Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabiki igdemmmm igdedali igdedali memnuniyetlee.. Ben sınıf öğretmeniyi bu sene mini mini birlerleyim:KK66:3.5 yasnda bi oglum var. Boy 170kilo 75.2 hedef 65..yarısmacı arkdaslara da basarılar dilerim:rapci::rapci::rapci::rapci: sen kuzumm???
Ay ne güzel bi öğretmenimiz daha oldu takımda:KK200:
Boyun da iyiymiş vakti geldiğinde hedefi 3 kilo kadan düşürelim bence... :deli:
Benim de boyum 168 kilom 54-55 civarı korumadayım. Takıma 82 kiloyla geldim geçen sene mayısta. Ekim-kasım gibi de mezun oldum. Psikoloğum Urfalıyım bekarım Sivas'ta yaşıyorum
Senle tanıştığıma da çok memnun oldum. Allah sabır versin 1 lerle uğraşmak çok zor

Dün jınekolojide kontrolum vardı doktr rahmime bakarken dediki senn bagrsaklarnda ne var ki bu jdar yogun gazlı şiş gbi dior diyetsyende aynı seyı sölüyr ödem cayları suları cok ocıyrm ama bilemedmki...varmı önersi olan???
Rezene ve kimyon demiş kızlar. Faydası olur mutluka bi dene
Yediğin bişeyler yaramıyor olabilir. Deneyerek hangisinin yaptığını bulmaya çalış

Ayyyy igdedali igdedali alemsinn kız ayyy bayıldım keyiflendrdin beni kızzz nasılda buluon böle şeyleri:halay::halay::halay:
Anam ne çok alıntı yapmışım senden:deli:
Teşekkür ederimm:KK200:

İyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Geçmiş olsun Aynuram:KK200:

malipina malipina fotonu gördüm datlım. Tabii ki inanmadım 80 lerde olduğuna
Maşallah bee koca bir maşallah:nazar::nazar::nazar:
Simitler sadece yürüyüşle çok gitmeyebilir malim onlara bölgesel çalışman lazım:halay:

Günaydın demedim de mi
Gün aymııııııııııııış her gün 6 dedin mi gözünü açan iğde camıııış gbi 10 a kadan uyumuuuuş:uykucu::uykucu::uykucu:

Kahvaltı hazırlıyodum kızartma yaptım eş kisisine yaparken atıstirdım aklıma sizler geldiniz acaba napıyolar dedim onlarla dikkat ediyodum dedim ah ah ne güzel adapte olmustum

Gözüme az göründü ammmmaaaa dünden iyidir :KK66: su ve sporda var, misss gibi :21::21:

Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah biz diyet yapak, sen Kuruvasan ye:sinirli::sinirli: yanında da patates olmazsa olmaz :sinirli::sinirli::sinirli:

Akşamdan sonra kuru yemiş olmasaymis daha iyi olurmuş, onun dışında menu güzel, su ve sporda var :KK66:

Ammmmaaaa bacımmmm cuma menü yok :sinirli::sinirli:

6 saat hopla zıpla, bu menüyü aklamaya yetmez :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Tatlı yedinde ne oldu :sopa::sopa::sopa::sopa: dünya mimi guzellesti:KK62::KK62::KK62:
Fazla çerez misss gibi yağ oldu geldi :sopa::sopa::sopa::sopa:
Utanmadan pilavda yemiş :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Olmamış olmamış olmamış olmamış

Al sana helva :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Al sana reçel :sopa::sopa::sopa::sopa:
Al sana diyet sopası :KK62::KK62::KK62::KK62:

Menü ne kadan az, ne kadan güzel göründü gözüme :KK37::KK37::KK37:
:KK17::KK23::KK23::KK64::KK64::KK23::KK23::KK23::KK23:

Back
X