- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 olmak istemiyorum ben daha 30 lara alisamadim ki hala 20 li yaslarda hissediyorumAman çakıl ben de 35 oluyorum yolun yarısı eder
Morali bozacak birşey yok, zaman moral bozsak da geçiyor önemli olan zamanı dolu dolu geçirmek
![]()
Aynen dolu dolu yasamak onemli.olan.Aman çalış ben de 35 oluyorum yolun yarısı eder
Morali bozacak birşey yok, zaman moral bozsak da geçiyor önemli olan zamanı dolu dolu geçirmek
![]()
Önemli olan hissettiğimiz yaş değil mi zaten40 olmak istemiyorum ben daha 30 lara alisamadim ki hala 20 li yaslarda hissediyorum![]()
+1 imle katılıyorum her cümlesineAynen dolu dolu yasamak onemli.olan.
Bidecakil80 dun yazmissin en swvdiklerimi kaybettim diye.
Canim dünya bi tren yolculugu gibi...
Her bir durakta inen yolcular ve yeni binen yolcular oluyor.
Bu hayatimizin bi parcasi.
Gecmise acilarimiza takilmadan vize sunulan hayati en iyi bicimde yasamak onceligimiz.
Evet acimizi yasayalim ama kendimizi kahretmenin onlara hicbi faydasi yok.
Gidenler bizim mutlu olamamizi ister.
Biz de mutlu olalim canim.
@MiuLegoYanlış düşünüyorsun![]()
Tamam siskinlik yapiyo ama oda bi ihtiyac vücudumuza cumaya cok var dahadogru zamanda yenirse sorun olmaz diye düşünüyorum
![]()
Ben fikrimi sunayım@MiuLegoWhiteblacklife
hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
Sandv değilde sadece iç yeKızlar piknik için kendime ne hazırlasam?
Benim eş kişisine sandviç yapacağım, kendime ne koysam??
AhaaaaSandv değilde sadece iç ye
No sandv yes iç![]()
Yani zaten herhafta sonu yenebilr demiyorum bnde ayda 1 veya 2 defa falan bnce sknti olmaz cuma cumartesi günüBen fikrimi sunayım
Belirli bir disiplini oturtana
ve ideal kiloya yaklaşana kadar bence yenmemesi daha iyi olur
Ama başka seçenek yoksa , ya uçuş aç kalmak ise cuma Cumartesi yenebilir ama sadece can çekiyorsa belli bir süre direnmek en iyisi
Benim doktor haftada 2 öğün mutlak diyor bitkisel protein diye suan okudum kitapta da bastırıyor bu konuyu Karatay a yakın biraz kitap oda diyor@MiuLegoWhiteblacklife
Sandv değilde sadece iç ye
No sandv yes iç![]()
Karatay yemeynmi.diyomusBenim doktor haftada 2 öğün mutlak diyor bitkisel protein diye suan okudum kitapta da bastırıyor bu konuyu Karatay a yakın biraz kitap oda diyor
Yiyebilirsin, afiyet olsun.@MiuLegoWhiteblacklife
Canim kurufasulye abartmadan haftasonu oglen olabilir.Yani zaten herhafta sonu yenebilr demiyorum bnde ayda 1 veya 2 defa falan bnce sknti olmaz cuma cumartesi günü
Henuz ideal kiloya yaklasmis biri olmasada olur bnce
Diyetisyenler yasakliyomu? Yasaklamıyorlar diye biliyorum