Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar. Öncelikle hepinizden özür dilerim. İki gündür saçmalığın dibine vuruyorum. Çok çok üzgünüm neden böyle oluyor anlamıyorum. Yemicem dediğim birşeyi deli gibi yerken buluyorum kendimi.
Dün kaçamak yaptım. Motivasyonum çok düştü kendime gelmek eski irademi kazanmak için sabah simit yaptım evdekilere güya yemeyip irademe sahip çıkacaktım. Güzelce kahvaltımı yaptım ama sonra :KK42:
Dürtülmeye , sopalanmaya , kendime gelmeye ihtiyacım var. Ne yapıyorsanız yapın beni :KK42::KK42::KK42:@Lunya malipina malipina Whiteblacklife Whiteblacklife @igdedali
Sidoş kuzum hedef kilolara yaklaştıkça hepimizde oluyor maalesef ben geçen hafta neler yedim, bu hafta sonu da. -ama önemli olan motivasyon bulup yine adapte olabilmek.. geçti gitti bitti, hop ileriye bak şimdi..
Tam morti olunacak zamanmış ya nasıl kaçırdım
:deli:

Günlerden temizlikkk uleeeeee
waytım tetikleyen o oldu ondan girdim sayfaya iste
Baktim ne göreyim nerelere gelmissiniz

:KK36:

vero mezun mu oldun sen :KK37:

Bende bugun spor yapicam insa basliyorum :KK36::KK36:
sidelya nasilsin kuzum napiyosun ne zamandir diyet nasil kac kilo verdin kız sok oldum buraya :KK36:

mium :KK36:

mium ben geldim nasılsın canım boyle deme bu kadar şoktayken ben :KK36:
Evet balım mezun oldum şükür. Hava mis. Kalan 1 Kilo mu da versem benden iyisi yok :dondurma:En Büyük TÜRKİYE

Amethyst_1 Amethyst_1 paylaşmış aynı ben malipina malipina
74233483_sGqpKs9J2aGJTQqBYz9m3viJFBuC6XnCMNUHeStYfp0.webp

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım :KK19:

Enem neler dönmüş dün akşamo_O
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden:KK76::KK76::KK76:
Hemen istemiyorum demişsin:KK12:
Olar mı hiç istememek:KK12:
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden:KK52:
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi:sus:
Bence gözü korktu senden:sus:
Pamukseker19 Pamukseker19 canım karışmak istemedim ama iğdenin yazdığına katılıyorum. Ortada kötü niyetle söylenmiş bir söz yok canım benim:KK15:

Back
X