- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Bana kızıyor ki zaten, sopalı melek oacısını menulerinden çıkarır benden soylemesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kızıyor ki zaten, sopalı melek oacısını menulerinden çıkarır benden soylemesi
Fantezyalarin kadinihöpfött![]()
o da tırt olduFantezyalarin kadini![]()
Zencefil de atAy kizlar oglumun eline salatalik vermidtim damacananin pompasini cikarip hiyari icine atmis.bari ben de bir iki cubuk tarcin atayim da ailecek detoks suyu icelim![]()
Öyle olmuş ya, bi yerine bisey olmamışkız fılavır düşse totosu top gibi seker geri doing doing diye![]()
![]()
sevdiğini sopayla seviyor işte ne guzel şımarmasınlar diyeBana kızıyor ki zaten, sopalı melek o![]()
harbi düşmüş mü kıyamam yaaÖyle olmuş ya, bi yerine bisey olmamış![]()
Yeni geldim geçmiştensen beni görme hiç taam mı
beni beni malini![]()
bende odemli fazla geldim az gece uykusu az benim sürekli uyanıyom bebiş uyanmasada sonra zor uyumasıcuma 83 buçuk.sabah tartıldım ödemlerimle 85 geldim o ayrı konu![]()
Hehe az kasap dönsün peşindeo da tırt oldu
işe girdim gireli libido eksilerde![]()
hayırlayamadı şansına küssünYeni geldim geçmişten
Maşallah taş gibisin herif elbiseyi hayirlamakta hakli![]()
sevdiğini sopayla seviyor işte ne guzel şımarmasınlar diye
Düşmüş tabiharbi düşmüş mü kıyamam yaa
airbagleri sağlam onun bişey olmaz![]()
![]()
uyku çok etkiliyo kuzu o gün bi de az su içtiysen bitti olay.uğraş dur bi hafta işin yoksabende odemli fazla geldim az gece uykusu az benim sürekli uyanıyom bebiş uyanmasada sonra zor uyuması
anaaa kaptan gelmiş günaydın kaptaniçem nasıl geçti sunumlar
öyle her isteyene verseydik ohoooHehe az kasap dönsün peşinde![]()
aynen ya hiç sormauyku çok etkiliyo kuzu o gün bi de az su içtiysen bitti olay.uğraş dur bi hafta işin yoksa![]()
kurban olsun onun totosuna o dalga geçenlerHeee tozumuzu alıyor lunya
Düşmüş tabiyazık kız kıyamam dalga geçmişler başkası düşse bi yerleri kırılırdı diye
![]()
kuzu sabah sporu bütün ödemini atar aklında bulunsun.sabahları bi saat yürüyüş yapaynen ya hiç sorma