Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina canim aslında ben çok espriliyimdir. Çalıştığım okulda arkadaşlar çenemiz ağrıyor gülmekten derdi zaten 3 kişiydik bayan ne zaman vakit o zaman lak lak tabi net ortamı minik jest yok anlaşılmak zor devamlı telden yazan bir insan olarak o kafaları koymak bile çok zor oluyor benimde bunları düşünerek yazmam lazım tabi falan filan iste neyse...
kız yeter parçaladın kendini :D :D
kıyamam yaa

ne zamana geçer dedi doktor.olmadı yapmican kuzu canından önemli mi :KK12:
kocene söylesen yardımcı olmaz mı.gerçi benim herif de yapma kalsın der öyle durumlarda :KK70: :KK70:
Ayagim iyilesmeye baslamis ama dikkat et yokus cıkma fazla ayakta kalma yoksa kroniklesir dedi ilac ve krem verdi yine.annem otur ayagim agriyor diye biliyorlar buna ragmen geliyorlarsa sen otur onlar yapsin diyor.ben kurtluyumdur duramam ki.:KK45:

Ayagim iyilesmeye baslamis ama dikkat et yokus cıkma fazla ayakta kalma yoksa kronuklesir dedi ilac ve krem verdi yine.annem otur ayagim agriyor diye biliyorlar buna ragmen geliyorlarsa sen otur onlar yaosin diyor.ben kurtluyumdur duramam ki.:KK45:
geçmiş olsun canım annen doğru söylüyo ,sağlık sorununu bile bile geliyolarsa çok da beklenti içine girmemeleri lazım.sen de çok kurtlanma bırak olmuyosa zorlamican yapcak bişey yok:cool:

Benim
Aklıma geldi Nisan ayında birsürü kişinin Doğum günü vardı
Mali, flavır, sidelya, çakıl.. var mıydı başka
Flavır demiş miydim?
Aaaa flavırın da vardı dimi ne zamandı 14 müydü neydi
:KK48:
Mayısta daha 3 hafta var 38 olmama moralimi bozmayin 3 hafta önceden

Back
X