Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hee ben de ilk başlar alışamadıydım yazı tarzına iğneleyici geliyodu ama sonra anladım senin tarzın böyle :KK70: :KK70: :KK70:
sıkıntı yok kuzu takılma biz seni her halinle seviyoz:KK76::KK76:
Bu arada eşim şoklarda ayy bişey kalmamismista bende çok zayiflamisimda falan filan bugunlerde bi verdiğim kilolara seviniyorum ramazan bayramina kadar 10 kilo daha verebilirmiyimki

N Nana cuma cıs hatası yaptmmmm istersen yazarm amaaa:silah::silah::silah:
Hadtsonu telafsnı yapmya calsyrm cuma günleri diyetsyenn izni ve listede henüz olmamam nedenyle kendme cıs hakkı veruyrdum ta ki hedefimi en az 1 kg ya cıkarana dek ve ta ki yorumcumuz sayın N Nana olana dek...saygılar...dahada dikkat etmye calsyrm calısıcammm inş:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Seni seviyoreee:KK200::KK200::KK200::nazar:

Dünyayı yesende o liste paylaşılacak :KK62::KK62:

Aklıma geldi Nisan ayında birsürü kişinin Doğum günü vardı
Mali, flavır, sidelya, çakıl.. var mıydı başka
Flavır demiş miydim?
Aaaa flavırın da vardı dimi ne zamandı 14 müydü neydi
:KK48:
Ya baya doğum günü varmış ya mali flavir sidelya cakil hepsi iyiki doğmuş :KK70:

Bu arada eşim şoklarda ayy bişey kalmamismista bende çok zayiflamisimda falan filan bugunlerde bi verdiğim kilolara seviniyorum ramazan bayramina kadar 10 kilo daha verebilirmiyimki
ramazana 2 aydan fazla var ayda 4 versen gene yetişir sana :halay:
benim herif de şikayet ediyo yatakta bi heybetin vardı şimdi bulamıyom seni diyo :D :D

malipina malipina canim aslında ben çok espriliyimdir. Çalıştığım okulda arkadaşlar çenemiz ağrıyor gülmekten derdi zaten 3 kişiydik bayan ne zaman vakit o zaman lak lak tabi net ortamı minik jest yok anlaşılmak zor devamlı telden yazan bir insan olarak o kafaları koymak bile çok zor oluyor benimde bunları düşünerek yazmam lazım tabi falan filan iste neyse...

malipina malipina canim aslında ben çok espriliyimdir. Çalıştığım okulda arkadaşlar çenemiz ağrıyor gülmekten derdi zaten 3 kişiydik bayan ne zaman vakit o zaman lak lak tabi net ortamı minik jest yok anlaşılmak zor devamlı telden yazan bir insan olarak o kafaları koymak bile çok zor oluyor benimde bunları düşünerek yazmam lazım tabi falan filan iste neyse...
Esraaaaaaa yeter kız herkes anladı daaaa taaam:confused:

Benimde haftaya gelecekler kayinvalidemler,görümcemler geliyor.ayagimda böyle ne yaparim bilmiyorum:bicak:
ne zamana geçer dedi doktor.olmadı yapmican kuzu canından önemli mi :KK12:
kocene söylesen yardımcı olmaz mı.gerçi benim herif de yapma kalsın der öyle durumlarda :D :D

Back
X