• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ramazanda gece uyumaz aç karnıma kahve icerdim, fena çalıştırıyor meto yu :KK66:
Lunya tarifi versene bana simdik şöyle bı sıkıntı var ki ben akşam yediğinde oruç tutuyorum sahur yapmıyorum benim kilo almanın en büyük sebebi gece yemek yemeğe kalmak bünyeye tekrar aynı moda sokarım diye sahur yapmıyorum korkudan bu kahve bana iyi gelir sahur yerine bunu yaparim

Bu platformda da kimseyi hiçbir zaman tamamen haklı ya da haksız görmedim. Bir kişiye topluca yüklenilmesini asla doğru bulmadım. Kendi doğru bulmadığım şeyleri de başkasına asla yapmam.

Kimse bence içinden dahi olsa ben miyim sebep diye düşünmesin. Gerek yok. Sebep takım olamayışımız.

Basit ve net.

Bundan sonra böyle free takımız. İsteyen devam eder isteyen gider. Tek sözüm de olmaz bu konuda.

Faydalı faydasız onu yeme bunu ye sporunu yaptın mı suyunu içtin mi vs gibi yorumları benden duymayacaksınız asla. O defteri kapattım. Yolum budur.

Dediğim gibi isteyen kalır isteyen istediği yere gidebilir.

Cuma gelirim. Hadi eyvallah!
Bu sonu ellerimizle hazırladık zaten yani ne diyim çok üzüldüm ne kadar huzurluyduk şu halimiz simdi ...

Aha telefonunu kapatmış ya la üzüp durmayin kızı bı ton işi gücü var derdi var bu arada gelip şurada iki kafa dağıtıp iki muhabbet etmeyi neden kendinize de bize çok görüyorsunuz bu alınganlık neden hepimiz aynı dertten muzdarip degilmiyiz ne istiyorsunuz anlamıyorum hiç bı takımda almayan onca sistem var şu takımda onca emek nedir alıp veremediğiniz nedir ya ne istiyorsunuz bı anladın bana da anlayayim yazık değil mi hepimize surda iki motive olup kafa dağıtmak varken hayatımızda az sıkıntı varmış gibi neden ekstra ekliyorsunuz anlamiyorum

09:00
2 dilim peynir
Bol yeşillik (marul ve dereotu)
2 dilim tam buğday
4 yeşil zeytin

Ara sade kahve+1 ceviz+1 incir kurusu

15:30
Kıymalı türlü (kabak ve patlican)
1 kase yoğurt

18:30
1 greyfurt

Gün kapandı. Su 3 litre bitti bile
Spor: 1 saat tempolu(150p)+yarim saat eliptik(120p) = 270 p begum75 begum75
@Lunya Floweroflife Floweroflife

Aha takımca pms dönemine girdik hayırlı olsun
Ay hadi silkelenip kendimize gelelim
:sopa:
Kimse alınganlık yapmasın lütfen ya lütfen Benim de içim şişti bugün burayı okurken
:sinirli:
Alınan, birine sinir olan bir soğuk su içsin iki temiz havada yürüsün açılsın lütfen
:21:
Disiplin, gırgır şamata devam etsin
:KK73:
Sabahlar olmasın
:KK37:

@menuyu verim dostlar
9:00
1 dilim tb ekmeği kk peynir 7 zeytin tereyağli 2 yumurtalı omlet ara:1dilim armut (saate bakmadım)
1 kepce mercimek çorbası 1 kuvuk tabak ıspanak bol salata
su 2.5
spor yapamadım dizim ile dikişlerim çok sızlıyor yarına geçer inşallah da doya doya sporumu yaparım
Melegiimm22 Melegiimm22 @Lunya begum75 begum75 @malipina

Aha telefonunu kapatmış ya la üzüp durmayin kızı bı ton işi gücü var derdi var bu arada gelip şurada iki kafa dağıtıp iki muhabbet etmeyi neden kendinize de bize çok görüyorsunuz bu alınganlık neden hepimiz aynı dertten muzdarip degilmiyiz ne istiyorsunuz anlamıyorum hiç bı takımda almayan onca sistem var şu takımda onca emek nedir alıp veremediğiniz nedir ya ne istiyorsunuz bı anladın bana da anlayayim yazık değil mi hepimize surda iki motive olup kafa dağıtmak varken hayatımızda az sıkıntı varmış gibi neden ekstra ekliyorsunuz anlamiyorum
:KK52::super:

@menuyu verim dostlar
9:00
1 dilim tb ekmeği kk peynir 7 zeytin tereyağli 2 yumurtalı omlet ara:1dilim armut (saate bakmadım)
1 kepce mercimek çorbası 1 kuvuk tabak ıspanak bol salata
su 2.5
spor yapamadım dizim ile dikişlerim çok sızlıyor yarına geçer inşallah da doya doya sporumu yaparım
Melegiimm22 Melegiimm22 @Lunya begum75 begum75 @malipina
Sporda olaymış iyiymis mortim
:tokat:

Bende menümü vereym
Darılmayalım birbirimize seviyorum ben.seni @Lunya :KK15:

Sabah
Mantarlı yumruta
Az sucuk :KK23:
Yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 yk.lor peynir
Domates