Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sanırım menü konusunda anlaşmayacağız, malipina malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Neden olmamış kisimlarini ize desen konuşsak akıl akıldan üstündür hepimiz bilgimiz paylaşırız ben okudum kitaptan alıntılar yapacagim belki bu bilgiler ise yarar ben yaklaşık 30 kilo vereceğim çok az yiyerek verirsem vücudum mutlak tikanacak. Bence sen de katılır misin bilmiyorum bilgi vererek yapalım ben aferin peki istemiyorum ama mesela sunun yerine bu daha iyi ya da bunu yedikten şunu yap daha iyi olur yorumları beni çok motive ediyor daha bilinçli giriyorum. Hepiniz için sonuçta hepimizin okuduğu dinlediği şeyler var bilgilerimizi anlatalım hepimize iyi gelir ne dersiniz

Bu arada sadece fikrimi söyledim eğer size de mantıklı gelirse yapalım daha iyi fikirlere hep açıgim biz beslenmeyi ogrenecegiz.

Neden olmamış kisimlarini ize desen konuşsak akıl akıldan üstündür hepimiz bilgimiz paylaşırız ben okudum kitaptan alıntılar yapacagim belki bu bilgiler ise yarar ben yaklaşık 30 kilo vereceğim çok az yiyerek verirsem vücudum mutlak tikanacak. Bence sen de katılır misin bilmiyorum bilgi vererek yapalım ben aferin peki istemiyorum ama mesela sunun yerine bu daha iyi ya da bunu yedikten şunu yap daha iyi olur yorumları beni çok motive ediyor daha bilinçli giriyorum. Hepiniz için sonuçta hepimizin okuduğu dinlediği şeyler var bilgilerimizi anlatalım hepimize iyi gelir ne dersiniz

Bu arada sadece fikrimi söyledim eğer size de mantıklı gelirse yapalım daha iyi fikirlere hep açıgim biz beslenmeyi ogrenecegiz.
Geçen haftada sana birşey demiştim. Benim için ne olursa olsun öğlen yapılan kahvaltı kilo verdirmez, ben öyle menüleri begenmiyorum. Zaten senin menüde ne sevmediğimi söylemedim mi?

Sanki kusursuz menü veriliyor. Her menüde birşey var , her neyse :işsiz::işsiz:
Canimin içi sen bizi elestireceksin ki biz farkına varacagiz yanlısı göreceğiz ne olur ne olmaz hiçbirimiz diyetisyen ya da iç hastalıklar değiliz tabiki menüler kusurlu olacak ama alternatif önerileri verirsen ben çok mutlu olurum mesela grupta yemek tarifleri başladı fikir ler veriliyor bu acaip motive ediyor ben bugun sandal yaptım çok güzel oldu yine menu vereceğiz sen de yine olmamış ama şundan diyeceksin kim paylaştı hatırlamıyorum ama koşmaya başlayan bayanın hikayesi gibi bulup hemen paylaşacağım

Sanırım menü konusunda anlaşmayacağız, malipina malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Canim hemen niye yanlis anliyosunki
Ogrenip bildigimizn yanlis yada dogru oldugunu ogrenemye çalışıyoruz bunda yanlis biseymi var???

Geçen haftada sana birşey demiştim. Benim için ne olursa olsun öğlen yapılan kahvaltı kilo verdirmez, ben öyle menüleri begenmiyorum. Zaten senin menüde ne sevmediğimi söylemedim mi?
Yok sadece olmamış yazmistin ben de hangisi diye yazmistim ben makarnadan sandım mesela başka aklıma gelmedi. Kahvaltı ÍF de ve bu okudum kitapta katı yok şekerim anca düşüyor öğlen kadar bu bir deneme yöntemi başarılı olursam hep yapcam. Çok geç saatte yediğim için sabah şekerim yüksek çıkıyor şeker düşmeden kahvaltı yapamiyorum tekrar yükselmesin diye. Bu hafta aklıma her geldiginde şu içtim bi de Çilekli şu içinde hep bonus aklıma geliyor ondan öğrendim pembe düşler. Benden daha deneyimlisin ben suan öğreniyorum onun için bilgilerine ihtiyacım var

kaytarma hiç,yemezler gulüm:KK45::KK45:
ben beğenüyürüm yorumlarını sıkıntı yok:dondurma:
tabiki itirazlar olucak kuzu hem yiyip hem kilo vermek isteyen bi kitleyiz biz bu ayrıntıyı atlama tontişlerle uğraşmak kolay mı ayol :D :D :D

Görmezden gelinen seyler var, herkes istediği pencereden bakmalı. Bende diyet yaptım, birseyleri bende gördüm. Menü yorumlarında kaç kişiye menüdeki yanlışı görmezden geliyorum dedim, çünkü önceki menüler güzeldi. Hata üstüne hata yapılan menülere susayim mi? Bende böyle böyle duzeltim kendimi, banada denilse yapma yeme diye. Ama gerçekten sıkıldım artık. Menü konusunda çoğu ile uyuşmuyor fikirler. 2 hafta öncede böyleydi, yine böyle.

Back
X