- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Senin libido demek hep boşluktan can sıkıntısındanmışo da tırt oldu
işe girdim gireli libido eksilerde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin libido demek hep boşluktan can sıkıntısındanmışo da tırt oldu
işe girdim gireli libido eksilerde![]()
Ay ne güzel bi öğretmenimiz daha oldu takımdaTabiki igdemmmmigdedali memnuniyetlee.. Ben sınıf öğretmeniyi bu sene mini mini birlerleyim
3.5 yasnda bi oglum var. Boy 170kilo 75.2 hedef 65..yarısmacı arkdaslara da basarılar dilerim
sen kuzumm???
Rezene ve kimyon demiş kızlar. Faydası olur mutluka bi deneDün jınekolojide kontrolum vardı doktr rahmime bakarken dediki senn bagrsaklarnda ne var ki bu jdar yogun gazlı şiş gbi dior diyetsyende aynı seyı sölüyr ödem cayları suları cok ocıyrm ama bilemedmki...varmı önersi olan???
Anam ne çok alıntı yapmışım senden
Geçmiş olsun Aynuramİyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Mali saçlarını uzat sana uzun saç yakışıyorhayırlayamadı şansına küssün![]()
Neyden etkilendin kız ne sarstı seni?Çoook sarsılmıstımmm çok etkilenmistim![]()
Kıztakımlar kapanmıstı konu açmak istemiyorum anla kuzuNeyden etkilendin kız ne sarstı seni?![]()
Sakin ol canım geçti geçtiÇoook sarsılmıstımmm çok etkilenmistim![]()
Geçti gitti kuzumKıztakımlar kapanmıstı konu açmak istemiyorum anla kuzu
HosgeldinKıztakımlar kapanmıstı konu açmak istemiyorum anla kuzu
Sakin ol canım geçti geçtiepeydir burda herkes
![]()
smykmy takim kapandıktan sonra hic gelmemisti
Geçti gitti kuzum
Gene beraberiz tabi eksiklerimiz var ama tamam olacaz inşallah zamanla
Hosgeldin![]()
Yuru git işine ya başka tartı falan al sen bu ne sen 80 kilo isen biz ölek ya
Nasıl geçti kuzum sunumlarındaha güzel anlatılamazdı
Gözüme az göründü ammmmaaaa dünden iyidirsu ve sporda var, misss gibi
Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah biz diyet yapak, sen Kuruvasan yeyanında da patates olmazsa olmaz
Akşamdan sonra kuru yemiş olmasaymis daha iyi olurmuş, onun dışında menu güzel, su ve sporda var
Ammmmaaaa bacımmmm cuma menü yok
6 saat hopla zıpla, bu menüyü aklamaya yetmez
Tatlı yedinde ne oldudünya mimi guzellesti
Fazla çerez misss gibi yağ oldu geldi
Utanmadan pilavda yemiş
Olmamış olmamış olmamış olmamış
Al sana helva
Al sana reçel
Al sana diyet sopası
Menü ne kadan az, ne kadan güzel göründü gözüme![]()
Kızartma haaKahvaltı hazırlıyodum kızartma yaptım eş kisisine yaparken atıstirdım aklıma sizler geldiniz acaba napıyolar dedim onlarla dikkat ediyodum dedim ah ah ne güzel adapte olmustum