Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masum ne oldu ahu’nun nesi var? Umarım çok kötü birşey değildir...

Annesi canım rahatsız :(

Aslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Habibe Allah ferahlık versin canım
Hiç bitmiyor dert maalesef ,Allah veteriner korusun dedikçe fazlası geliyor sanki :(

Höttük gibi 6.15te uyandım arkadaş gel de uyuz olma:işsiz::işsiz:

Mali bende 7:30 da uyandım 3 te yatmistim halbuki :deli:

Geçmiş bitti. Çayı koyup evi toplayıp ip atlıyım, dün geç geldik yapamadım spor.
Eşim kaplıcaya gitti, çocuklar dedeye kaçtı :KK53: onlar gelene kadar hazır olsun kahvaltı.

Dün o kadar yorulmusum ki aksam uyumadim da sizdim resmen.Bugun temizlik yapmam lazim ama regl oldum nasil etcem bilmem.

Ay kizlar bi de gecenlerde gece uykuda kalkip benim herifi opmusum.Bunun bi hosuna gitmis soyleyip guluyodu.Bu gece de bi yumluklamisim elimin acisina uyandim :KK70: sabah bi kalktim adam yok başka odaya gitmis yatmaya :KK70: :KK70:

Pazar şarkımız da gelsin. Kahvaltı hazırlarken müzik açanlar :rapci:

Dün o kadar yorulmusum ki aksam uyumadim da sizdim resmen.Bugun temizlik yapmam lazim ama regl oldum nasil etcem bilmem.

Ay kizlar bi de gecenlerde gece uykuda kalkip benim herifi opmusum.Bunun bi hosuna gitmis soyleyip guluyodu.Bu gece de bi yumluklamisim elimin acisina uyandim :KK70: sabah bi kalktim adam yok başka odaya gitmis yatmaya :KK70: :KK70:
A ha a berna ablam öyle uykuda öper vurur enişteme :KK70:
Çok yoruyorsun ondan heralde seninki :KK70:

Aslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Icini daha çok doksen belki rahatlariz geçici de olsa

Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz
Kız tevafuk55 tevafuk55 da beni almadıydı, odemlerini ver sonra yarışalım diye. Ödemli biriyle morti olmak baştan kaybetmek demek. Esra kötü bişey dememiş ki.

Back
X