- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
evet oyle gibiKim hamile melek mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oyle gibiKim hamile melek mi![]()
Sen sabahçı tayfadansın biliuom canımgünaydın mali ben geçmişten geldim ne uyuması
Ay inşallah:)evet oyle gibi
he yaa herkes uyuyor heralde @MiuLego gelmediSen sabahçı tayfadansın biliuom canım![]()
hayırlısı olsun canım ikiside küçük olunca çok çok zor oluyor eğer yanında yardımcın yoksa birde sezeryan iseAy inşallah:)
canım hakkında hayırlısı olsun ama çizgiyi bende gordumBurda gozukmuyo ama cok silik bir cizgi gordum ben
Ama ilk yaptm negatifti
1 2 saat sonra bida bakm dedim çizgi vardi
Bekledigi içindir demiiii
Sağol canımO ama bize bağlı değil gruplar 2 haftalık oluşuyor sonra alt üst grup belirleniyor o sebeple girmediysen 2 hafta giremiyorsun haksızlık olmaması adına iğdeye de yaptım yani içim yana yana o kadar da harika sporları var
Günaydın da o dil niye çıktı ördekCuma seni vuramayacağım ama cumartesi pazar gelir vururum kaçmaz benden
Allah yardımcın olsun canım çok zor işlerÜzülme sonuçta bazı şeyler elimizde değil
![]()
günaydın canımGünaydın kızlar
Sağol canım![]()
Günaydın![]()
gunaydınlarGünaydııııın![]()
Sabah 06:30
3 tane yeni dünya
Kahvaltı 07:00
1 dlm TB ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates/salatalık/biber
Avuç içi kadar omlet
Öğlen
4 köfte
1 kase kadar yoğurt
1 kase sebze çorbası
Domates salatalık biber
Akşam 17:00
Köz biber patlıcan
Yoğurtlu
3 lt su
1 ltsi limonlu
3 mil lesile
20 dk stepper
@begüm75 @Whiteblacklife @eflalim @MiuLego![]()
Esra şaka maka az kaldı hedefine ♡♡♡
Ben de kız günü gelmeden yaptim silik ciktibikinci 2 3 saat sonra azıcık belirdi sadece eğer silik te olsa bir çizgi varsa kesin hamilesinBurda gozukmuyo ama cok silik bir cizgi gordum ben
Ama ilk yaptm negatifti
1 2 saat sonra bida bakm dedim çizgi vardi
Bekledigi içindir demiiii
Benim de adete 5 gun varken cikmisti silikBen de kız günü gelmeden yaptim silik ciktibikinci 2 3 saat sonra azıcık belirdi sadece eğer silik te olsa bir çizgi varsa kesin hamilesin
Keşke eşine soylese bunları sen de rahat ederdin KvDünden beri keyfim yok. Dün eltim geldi beni zehirledi gittibütün neşem keyfim gitti ya sinir küpü oldum.
Kv ye gidiyor ya benim çocuklar ben istemiyorum biliyorsunuz her gün bunun savaşı var bizde. Orda burda bakamıyorum kafam kaldırmıyor artık diyormuş sanırsınız ona baksın diye gidiyorlar, çocuklarına bakamayan geline çıktı adım yıllardır eşime anlatmaya çalıştıgım ama anlamadığı konu sonunda
Menüleri gününde verin demişti ya white daha önce , gününe olmayana menüyü yorumlaması zor oluyor çünkü ev taşıma telaşı var sadece akşam girip menüleri yorumlayabiliyor.
Omrunu detoksla gecirdin hippo3 günlük detokstan sonra bakim artılarımdan kurtulabildim mi :))