dediğin gibi . Gerilmeye gerek yok. O bana açıktan hakaret etti ve gerginlik çıkmasın Die ben ekleme yapmadım aynen iade ettim. Cuma ertesi devam ediyor sandım !!! Ben sandim ok. NO Problem ;)

Sen de bilion ki. Çok da sseee etmiom . Neyse dediğin gibi . Gerilmeye gerek yok. O bana açıktan hakaret etti ve gerginlik çıkmasın Die ben ekleme yapmadım aynen iade ettim. Cuma ertesi devam ediyor sandım !!! Ben sandim ok. NO Problem :KK66:
Biliyorum caniiiiimmmmm sen çok seetmessin ;) sen mezunsun artık, devam edecek bisey yok ;)

Canım mezuniyetin hayırlı oldu darısı bizlerin başına inşallah,ben kızımı 2.5 yaşında oğrettim her çocuk aynı olmuyor malum ama kolay değildi zorda değildi küçük kızımda daha tecrübeli oldum artık 2 yaş nasıl bilmiyorum da arkadaş 1 yaşinda aliştırmiştı nasıl becerdiyse
Teşekkürler pembisim . Senin de mezuniyet in Yakın zamanda olur inşallah.
Oww 1 yaş mii. Haklısın bez şu an rahatlik aslında bana . Benim bi de 4 aylik minnakim olunca . Yetisemeyebilirm . Yaz gelsin iyice diyorm ben de . Acar açar gezdiririm totosunu . İsesede üşümez falan

vorones vorones bu sana gelsin :KK70:
Screenshot_20180407-005036.webp

Back
X