Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu da benden olsunn

Eklentiler

• 20180408_095505-1.webp
    20180408_095505-1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 57
Az talep var ama yapacam :KK45:
Pek kimse yok ya şu an ondan. Ama at önceden görmüştüm herkese motivasyon olsun
Urfa'ya gideyim de ben de atayım. Tatilde annemin telinden fotolar çekmiştim güncelleme mi bişey gelmiş. Annem de onaylamış tüm fotolar gtmişti:silah:
Bi gdeyim fotolarla donatacam buraları:deli:

malipina malipina malim inceik olmuşsun maşallah :nazar:
Menülerine yine etiketle Fulyam. Kız ben yazın motivasyonumu arttırmak için sürekli mağaza geziyordum. Özellikle bu mevsimde vitrinler cıvıl cıvıl oluyor ya. Gidip bakıyordum denemiyordum. Çok gaza geliyordum. Yapıyor musun sen de ?

Eneeee türkan gelmiş :KK74: ne sorunun var hayrolsun
Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Allah yardımcınız olsun canim üzüldüm insallah esininde isleri duzelir.rabbim bol rizik verir size..

Bende diyorum bu turkan nerelere gitti megerse nick degistirmissin

Hiç giymedim ben beyaz pantolon :deli::deli::deli:

Ama komşum var 90 kilo da giyiniyor
:KK53::KK53::KK53:
Ben de 82 kiloyla giymiştim.
Şimdi düşünüyorum o yarım dünya basenlerle nası giydim diye ama özgüven miii bilinçsizlik miii bilemiyorum:deli:

Türkanıııım
herşey yoluna girer Allah'ın izniyle sıkma canını
Düze çıkarsınız gene. Beraber olduktan sonra:nazar:

Sizi seviyoreeeee miuyu ozluyoreee ama miu bana pas vermiyoreeeeee hayret birseyoreeee
Kız miu kimseye pas veremiyor bu ara. Sunum filan derken kafalar yürüdü iyice:eğlence:
@MiuLego pas ver la kıza:KK11:

Menülerine yine etiketle Fulyam. Kız ben yazın motivasyonumu arttırmak için sürekli mağaza geziyordum. Özellikle bu mevsimde vitrinler cıvıl cıvıl oluyor ya. Gidip bakıyordum denemiyordum. Çok gaza geliyordum. Yapıyor musun sen de ?
menü yazarsam etiketlerim hayrişim.
ben de çok mağaza bakardım. bakıp beğenir zayıflayıp bunu alacağım derdim. çok hoşuma giderdi zevk alırdım. ama artık ondan da zevk almıyorum. hele bu aralar iyice depresifim bu konuda. eve kapandım. sadece iş ve ev var hayatımda. zayıflama konusu da gelince aklıma ağlamaklı oluyorum. herkes başardı ben yolda kaldım.
menü bile planlayamıyorum. yemekleri canım istemiyor. sadece uyumak istiyorum. şaka falan bir tarafa da sanırım bu gerçekten depresyon belirtisi :KK43:
NOT: bu arada 2 parça %70 lik bitter yedim. devamı da bilinçsiz olarak gelecekti ki senin mesajını okuyunca paketi sehpanın üzerine koydum o_O

:KK53::KK53::KK53:
Ben de 82 kiloyla giymiştim.
Şimdi düşünüyorum o yarım dünya basenlerle nası giydim diye ama özgüven miii bilinçsizlik miii bilemiyorum:deli:

Türkanıııım
herşey yoluna girer Allah'ın izniyle sıkma canını
Düze çıkarsınız gene. Beraber olduktan sonra:nazar:

Kız miu kimseye pas veremiyor bu ara. Sunum filan derken kafalar yürüdü iyice:eğlence:
@MiuLego pas ver la kıza:KK11:
Vermiyor insafsız:KK34:takima yaziyore ama beni görmüyoree igdem evet gelsin bi pas versin yetti gari ulee:KK34:

Enem neler dönmüş dün akşamo_O
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden:KK76::KK76::KK76:
Hemen istemiyorum demişsin:KK12:
Olar mı hiç istememek:KK12:
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden:KK52:
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi:sus:
Bence gözü korktu senden:sus:
Olsun igdem bu hafta ayrı takilalim arkadasla.beni mazur gör.:KK200:

Back
X