Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Erkekler gitti kuzum hem de ben sıcak su sevmiyorum, bu su sıcak ötesi kaynar adeta. Soğuk Çermik olursa giderim ama inşaallah tabi. Gerçi ben tiksiniyorum herkesin girdiği yerlere girmeye :KK43:
Valla bende aslında hiç istemesemde yüzmeyi çok seviyorum aile havuzlarında oluyor onlara dedim kiz

hee çok çok şeyedince öyle şeyolüyordü:oops::oops:
Mali süpersin ya bende elbise aldım 46 beden denk gelmez de bi deniyim hevesim geçsin dedim bi denedim bosbol ben şok kıza diyorumki arkası katlanıyor niye böyle oda dedi büyük gelmiş ayy nasi mutlu oldum hem 44 aldım oda bol ama kapalı olunca malum koca kişisi sıkıntı yapmasın ceketsizde giyerim diye onu aldim

Zaten aile havuzuna gidiyoruz canım gidince ama ona da bizde önce başkaldırı giriyor her yere eli ayağı değiyor :KK70:
:kusmuk:
En iyisi eski sistem legende cimelim kiz:KK70:
01bdd6aa-fd4a-42e3-a92a-c508e14fee7b.webp
koz malipina malipina sende denize gitme pis bak bundan yapın sizde

Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım :KK19:
Squad Squad girll
Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım :KK19:
S Sguat girls canım yeni gördüm varlık ve yokluk bizim için kendi ayakların üstündesin bunda üzülerek bişey yok yine düzelir hersey kolay değil ama imkansız değil çalışmak seni yepyeni biri yapacaktır. Ben sana inanıyorum

Back
X