Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıskançlığından dedin :p ne alinacagim :süslü: o da bizim büyük meleklerimizden :KK200:
:KK15:
Esraaaaaaa kuzum sen yine kendin ol, biz seni öyle sevdik, biz anlıyoruz seni yeni arkadaşlar da anlar
Sen gerilme
Kızzzzzzz esraaaaaaa senin komik taşlamaların olmadan tadu olmaz buranın
:deli::deli:
:KK60:
:110:
Gözüme az göründü ammmmaaaa dünden iyidir :KK66: su ve sporda var, misss gibi :21::21:
:KK60::KK60:

Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah biz diyet yapak, sen Kuruvasan ye:sinirli::sinirli: yanında da patates olmazsa olmaz :sinirli::sinirli::sinirli:

Akşamdan sonra kuru yemiş olmasaymis daha iyi olurmuş, onun dışında menu güzel, su ve sporda var :KK66:

Ammmmaaaa bacımmmm cuma menü yok :sinirli::sinirli:

6 saat hopla zıpla, bu menüyü aklamaya yetmez :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Tatlı yedinde ne oldu :sopa::sopa::sopa::sopa: dünya mimi guzellesti:KK62::KK62::KK62:
Fazla çerez misss gibi yağ oldu geldi :sopa::sopa::sopa::sopa:
Utanmadan pilavda yemiş :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Olmamış olmamış olmamış olmamış:tokat::tokat::KK67::KK67:

Al sana helva :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Al sana reçel :sopa::sopa::sopa::sopa:
Al sana diyet sopası :KK62::KK62::KK62::KK62:

Menü ne kadan az, ne kadan güzel göründü gözüme :KK37::KK37::KK37:
Lunya b3ni hep begeniyor:KK76: ama bugün beğenmeye bilir kahvaltıya anama gidiyom

güüünaydınnnn
Musmutlu pazarlarrrrrr
HAbibte HAbibte Alşah yar ve yardımcın olsun canım..Dua en büyük ilactır..
@Lunya cuma cıs hatası yaptmmmm istersen yazarm amaaa:silah::silah::silah:
Hadtsonu telafsnı yapmya calsyrm cuma günleri diyetsyenn izni ve listede henüz olmamam nedenyle kendme cıs hakkı veruyrdum ta ki hedefimi en az 1 kg ya cıkarana dek ve ta ki yorumcumuz sayın @Lunya olana dek...saygılar...dahada dikkat etmye calsyrm calısıcammm inş:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Seni seviyoreee:KK200::KK200::KK200::nazar:

Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki

Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz

Bende kötü bisey demedim bende onu bu zor durumdan azat ettim.tevafuk sana direk demis degil mi istemiyorum diye vallahi böyle dese anlayisla derim okey.ben onu kendim secmedim.sen yeni mortimmissin diyorum ters yapiyor.ben gecen hafta cok zor bir zaman yasadim hani su duvarlar bile üstüne gelir amacimi kaybettim.yine karbon batagina battim.herkes kendi cektigini bilir bilmeniz gerekmez zaten.bu hafta cok zorlaniyorum.onun icin igdeden yana yakila morti istedim.allah biliyorya gözüm de lunyadaydi cünku bu konuda cok fazla bilgisi var ve ben yanlislardayim.ilk yazdi istemiyorum diye parantezin ici falan umrum degil sakayla karısık ödemler kralicesi ? Diye mesaj attim.verdigi cevaplarlada zaten zorlandigim haftadayim onuda kendimide zora sokmak istemem.ben kötü birsey dedigimi zannetmiyorum.bu olayinda büyütülecek bir tarafiyok.
Enem neler dönmüş dün akşamo_O
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden:KK76::KK76::KK76:
Hemen istemiyorum demişsin:KK12:
Olar mı hiç istememek:KK12:
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden:KK52:
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi:sus:
Bence gözü korktu senden:sus:

Aslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Rabbim huzura erdirsin kuzum.

Back
X