Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
O ama bize bağlı değil gruplar 2 haftalık oluşuyor sonra alt üst grup belirleniyor o sebeple girmediysen 2 hafta giremiyorsun haksızlık olmaması adına iğdeye de yaptım yani içim yana yana o kadar da harika sporları var :KK45:

Günaydın da o dil niye çıktı ördek :sinirli:Cuma seni vuramayacağım ama cumartesi pazar gelir vururum kaçmaz benden :sopa::lülülü:

Allah yardımcın olsun canım çok zor işler :KK43:Üzülme sonuçta bazı şeyler elimizde değil :KK15:
Sağol canım :KK19:

:kk77::kk77::kk77:

Sabah 06:30
3 tane yeni dünya

Kahvaltı 07:00
1 dlm TB ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates/salatalık/biber
Avuç içi kadar omlet

Öğlen
4 köfte
1 kase kadar yoğurt
1 kase sebze çorbası
Domates salatalık biber

Akşam 17:00
Köz biber patlıcan
Yoğurtlu

3 lt su
1 ltsi limonlu

3 mil lesile
20 dk stepper

@begüm75 @Whiteblacklife @eflalim @MiuLego :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
begum75 begum75

Burda gozukmuyo ama cok silik bir cizgi gordum ben :skandal:
Ama ilk yaptm negatifti
1 2 saat sonra bida bakm dedim çizgi vardi :skandal:
Bekledigi içindir demiiii
Ben de kız günü gelmeden yaptim silik ciktibikinci 2 3 saat sonra azıcık belirdi sadece eğer silik te olsa bir çizgi varsa kesin hamilesin

Dünden beri keyfim yok. Dün eltim geldi beni zehirledi gitti :olamaz: bütün neşem keyfim gitti ya sinir küpü oldum.

Kv ye gidiyor ya benim çocuklar ben istemiyorum biliyorsunuz her gün bunun savaşı var bizde. Orda burda bakamıyorum kafam kaldırmıyor artık diyormuş sanırsınız ona baksın diye gidiyorlar, çocuklarına bakamayan geline çıktı adım yıllardır eşime anlatmaya çalıştıgım ama anlamadığı konu sonunda

Menüleri gününde verin demişti ya white daha önce , gününe olmayana menüyü yorumlaması zor oluyor çünkü ev taşıma telaşı var sadece akşam girip menüleri yorumlayabiliyor.
Keşke eşine soylese bunları sen de rahat ederdin Kv

Back
X