Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bencede o sebeble ama keşke anlayıp yazsaydı bende böyle üzülüp uykum kaçmazdı neyse ya herşey imtihan bi burda rahatliyordum simdi elim ayağımı nereye koyacagini bilmeyen dünür cü gibiyim
Kafaya takacagin bı mevzu değil bak inan ki öyle bı durum olsa zaten tepki veririz değil yani o yanlış anladı kendini de yanlış anlattı dunurcu Esra elini kolunu rahat köy kuzu verilecek üzülecek bir şey yok

Bencede o sebeble ama keşke anlayıp yazsaydı bende böyle üzülüp uykum kaçmazdı neyse ya herşey imtihan bi burda rahatliyordum simdi elim ayağımı nereye koyacagini bilmeyen dünür cü gibiyim
Amaaannn esraaam sen bana takil ben alinmam hersey diyebilirsin bacm :KK53: boşver uzme kendini yanls anlasildgn apacik belli

Kafaya takacagin bı mevzu değil bak inan ki öyle bı durum olsa zaten tepki veririz değil yani o yanlış anladı kendini de yanlış anlattı dunurcu Esra elini kolunu rahat köy kuzu verilecek üzülecek bir şey yok
Elimde değil ya benim kafa zaten çok takık bi daha şaka yapmam olur biter gece gece sende boşver bakalım ne yapalim

Ilk zamanlar sana iddi ciddi yazıyordum hiç birşey bile demezdi n meleğim ya bi lokma kek bi lokma şu bu falan menüler dimi kiz
He valla ozledim mortiligimizi haaa :KK4:
Mizac meselesi kuzm bende cok yaptgm icin karşıdakini anliyorum

Back
X